eclectische Slaapkamer door Antonio Martins Interior Design Inc

8 stijlvolle hoofdeinden die je slaapkamer mooier maken

Stoa. Stoa.
Google+
Loading admin actions …

Alleen met een leuk bed en een paar meubels is je slaapkamer nog niet innovatief te noemen. Er is nog veel meer wat een rol speelt, zoals de hoofdeinden van je bed. Met een uniek hoofdeinden kun je een totaal andere vibe aan je slaapkamer geven. Kijk met ons mee naar de mooie voorbeelden en laat je inspireren door deze schitterende hoofdeinden. 

1. Koloniaal

We zien de stijl niet zo heel vaak meer voorbij komen en dat is jammer, want de koloniale stijl is echt mooi en sfeervol. Hier in dit interieur zien we delen van de stijl, zoals de luiken aan het hoofdeinde, gemixt met een Scandinavische meubels. Precies wat je wilt voor je eigentijdse kamer. Licht en donker design komen samen in een moderne slaapkamer waarin je kunt genieten. Een expert neemt je mee langs toffe ideeën. Nederlandse ontwerpers helpen je graag met inspireren tips en voorbeelden!  

2. Oermoei

Het is net of de ontwerpers deze kussens in de ijstijd op een toendra gevonden hebben. Gemaakt van bont? Nee toch? Gelukkig niet, kunstbont bekleedt deze kussens wel, waardoor ze er mooi uitzien en lekker aanvoelen. Past precies bij de ruwe maar gelakte look van het bed. Supermooi hout. Aan de wand hangen geweien en deze roepen een jachtsfeer op. Heel eclectisch en eigenzinnig deze slaapkamer! Meer mooie slaapkamers kun je hier vinden!

3. Licht en eenvoudig

Om eenvoudig en licht te kunnen genieten kun je voor een interieur kiezen dat dit gevoel weerspiegelt. We zien hier een kamer met een interieur dat heel mooi uitgevoerd is in heldere tinten. De eigenaren houden ervan om in de avond nog even wat te lezen en te genieten van een relaxte ambiance. Dat kan hier heel goed! Het hoofdeinde is zo eenvoudig, maar het lichte hout heeft een grote invloed in de kamer. Wij worden hier vrolijk van!

4. Modules

Deze wand lijkt te bestaan uit verschillende blokken, modules, maar het is toch echt een geheel. Dit raster zorgt voor een speciale vibe in de slaapkamer. Een hoofdeinde met een grote invloed in de ruimte. Het uitzicht is hier geweldig, het is namelijk een enorm aquarium. Waar zie je die nog meer? 

5. Zeezicht

Zojuist zagen we een bijzonder aquarium als uitzicht vanuit een slaapkamer. Nu zien we de zee, alleen deze is door een schilder gemaakt. Dit kunstwerk zorgt voor een strandbeleving in je slaapkamer. Ook het bed laag bij de grond, de lichte vloer en het lijstje zorgt voor een speciale ambiance. 

6. Basic

Dit is nu echt basic design. Het bed is gemaakt van pallets! Ook het hoofdeinde bestaat uit deze industriële objecten. De looks van deze kamer zijn een beetje 70's, door al dat bruin en de houten vloer. De prent, vaas en boomstammen als nachtkastjes zijn erg eclectisch. Een eigentijdse slaapkamer waar we enthousiast van worden.  

7. Takken

Grappig om te zien hoe een strak design gemixt kan worden met organische vormen als deze takken aan het hoofdeinde. Het bed heeft een comfortabele ligging en oogt klassiek Engels. We vinden dit een wonderlijke combinatie. 

8. Simpel

We hebben nu verschillende design gezien, de een wat meer over de top dan de andere. Graag willen we afsluiten met het meest eenvoudige voorbeeld. Dit hoofdeinde heeft een klassieke look, maar de grap is dat dit ontwerp gewoon geschilderd is op de wand. Het bed staat strak tegen de muur. Dit design werkt goed omdat de wand strak en wit is. Het geschilderde hoofdeinde lijkt onderdeel te zijn van het bed. Dat is de illusie die dit ontwerp leuk maakt. We sluiten dit ideabook, maar nemen je graag mee naar meer mooie design. Blijf ons volgen voor meer enthousiaste voorbeelden van woontrends. 

Welk hoofdeinde vind jij mooi? Zeg het met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Vraag uw gratis consult aan

Doe wooninspiratie op!