Keukenblokken door JFD - Juri Favilli Design

Klassiek appartement met een luxe uitstraling

TILL BEHNE TILL BEHNE
Google+
Loading admin actions …

We bekijken vandaag een appartement dat helemaal from scratch is opgebouwd door Juri Favalli Design. Dit klassieke appartement met een zeer luxe uitstraling staat in Rome en combineert moderne gemakken met een klassieke en landelijke uitstraling. Wat ons betreft een hele fijne combinatie.

Ruimtelijk

We beginnen met een overzichtsfoto waaruit blijkt dat dit een enorme ruimte is die dankzij de slimme inrichting toch open in de ruimte is gebleven. Alle functionaliteiten zijn binnen handbereik, maar toch ook weer gescheiden van elkaar.

Woonkamer

Dit is de gezellige woonkamer en wat meteen opvalt is de grote kastenzuil midden in de ruimte. Het is naast kastenwand ook nog een soort natuurlijke scheiding tussen alle ruimtes. Wat ook opvalt is de ruimtelijkheid, dankzij de hoge plafonds en het lichte open karakter, mede dankzij de vele ramen.

Keuken

In dit klassieke appartement vallen moderne trekjes des te meer op. Deze strakke keuken zou niet misstaan in welk modern appartement dan ook. Omdat ook in de rest van het huis dezelfde soort kasten kasten zijn gebouwd, zorgt het wel voor een aangename eenheid. Fraai om te zien is ook de speelse afwisseling tussen strak wit en de aardse kleuren en het hout.

Eetkamer

Min of meer in de keuken is deze knusse eettafel neergezet. Daarmee is alles uit de keuken binnen handbereik. Het zicht op het woongedeelte is door de kastenzuil ontnomen, maar het ruimtelijke effect blijft.

Badkamer

Ook in de badkamer zijn kosten noch moeite gespaard. We zien veel prachtig natuursteen, afgewisseld met hout en modern sanitair. Al met al een zeer geslaagde badkamer.

En het huis beschikt ook nog over een tweede badkamer met ligbad. Deze badkamer lijkt verbonden met de hoofdslaapkamer, aangezien we op de linker foto ook nog een walk in closet zien. 

Meer geweldige badkamers kun je hier bekijken. Kom je er niet helemaal uit, laat je sterrenbeeld je dan helpen een badkamer te kiezen. En als het eenmaal zover is, laat je dan door een van deze professionals helpen bij het plaatsen van de badkamer.

Wat vind je van dit appartement?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Vraag uw gratis consult aan

Doe wooninspiratie op!