Woonkamer door FADD Architects

16 leuke ideeën voor de woonkamer

Johan van Dijk Johan van Dijk

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Loading admin actions …

De woonkamer leuk en gezellig inrichten valt nog niet altijd mee. Soms heb je gewoon even een extra zetje nodig om weer tot nieuwe inspiratie te komen. Uiteraard zorgen wij daar bij homify graag voor! Daarom hebben we uit het werk van diverse experts een prachtig overzicht gemaakt met 16 leuke ideeën voor de woonkamer. Voor elke stijl zit er wel wat leuks tussen! Daarom gaan we snel van start om al dat leuks te bekijken.

1. Het juiste meubilair

 Woonkamer door Architrek

Het juiste meubilair zorgt er natuurlijk vooral voor dat je de juiste sfeer en stijl in je huis weet te brengen. Zo’n fraaie balans zie je hier schitterend in beeld gebracht.

2. Het ideale plaatje

We zien hier eigenlijk gelijk het ideale plaatje. Een prachtig ingerichte woonkamer in eclectische stijl. Maar het gaat hier toch ook vooral om het uitzicht. De bewoners zijn wel erg bevoorrecht om vanaf de bank van dit schitterende uitzicht te kunnen genieten.

3. Luxueus

Ben je op zoek naar een luxueuze woonkamer? Je kunt bij dit prachtige voorbeeld dan echt je hart op gaan halen! Een prachtig modern interieur met een stevig klassiek randje.

4. Kleuren

De kleuren van de stoelen rond de eettafel trekken eerst de aandacht, maar daarna zie je prachtig hoe oud, retro en nieuw hier bij elkaar komen. Wederom een schitterend eclectisch voorbeeld!

5. Elegant en intiem

 Woonkamer door Arlene Gibbs Décor
Arlene Gibbs Décor

Gaiole in Chianti, Toscana

Arlene Gibbs Décor

Een elegant en intiem interieur? Dat zie je hier! Ook weer iets om heerlijk van te gaan genieten… Je ziet ook gelijk hoe leuk het is om twee zithoeken te creëren. Daar moet je dan uiteraard wel de ruimte voor hebben.

6. Klassieke stijl

De klassieke stijl als ultieme inspiratie voor jouw woonkamer? Dan moet je in dit huis zijn! Hier wil je toch graag een drankje gaan drinken.

7. Rustiek en landelijk

 Woonkamer door Beech Architects
Beech Architects

Main 17th Century Barn Space

Beech Architects

Wil je gaan voor een heerlijk rustiek en landelijk gevoel? Dan kun jij je hart ophalen in deze oude boerderij. Wat fijn om hier lekker bij de houtkachel te gaan genieten.

8. Innovatief

Soms moet je als ontwerper een beetje innovatief zijn. En dat is hier dan ook zeker het geval geweest. Een schitterend voorbeeld van stijl en sfeer.

9. Modern en klassiek

 Woonkamer door URBAN D&CO
URBAN D&CO

BOSQUET

URBAN D&CO

De juiste balans vinden tussen modern en klassiek is nog niet altijd eenvoudig. Hier is dat echter heel erg goed gelukt: het meest fraaie van beide werelden komt prachtig bij elkaar.

10. Lekker licht

Naast de stijl is het ook van belang dat je voldoende licht in je woonkamer hebt. Ramen zijn van groot belang, maar dat geldt ook voor verlichting. Kies in meer donkere ruimtes voor lichte kleuren.

11. Inspirerend modern

Na al die eclectische voorbeelden hebben we ook een fraaie moderne woonkamer voor je uitgezocht. Zeker het overwegen waard!

12. Subtiele kleurtinten

 Woonkamer door LAVRADIO DESIGN
LAVRADIO DESIGN

Sala de estar em Lisboa

LAVRADIO DESIGN

Soms kunnen subtiele kleurtinten net even dat beetje extra geven. Stel je maar voor hoe het er hier uit zou zien zonder de gele toevoegingen: het zou dan gelijk een stuk saaier zijn!

13. Rustiek met vleugje modern

 Woonkamer door von Mann Architektur GmbH
von Mann Architektur GmbH

Wohnen im Dachgeschoss

von Mann Architektur GmbH

Een rustiek interieur combineren met wat moderne elementen? Je ziet daarvan een zeer fraai voorbeeld. En ook hier weer met een uitzicht waar je van begint te watertanden…

14. Een kleine bibliotheek

 Woonkamer door Home Lifting

Wil jij je woonkamer wel omtoveren tot een kleine bibliotheek? Deze woonkamer kan je dan ook zeker de nodige inspiratie geven!

15. Bijzonder behang

 Woonkamer door Fabio Carria
Fabio Carria

Soggiorno

Fabio Carria

Soms is bijzonder behang al voldoende om jouw woonkamer een compleet andere uitstraling te geven. Dat zie je hier ook zeker uitstekend in beeld gebracht.

16. Een woonkeuken

Keuken en woonkamer in één? Dan krijg je een fraaie woonkeuken zoals hier. Een fraai rustiek en landelijk geheel om ook weer van te genieten.

Met welk idee ga jij aan de slag? We zijn benieuwd! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!