Keuken door DMK Budownictwo Dariusz Dziuba Sp. K., Mobilne Domki Letniskowe i Całoroczne

Verrassend ruim mobiel houten huis

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Loading admin actions …

Tiny houses zijn hot! Misschien denk je dat deze huizen nooit ruim of comfortabel genoeg zijn. En dat deels misschien ook waar, maar toch is er tegenwoordig een veel bredere keuze aan mobiele huizen en zien we allerlei nieuwe vormen zoals containerwoningen en prefab modellen die volledig energie neutraal zijn. Vandaag laten we zo'n tiny mobiel huis aan je zien en dan wordt direct duidelijk dat dit door een zeer professionele architect is ontworpen. Wij hebben het gevoel dat tiny houses en mobiele woningen de toekomst zijn. Kijk met ons mee naar dit zeer ruime en comfortabele exemplaar!

Volledig mobiel!

Vrijheid! Ja er zit een groot voordeel vast aan dit type kleine huizen en dat is dat je ze mee kunt nemen en op elke willekeurige plek kunt neerzetten. Er zijn tegenwoordig zelfs bedrijven die zich gespecialiseerd hebben in het transport van dit soort huizen en zo wordt jouw huis naar elke willekeurige plek gereden voor een paar duizend euro. De eenvoudige houten esthetiek is prachtig en doet denken aan het knusse houten huisje in het bos.

Een praktische heldere keuken

Natuurlijk kies je in zo'n kleine ruimte voor een open plan indeling maar dat betekent niet dat er functionaliteit verloren hoeft te gaan. De keukenkastjes in simpel en helder wit vormen een fraai contrast met al het hout en kijk eens hoeveel opslagruimte er is met al die kasten tot aan het plafond! Een prachtige, ruime en functionele inbouwkeuken zonder meer…

Een comfortabele eetruimte

Geen keuken is compleet zonder een kleine ruimte waar je van een eigen bereide maaltijd kunt genieten en deze eetkamer is zeer knus en gezellig ook al is hij niet groot. Strategisch geplaatst naast het raam waardoor de ruimte groter lijkt en je kunt genieten van het uitzicht tijdens de maaltijd. Ook het witte meubilair vormt een mooie eenheid met het totale kook- een eetgedeelte en zorgt voor een extra ruimtelijk gevoel.

Slaapkamer met uitzicht voor de kinderen

Een instant wintersportgevoel! We denken dat elk kind maar wat graag een slaapkamer zou hebben in een houten huisje midden in de natuur. Er is hier meer dan voldoende ruimte voor twee losse bedden waarmee dit huis voldoende ruimte biedt aan een gezin van vier personen. Je kunt er ook een stapelbed plaatsen waardoor er meer speelruimte over blijft op de vloer.

De master bedroom

Een droomslaapkamer met instant vakantiegevoel. Hoe heerlijk zul je slapen tussen al dit hout? Dit is het perfecte voorbeeld van een rustieke droomslaapkamer. Met voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kast met ingebouwd nachtkastje is er geen gebrek aan gezelligheid en comfort en we denken dat je hier helemaal tot rust zult komen. Zin in meer inspiratie? Bekijk dan ook even deze 23 kleine en gezellige huisjes.

Heerlijk zo'n houten huis en dan graag op open plek in het bos!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!