Keukenblokken door JFD - Juri Favilli Design

Klassiek appartement met een luxe uitstraling

TILL BEHNE TILL BEHNE
Google+

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Loading admin actions …

We bekijken vandaag een appartement dat helemaal from scratch is opgebouwd door Juri Favalli Design. Dit klassieke appartement met een zeer luxe uitstraling staat in Rome en combineert moderne gemakken met een klassieke en landelijke uitstraling. Wat ons betreft een hele fijne combinatie.

Ruimtelijk

 Woonkamer door JFD - Juri Favilli Design

We beginnen met een overzichtsfoto waaruit blijkt dat dit een enorme ruimte is die dankzij de slimme inrichting toch open in de ruimte is gebleven. Alle functionaliteiten zijn binnen handbereik, maar toch ook weer gescheiden van elkaar.

Woonkamer

 Woonkamer door JFD - Juri Favilli Design
JFD – Juri Favilli Design

Arredamento Moderno Minimale

JFD - Juri Favilli Design

Dit is de gezellige woonkamer en wat meteen opvalt is de grote kastenzuil midden in de ruimte. Het is naast kastenwand ook nog een soort natuurlijke scheiding tussen alle ruimtes. Wat ook opvalt is de ruimtelijkheid, dankzij de hoge plafonds en het lichte open karakter, mede dankzij de vele ramen.

Keuken

 Inbouwkeukens door JFD - Juri Favilli Design
JFD – Juri Favilli Design

Cucina Bianca Minimale

JFD - Juri Favilli Design

In dit klassieke appartement vallen moderne trekjes des te meer op. Deze strakke keuken zou niet misstaan in welk modern appartement dan ook. Omdat ook in de rest van het huis dezelfde soort kasten kasten zijn gebouwd, zorgt het wel voor een aangename eenheid. Fraai om te zien is ook de speelse afwisseling tussen strak wit en de aardse kleuren en het hout.

Eetkamer

 Keukenblokken door JFD - Juri Favilli Design
JFD – Juri Favilli Design

Cucina Moderna Bianca

JFD - Juri Favilli Design

Min of meer in de keuken is deze knusse eettafel neergezet. Daarmee is alles uit de keuken binnen handbereik. Het zicht op het woongedeelte is door de kastenzuil ontnomen, maar het ruimtelijke effect blijft.

Badkamer

 Badkamer door JFD - Juri Favilli Design
JFD – Juri Favilli Design

Bagno Design Minimale

JFD - Juri Favilli Design

Ook in de badkamer zijn kosten noch moeite gespaard. We zien veel prachtig natuursteen, afgewisseld met hout en modern sanitair. Al met al een zeer geslaagde badkamer.

 Badkamer door JFD - Juri Favilli Design
JFD – Juri Favilli Design

Mobile Scarpiera Moderno

JFD - Juri Favilli Design

En het huis beschikt ook nog over een tweede badkamer met ligbad. Deze badkamer lijkt verbonden met de hoofdslaapkamer, aangezien we op de linker foto ook nog een walk in closet zien. 

Meer geweldige badkamers kun je hier bekijken. Kom je er niet helemaal uit, laat je sterrenbeeld je dan helpen een badkamer te kiezen. En als het eenmaal zover is, laat je dan door een van deze professionals helpen bij het plaatsen van de badkamer.

Wat vind je van dit appartement?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!