door homify

5 geweldige manieren om de slaapkamermuur van een nieuwe look te voorzien

TILL BEHNE TILL BEHNE
Google+

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Loading admin actions …

De slaapkamer is een zeer belangrijke kamer in ieder huis, omdat je hier tot rust komt en ongeveer een derde van je dag doorbrengt. Ook in deze kamer is verandering soms goed en dus hebben we in dit artikel 5 geweldige manieren voor je op een rij gezet onder de hoofdmuur van de slaapkamer van nieuw elan te voorzien.

Kunst of foto’s

 Slaapkamer door homify

Een manier om de hoofdmuur van de slaapkamer aan te passen, zonder al te rigoureus in te grijpen, is het ophangen van kunst of mooie foto’s. Hiermee kun je blijven rouleren en afwisselen waardoor je bijna iedere week wel een nieuwe slaapkamer kunt creëren. Wil je het toch iets grootser aanpakken, kan je de muur ook nog van een mooi nieuw kleurtje voorzien.

Hoofdeinde of planken

 Slaapkamer door homify

Op deze foto zien we een prachtig hoofdeinde dat tevens dient als nachtkastje en boekenplank. Erg fraai natuurlijk. Dit kun je maken uit verschillende materialen en in verschillende kleuren. Ga je liever voor iets simpels, kun je ook boven het bed een aantal boekenplanken ophangen waar je de nodige spullen op kan zetten. Krijgt de slaapkamer ook een hele nieuwe uitstraling van.

Kleur

 Slaapkamer door Franko & Co.
Franko & Co.

Muebles Franko & Co.

Franko & Co.

Het schilderen van de hoofdmuur haalden we eerder al even aan, en daarbij kun je het zo bont maken als je zelf wil. Eén kleur of meerdere kleuren in verschillende vakken. Daarnaast kun je ook nog met accessoires zoals kussens of andere snuisterijen spelen.

Verlichting

Ook verlichting kan een wereld van verschil maken. Dat kunnen al twee kleine lampjes op de nachtkastjes zijn, of je pakt wat meer uit met grote lampen vanaf het plafond. Al met al een kleine ingreep die best een groot resultaat heeft.

Helemaal los

Of ga helemaal los met een grote muurschildering, een groot kunstwerk of een andere bijzondere compositie. Je moet het maar durven, maar de slaapkamer wordt er ontegenzeglijk bijzonder van.

Meer bijzondere slaapkamers vindt je hier. Kom je er zelf niet helemaal uit, laat dan een van deze professionals meedenken. En meer tips voor de slaapkamer, lees je in dit artikel.

Welke slaapkamer vind je het mooist?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!