10 geweldige moderne badkamers die je niet mag missen... | homify 10 geweldige moderne badkamers die voor iedereen bereikbaar zijn

10 geweldige moderne badkamers die je niet mag missen…

TILL BEHNE TILL BEHNE
modern  door Home Staging Bavaria, Modern
Loading admin actions …

De badkamer wil nog wel eens het kind van de rekening zijn, als het gaat om het verdelen van het budget tijdens de renovatie. En dat is zonde, want de badkamer is de plek waar je de dag begint en ook eindigt. Dus kies je voor een nieuwe badkamer, let dan op drie essentiële dingen: functionaliteit, de juiste materialen en esthetiek, het oog wil immers ook wat. In dit artikel hebben we 10 prachtige voorbeelden voor je op een rij gezet, ter inspiratie.

Scheidingswand

Deze badkamer, maar bruin en wit domineren, heeft een heel functioneel en tegelijkertijd grappig detail. Het gedeelte waar de wc is, is door middel van een ‘open’ wand gescheiden met de rest van de badkamer. Zo ontstaat er de nodige privacy, maar blijft het toch ruimtelijk en open.

Functioneel

Deze badkamer is uiterst functioneel ingericht, louter met hoogwaardige materialen. Er wordt gespeeld met diverse tegels en ook de twee verschillende wasbakken zijn een leuk detail.

Pastel

Deze liefelijk ogende badkamer is praktisch, maar valt vooral op door de keuze voor de zachte pastelkleuren. Daar krijgt deze ruimte een zachtere en warme uitstraling van.

Eclectisch

In deze eclectische badkamer heeft de douche een zeer prominente plek gekregen. Verder vallen de verschillende kleuren op, we zien een blauwe radiator, een geel douchematje, de verschillende kleuren van de kasten en de houten accessoires. Al met al een bont maar zorgvuldig samengesteld geheel.

Hout

Deze badkamer bewijst dat hout in de badkamer prima kan. Ook in andere ruimtes bewijst hout, dat het heel goed samen gaat met wit. Kies je in deze badkamer voor een andere vloer, zal het snel kil en klinisch worden. Maar daar steekt hout een stokje voor.

Bijzondere tegel

Je kan veel van deze badkamer zeggen, maar niet dat hij saai is. Als je kiest voor een bijzondere tegel, kun je maar beter meteen all the way gaan. Dan is het wel belangrijk om nog enige vorm van balans te vinden. Bijvoorbeeld in een houten wastafelmeubel.

Strak en grof

Deze badkamer is ultra minimalistisch met een meer dan 90 procent strak wit oppervlak. Om die stijl enigszins te doorbreken is er heel speels gekozen voor een stukje afgebikte muur. Dit geeft een fraai contrast en maakt deze badkamer extra bijzonder.

Mediterraan

De keuze voor een tegel is zeer bepalend voor de sfeer van de badkamer. Dat blijkt bij deze badkamer maar al te goed. Hier is gekozen voor een mediterraan sfeertje met decoratieve tegels en een zeer herkenbaar houten wastafelmeubel.

Landelijk

Deze badkamer heeft een hele landelijke stijl, mede vanwege de verticale strepen op de muur. We weten niet helemaal zeker of het behang is, maar kies je voor behang in de badkamer, moet je wel een speciaal soort hebben dat vochtbestendig is.

Romantisch

Deze schattige, minimalistische en tegelijkertijd romantisch ogende badkamer is werkelijk een plaatje in al zijn eenvoud. Er is genoeg ruimte en dankzij het grote raam is het een fraai en licht geheel.

Meer fraaie een moderne badkamers kun je hier bekijken. Tips voor het inrichten van je badkamer, lees je in dit artikel. En kom er zelf niet helemaal uit, raadpleeg dan de expertise van een van deze professionals.

Welke van deze badkamers bevalt je het meest?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!