10 tips om de waarde van je huis te verhogen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

10 tips om de waarde van je huis te verhogen

Stoa. Stoa.
Minimalistische balkons, veranda's en terrassen van Grupo Arquitech Minimalistisch
Loading admin actions …

De huiseigenaren onder ons zullen het beamen: het bezitten van een huis gaat gepaard met veel onderhoud. Het is een onderhoud dat je moet blijven doen omdat je huis anders minder waard wordt. We geven je vandaag 10 tips om de waarde van je huis te verhogen. Kijk snel met ons mee!

Bosrijk wonen in een droomvilla Moderne huizen van BNLA architecten Modern
BNLA architecten

Bosrijk wonen in een droomvilla

BNLA architecten

Veiligheid

Het begint allemaal met de veiligheid van je woning. Zonder dit belangrijke basis principe is er geen fijne woonsfeer. Je wilt je altijd veilig voelen. Deze woning ziet er schitterend uit en is daarnaast ook erg veilig. De zwarte hekken zorgen voor een ondoordringbare beveiliging. Het zwart-wit design vinden we erg tof. De betontegels lopen over in de tegels achter het zwarte hek. We zijn fan van deze woning. Een expert kijkt graag met je naar de mooiste voorbeelden voor een nieuwe designwoning. Haarlem loopt over van de experts in de architectuur.

Binnentuin

Soms is het niet mogelijk om een tuin te onderhouden, omdat er buiten geen ruimte voor een tuin is. Dan is misschien een binnentuin een optie. Hier zien we een zentuin die helemaal voldoet aan de wensen van de bewoners. Dit is een plek om lekker tot rust te komen. Meer mooie tuinen kun je hier vinden.

Details

van homify Modern Massief hout Bont

Denk aan de details, want daar schuilt immers de kunst in. Deze trap laat zien dat een mooie afwerking zorgt voor een bijzonder mooie look.

Vrolijke kleuren

Een woning te koop zetten met een saai interieur is geen goed idee. Dit huis heeft een frisse tint gekregen. Dat is een truc bij home staging, dat je kiest voor een ontspannen ambiance. Potentiële kopers moeten het idee hebben dat ze lekker tot rust kunnen komen in een woning. Dat komt hier zeker goed. Let ook op de leuke plant en de lijsten met oude kaarten aan de wand. 

Richt een mooie hal in

Een mooie hal is het halve werk. De eerste indruk van je woning is de gevel en voortuin, maar de eerste indruk van het interieur krijgen de gasten door de hal. In deze hal hebben de huiseigenaren gekozen voor een landelijke feel. Een warm onthaal is precies wat ze wisten te bereiken.

Kies een bar

Hoe leuk is het om een heuse bar in je woonkamer te hebben. Dit wordt al snel de favoriete kamer van je vrienden.

Ga voor een keukeneiland

Het is zo gemakkelijk om te kiezen voor een keukeneiland. De keuze is echt niet moeilijk. Waarom niet? Omdat je direct van ervaringsdeskundigen te horen krijgt dat zo’n eiland je veel praktisch plezier oplevert. Het ziet er tevens geweldig uit.

Een mooi terras

Buiten genieten van het lekkere weer al dan niet overdekt onder een pergola. Een mooi terras is iets wat je huis zeker in waarde zal laten stijgen. Hier zien we toffe meubels die ook lekker zitten. Wat een comfort!

Big mirror, big room

Een mega slimme truc in de badkamer is het plaatsen van een spiegel. Dan lijkt je badkamer ene stuk groter. En veel lichter. Dat doet de waarde van je huis zeker stijgen! 

Nette zolder

Leiden House Moderne garage van SAMF Arquitectos Modern
SAMF Arquitectos

Leiden House

SAMF Arquitectos

Een nette zolder maken is een van de manieren om meer waarde aan je huis te geven. Er is hier zelfs plek voor een wasmachine. De houten look past goed bij de witte ketel en wasmachine.

Fijne slaapkamer

Tot slot sluiten we af met deze gezellige en praktisch ingerichte slaapkamer. Een echte must als je wilt dat je woning in waarde stijgt. De kast rond de deur bespaard je veel woonruimte. Dit ziet er tevens geweldig leuk uit! Blijf ons volgen voor meer mooie trends en woonideeën.

Wat vind je van deze tips? Zeg het met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!