Top 5 van de week: De handigste interieurtips en de mooiste droomwoningen | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5 van de week: De handigste interieurtips en de mooiste droomwoningen

Edwin Pesschier Edwin Pesschier
Eclectische badkamers van ArchDesign STUDIO Eclectisch
Loading admin actions …

Tips voor het opbergen van spullen en het besparen van ruimte, ideeën voor het inrichten van open keukens, badkamertrends en bijzondere architectuur. Het is een greep uit de meest gelezen onderwerpen van afgelopen week. Elke zondag reflecteren we op de week die achter ons ligt en gaan we na waar het meeste naar gezocht werd. De ene week resulteert dat in een overzicht vol met bijzondere architectuur, de andere week vinden we vooral tips en ideeen terug, zoals deze week het geval is. 

1. Kastinrichting: van inloopkast tot handige opbergers

Full House Renovation with Crittall Extension, London Moderne kleedkamers van HollandGreen Modern
HollandGreen

Full House Renovation with Crittall Extension, London

HollandGreen

Iedereen kent het probleem. Het huis is ingericht en de meubels zijn uitgezocht. Maar dan. Schoenen, kleding, accessoires, andere spullen. Ons huis raakt verstopt en het ontbreekt aan ruimte om al deze spullen op te bergen. Men kan twee dingen doen, of op zoek gaan naar een grotere woning of inventief gebruik maken van de beschikbare ruimte. Laatstgenoemde is natuurlijk een stuk goedkoper. In ons artikel over inloopkasten en handige opbergruimtes vind je de beste tips. 

2. Koken in open keukens

Leefkeuken met een gietvloer Moderne keukens van Design Gietvloer Modern
Design Gietvloer

Leefkeuken met een gietvloer

Design Gietvloer

Een van de grootste trends van de afgelopen jaren, de open keuken. Je lost daarmee een aantal problemen tegelijk op. Het bespaart ruimte, zorgt ervoor dat de woning optisch groter lijkt en bevordert de interactie tussen de bewoners. Koken en ontspannen doe je voortaan in een gezamenlijke ruimte. Op homify hebben we daarom voor jullie een overzicht gemaakt van een aantal bijzondere open keukens.

3. Huis met een schitterende ruimtelijkheid

We zouden bijna vergeten dat we op homify niet alleen interieurtips, bijzondere meubels en design laten zien maar dat het magazine ook boordevol bijzondere huizen en woningen staat. In die laatste categorie vinden we namelijk deze woning in het Duitse Erkelenz. De woning valt op door zijn karakteristieke kleurstelling en zijn moderne vormgeving. Binnen worden we verrast door de grote ruimtelijkheid, wat we daarmee bedoelen ontdek je in dit artikel!

4. Badkamertrends, een ideabook vol badkamerideeën

Op de vierde plaats van de meest gelezen artikelen van afgelopen week vinden we dit artikel over badkamertrends terug. Badderen in de buitenlucht, colorblocking, verlichting. Je leest het allemaal terug in dit handige overzicht. Zo zien we op de foto hierboven bijvoorbeeld hoe je met het gebruik van natuurlijke materialen komt tot een sfeervolle en rustgevende badkamer. 

5. Droomvilla tussen de palmbomen!

Last but not least! We sluiten dit overzicht af met deze absolute droomwoning. Tussen de palmbomen, gesitueerd in een prachtige omgeving vinden we deze bijzonder sfeervolle villa, die er niet alleen van buiten toverachtig uitziet maar waarvan het interieur ons ook in positieve zin heeft verrast. Meer daarover lees je in dit artikel.

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!