moderne Badkamer door Design Manufaktur GmbH

Gave make-over van trappenhuis en badkamer

Stoa. Stoa.
Google+
Loading admin actions …

We zijn weer aangekomen bij een van onze favoriete onderdelen: Voor & Na. Waarom we dit zo leuk vinden? Het is zo gaaf om te zien hoe oude kamers en woningen door ervaren expert weer een totaal andere look krijgen, een nieuw leven, weer helemaal up-to-date gebracht worden en zo weer jaren mee kunnen als het gaat om de moderne wooneisen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de bewoners van deze panden een veel groter woongenot kennen. Vandaag laten we je zien hoe een trappenhuis en badkamer een totaal nieuwe look kregen. Deze werkzaamheden passen in een totale make-over van een woning in Neurenberg. De badkamer is altijd een speciale kamer in een woning, want het is een van de meest geheimzinnige, niet iedereen komt daar ten slotte, alleen de bewoners. Daardoor is het een extra persoonlijke plek waar je optimaal wilt genieten. Het trappenhuis wordt door je gasten gezien en daardoor kun je met dit gebied in huis echt een statement maken. Kijk snel met ons mee naar de resultaten van de make-over en laat je inspireren!

Verleden tijd

Laten we eens beginnen in het verleden. Het recente verleden om precies te zijn. We staan hier in de ouderwetse badkamer en zijn direct overtuigd van de nood om hier een grondige make-over te doen. Dit is toch echt niet meer van deze tijd: de wand en plafond zijn met bruin hout bekleed, heel erg jaren zeventig, maar dan precies op de verkeerde manier. En die tegeltjeswand, niet heel erg mooi vinden wij. De lampen en de radio zorgen voor een extra lelijke sfeer. Het is de hoogste tijd dat een expert eens een frisse blik werpt op het interieur van deze badkamer.

Bad

Deze badkamer heeft een bad waarin je kunt liggen, maar van relaxen zal niet veel terecht komen: het design is te sleets, hier kunnen de bewoners niet van genieten. Geen wonder dat ze een expert in de arm genomen hebben die hun badkamer een nieuwe look mocht geven.

Hoe het geworden is

Ja, hier worden we vrolijk van! Dit is een badkamer zoals die past in onze tijd. Je herkent de oude badkamer hier helemaal niet meer terug! De gevel is rechts geopend en er zijn twee ramen geplaatst. Een van de grootste problemen van de oude badkamer was de onmogelijkheid om goed te ventileren. Ook het gebrek aan daglicht was een sfeerdrukker. Nu is alles anders. De badkamer krijgt een extra natuurlijke setting door de mooie plant! Links zien we een mooie douche, daarnaast een wastafelmeubel in minimalistische stijl met een grote spiegel erboven.

Nieuw bad

Dat is nog eens even andere koek! Dat bad van net wat echt verouderd, dit is nu precies een bad wat we willen zien! De vorm is perfect en je ligt er lekker in. We vinden de verlichting in de hoek erg mooi, dan is het niet zo’n donker hoekje in een verder zeer lichte badkamer. Genieten staat hier hoog in het vaandel geschreven.

Douche

Hier zien we de douche van dichtbij. Door de glazen deur blijft de transparantie behouden. De kraan is mooi strak afgewerkt. Ook hier is het lekker licht, waardoor je in de ochtend lekker wakker wordt.

Het oude trappenhuis

We werpen hier een blik in het oude trappenhuis. Echt geen gezicht. De wand is vuil en de treden van de trap zien er niet meer uit. Let ook even op de leuning van de trap, die mag direct naar het oud ijzer. Laten we snel gaan kijken naar de nieuwe situatie.

Nieuwe trappenhuis

Modern en schoon, sfeer- en stijlvol. Dat zijn de woorden die we gebruiken om deze trap te omschrijven. Het ziet er allemaal zoveel beter uit! Een trappenhuis om je gasten direct te overtuigen van je goede smaak. Met dit voorbeeld willen we graag het artikel afsluiten. Blijf ons volgen voor meer mooi voorbeelden en woontrends. Be creative!

Wat vind je van resultaten van deze make-over? Zeg het met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!