Elegante woonoase combineert modern met klassiek

TILL BEHNE TILL BEHNE
Google+
Loading admin actions …

Op het Duitse eiland Sylt houdt men van klassieke elegantie en huiselijke gezelligheid. Het huis dat we jullie vandaag laten zien, herbergt beide aspecten perfect. Het is een charmante semi-vrijstaande woning, die is ingericht door de interieurstylisten van Home Staging Sylt. De focus ligt op een harmonieuze, huiselijke sfeer die uitnodigt om te blijven hangen en de bewoners verwent met comfort en behaaglijkheid.

Straatkant

De eerste indruk van deze semi-vrijstaande woning is een charmant thuis. Het ver naar beneden getrokken zadeldak is erg gezellig en huiselijk. De architectuur is klassiek-traditioneel en past harmonieus in de omgeving. Maar het heeft daarnaast ook erg modern trekjes en komt gastvrij, harmonieus en leefbare over op de kijker.

Woon-/eetkamer

De gecombineerde woon- en eetkamer is dankzij de grote ramen erg licht en overspoeld met licht. Het ruimtelijk gevoel wordt versterkt door de het gebruik van veel wit en crèmekleuren. De meubels zijn erg modern terwijl de tegelvloer weer heel klassiek is.

Tuin

De achterkant komt qua vormgeving en ontwerp overeen met de voorkant, maar staat open voor de omgeving dankzij de grote ramen. De woonkamer beneden is dus naadloos verbonden met het grote houten terras en de tuin is op deze wijze geïntegreerd in het woonconcept. De garage rechts biedt privacy ten opzichte van weg, dus de bewoners zijn in de tuin net als in de woonkamer beschermd tegen nieuwsgierige ogen.

Keuken

De keuken bevindt zich aan de voorkant van het huis en krijgt door het grote raam veel natuurlijk licht binnen. Opnieuw wordt door de combinatie van trendy, witte meubels en traditionele tegels op de vloer en op de muur een succesvolle mix van moderne stijl en klassieke elegantie gecreëerd die de bewoners graag wilden. Hulp bij het kiezen van een nieuwe keuken vind je in dit Ideabook.

Slaapkamer

De tegelvloer is boven voortgezet. De slaapkamer ze met puur wit en donkere antraciet accenten de stijl van de gevel voort. De moderne inrichting en het achterwege laten van overbodige decoratieve accessoires maakt van deze kamer een zeer modern en stijlvol geheel.

Privé oase

De slaapkamer heeft bovendien nog  een heuse verrassing te bieden. Door de glazen deuren van de vorige afbeelding kom je niet op een balkon, maar in een gezellige leeshoek. Hier kunt je kijkend door de grote ramen genieten van een prachtig uitzicht op de boomtoppen in de tuin en kun je van de omgeving genieten in alle weersomstandigheden. De witte meubels, het hout en de zachte stoffen zorgen voor een gezellige Scandinavische geïnspireerde sfeer die uitnodigt om te blijven hangen en te ontspannen.

Badkamer

In de badkamer ze je de liefde van de bewoners terug voor klassieke elegantie. De marmeren tegels en vergulde armaturen bepalen het luxe totaalbeeld. De schuine wand van de zolder is harmonieus geïntegreerd en het bad is zo geplaatst dat geen enkele vierkante centimeter verloren is gegaan.

Zolder

De zolder van het huis is uitgebouwd om extra woonruimte te verkrijgen. Hier zijn twee kamers die door het schuine dak en de driehoekige raam bijzonder gezellig en huiselijk zijn. Deze kamers zijn ingericht in lichte, neutrale kleuren waardoor er visuele diepte en grootte ontstaat. Wil je ook hulp bij het inrichten van je huis? Deze professionals helpen graag.

Terras

De bewoners wilden een onderhoudsvriendelijke tuin met veel ruimte voor uitgebreide barbecues. Er werd besloten om het terras over de hele oppervlakte van de tuin te leggen zodat je nooit gedoe hebt als gazon maaien en onkruid wieden. Het warme hout en de groenblijvende beplanting eromheen zorgen uiteindelijk toch nog voor een natuurlijke, harmonieuze sfeer. Andere mooie terrassen bekijk je hier.

Wat vind jij van de combinatie van modern en klassiek? Laat hieronder je comment achter.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!