moderne Badkamer door mcp-render

Badkamer ideeën voor de muren. Laat je inspireren!

Carla Wilhelm Carla Wilhelm
Loading admin actions …

Je badkamer verdient het beste. Je brengt hier immers veel tijd door. Toch? Bekijk je badkamer eens goed. Misschien is het idee om iets aan de jaren tachtig tegels te doen. Of heeft de kleur op je muur zijn beste tijd gehad. Het belangrijkste in de badkamer zijn heldere, goed onderhouden muren. In dit artikel laten we je de laatste trends zien.

​Mix van kleuren en texturen

Wie zei dat aardewerk en hout niet op dezelfde muur kunnen? Dit voorbeeld laat zien dat dit juist een prachtige combinatie is. Mooi is het duidelijke contrast tussen de kleuren en texturen. Het gladde en koele van de tegels met het stoere en warme van het hout. Wie durft?

​Microbeton : een trendy keuze

Microbeton is een ideaal materiaal voor in de badkamer. Het ziet er niet alleen mooi uit maar het grijze materiaal is ook ijzersterk en  waterdicht. Ook het  schoonmaken gaat snel en gemakkelijk .

Neutrale kleuren

moderne Badkamer door Aprifer
Aprifer

Revestimento Pedra Natural TRAVERTINO

Aprifer

Deze lichtgewicht tegel combineert makkelijk met andere elementen in de badkamer. Zeker als je voor een neutrale kleur als in dit voorbeeld kiest. Mooi is de combinatie met de zwarte wastafel en het opbergmeubel.

Strepen voor lengte

Wil je meer leven in de badkamer? Kies dan voor tegels in verschillende kleuren. De ontwerpers van deze badkamer hebben de witte tegels afgewisseld met horizontale stroken van bruine tegels. De badkamer lijkt nu veel langer dan hij in werkelijkheid is.

​Kleurrijk en traditioneel

rustieke & brocante Badkamer door LXL - Lisbon Lifestyle
LXL – Lisbon Lifestyle

Instalação Sanitária

LXL - Lisbon Lifestyle

Of heb je liever een opvallende en kleurrijke badkamer? Kies dan een tegel met een mooi patroon zoals de tegels in dit voorbeeld. Geef de andere muren een lichte kleur zodat de prachtige patronen alle aandacht krijgen.

Vrolijk mozaïek

De tegels in dit voorbeeld zijn iets kleiner. Hier hebben de bewoners gekozen voor vrolijk mozaïek in grasgroen en beige. Absoluut een badkamermuur die je je zal blijven herinneren.

Rustiek

Ten slotte laten we je een badkamer zien met een rustieke uitstraling. Hier speelt de stenen muur een centrale rol. De warme kleur van de stenen geven de badkamer een luxe uitstraling. Als een ruimte in een luxe wellnessruimte.  Mis ook de nieuwste badkamertrends voor 2018 niet!

Welk materiaal vind jij mooi? Laat het ons hieronder weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!