Professional in beeld: OUD NOW! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Professional in beeld: OUD NOW!

Johan van Dijk Johan van Dijk
TV-meubel 83 van OUD NOW! Eclectisch
Loading admin actions …

Af en toe leggen we bij homify de focus op een creatieve en inspirerende expert. In dit geval gaan kijken we naar het werk van de kastenbouwer van OUD NOW! uit het Gelderse Ewijk. En het is erg leuk om te zien wat deze professional allemaal doet. Mocht je nou dus op zoek zijn naar oude kasten (of andere meubels) in een nieuw jasje, dan weet je waar je moet zijn! En verder hopen we je hiermee natuurlijk ook te kunnen inspireren om lekker met je interieur aan de slag te gaan. Laten we snel eens gaan kijken wat deze expert allemaal te bieden heeft!

Oud en nieuw

Kast 18 van OUD NOW! Eclectisch
OUD NOW!

Kast 18

OUD NOW!

OUD NOW! is het bedrijf van ontwerper Theo Herfkens. Deze vakman maakt van oude kasten en andere oude meubelen iets nieuws. En dat is voor iedereen die van leuke eclectische meubels houdt wel heel erg leuk. Oud en nieuw komen namelijk in deze creaties op een fantastische manier bij elkaar. En dat past ook in hele diverse interieurs. Aangezien je zelf de stijl en de kleuren kunt bepalen, is er voor ieder interieur wel iets leuks te vinden. Dit fraaie kastje is een prachtig voorbeeld. Eigenlijk is het een geverfde kast die je bij oma kunt vinden gecombineerd met de stijl van IKEA. Twee totaal verschillende ontwerpen die prima bij elkaar kunnen passen.

Lekker hip

Kastje 78 van OUD NOW! Eclectisch
OUD NOW!

Kastje 78

OUD NOW!

Als je voor een ontwerp kiest zoals op de foto, dan haal je zonder enige twijfel een lekker hip ontwerp in huis. Aangenaam toch om zoiets in de gang of in de woonkamer te plaatsen? Reken maar dat het jouw gasten op gaat vallen als ze binnen komen lopen! En zelf kun je er uiteraard ook elke dag weer opnieuw van gaan genieten.

Opvallende kleur

Kast 105 van OUD NOW! Eclectisch
OUD NOW!

Kast 105

OUD NOW!

Kan jouw inrichting nog wel een beetje extra kleur gebruiken? Een opvallende kleur als geel doet het dan ook zeker goed! Heb je trouwens zelf een oud kastje staan die nog wel opnieuw kan worden gebruikt? Theo Herfkens kan dan ook daar mee aan de slag gaan! In overleg is er heel erg veel mogelijk en zo kun jij dus er voor zorgen dat je een uniek meubel in huis haalt.

Buffetkast

Kast 12 van OUD NOW! Eclectisch
OUD NOW!

Kast 12

OUD NOW!

We hebben al enkele verschillende modellen voorbij zien komen, maar daar zat nog geen buffetkast tussen. Wat een ontzettend goed idee om zo’n oud meubelstuk op deze manier te gaan hergebruiken. Het kan zo weer jaren mee en ziet er ook nog eens super hip uit!

Uniek tv-meubel

TV-meubel 83 van OUD NOW! Eclectisch
OUD NOW!

TV-meubel 83

OUD NOW!

Ook voor de tv-meubels moet je bij OUD NOW! zijn. Moet je eens zien hoe dit oude onderstel van een langwerpige salontafel opnieuw tot leven is gewekt! Met zo’n fraaie zwarte kast geeft het een heel erg gaaf contrast. Bovendien is het erg handig dat je hier ook gelijk alle apparatuur die je nodig hebt voor je tv in op kunt bergen.

Stoer en industrieel

Salontafel Bok van OUD NOW! Industrieel
OUD NOW!

Salontafel Bok

OUD NOW!

Niet alleen houten meubels kunnen worden aangeleverd, dit oude metalen onderstel is op stoere en industriële wijze ook weer helemaal tot leven gewekt. Ideaal als je bezig gaat om je huis als ware loft in te richten!

Een oude la

Kast 107: modern  door OUD NOW!, Modern
OUD NOW!

Kast 107

OUD NOW!

Voor Herfkens kan een oude la al voldoende zijn om iets nieuws mee te maken. Weet je trouwens wat voor kast dit is? Het is ook een tv-meubel! Wat handig om je beeldscherm uit het zicht te kunnen halen als de tv niet aan staat. En ook gelijk een leuke verrassing als je de deur open maakt! Uiteraard kunnen we het ook niet nalaten om even wat over dit interieur te zeggen. Ook fantastisch toch? Zo zie je dus hoe aangenaam het is om de producten van OUD NOW! met allerlei stijlen te combineren. Een absolute aanrader!

Welk ontwerp heeft jouw voorkeur? We zijn benieuwd! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!