Slaapkamer door Olivia Aldrete Haas

Trends voor je slaapkamer in 2018

Stoa. Stoa.
Google+

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Loading admin actions …

De slaapkamer is een plek waar mensen op een goede manier moeten kunnen genieten van de ontspanning. Zo weet je zeker dat je lekker in slaap valt en een goede nachtrust hebt. Een leuke aankleding hoort daar natuurlijk bij. Vandaag nemen we je mee naar een aantal voorbeelden van moderne slaapkamer die je een heel leuk laten zien hoe je de slaapkamer kunt inrichten. Komend jaar zullen de slaapkamer trends lekker neutraal zijn: room, grijs, wit en kleurrijk design gaat beeld bepalend zijn. Het gaat erom een goede sfeer op te roepen met deze ingrediënten. Kijk met ons mee en laat je inspireren door deze schitterende voorbeelden! 

Minimalisme

Scandinavische slaapkamer met blauw en wit:  Slaapkamer door Pure & Original
Pure & Original

Scandinavische slaapkamer met blauw en wit

Pure & Original

Bij het minimalisme gaat het vooral om de essentie. Dus in deze slaapkamer zien we daarom nauwelijks opsmuk, de minimalistische stijl zorgt voor een goede ambiance om in tot rust te komen. De wand heeft een trendy kleur. 

Kunst

Deze woonkamer combineert allerlei design om een luxe sfeer op te roepen. De kunstwerken aan de wand hebben een moderne look. Het bed oogt warm en ligt heerlijk. De lichtval is hier uitstekend en het raam biedt een mooi uitzicht op de omgeving. Die stoel daar bij het raam is de ideale plek om een krantje te lezen. Een expert neemt je mee langs de leukste ideeën in de designwereld.

Ouderwets

 Slaapkamer door Erika Winters® Design
Erika Winters® Design

Choapan Decor by Erika Winters®Design

Erika Winters® Design

Deze kamer heeft een ouderwetse look met een shabby twist, let maar op het kastje. Je zou verwachten dat je zoiets zou kunnen vinden op een brocante, dat zijn markten in Frankrijk waar ze allerlei antiek en kitch verkopen, vaak zelfs vanuit de schuur bij mensen thuis. Het is typisch iets wat je kunt vinden in de mediterraanse landen. Ga eens op onderzoek uit als je op vakantie bent. Ow ja, ook in eigen land zul je veel van dergelijke vlooienmarkten kunnen vinden. Be inspired! Meer mooie woonideeën vind je bij homify.

Ontspannen wakker worden

 Slaapkamer door homify

We krijgen hier een beetje en strandgevoel. Dat komt door de rieten stoelen. Via de grote ramen valt het licht binnen en zo worden de bewoners in de ochtend door de zon gewekt. Ze vinden dat een stuk fijner dan wakker worden in een donkere kamer door het geluid van een wekker. 

Slaapkamer

Moderne slaapkamers verrassen ons vaak door hun originele design. Dit is typisch het voorbeeld van een designkamer, het lijkt in niets op wat we al kennen. Een wonderlijk kleurenschema, bruin, zand, grijs en wit, zorgt voor een eigenzinnige look. Via de schuifdeuren loop je zo de tuin in. Wat een heerlijke kamer om in wakker te worden.

Innovatief

 Slaapkamer door aaestudio
aaestudio

Recámara

aaestudio

De vrolijke kleuren en het innovatieve design zorgen voor een bijzondere kamer om van te genieten. Het kleed is lekker warm aan de voeten. Van deze kamer zijn we fan!

Mooi rood

Mooi rood is niet lelijk. Zo dachten de bewoners van deze woning er ook over. Het grote bed neemt je mee naar dromenland terwijl de wand zorgt voor een fikse color boost!

Open look

 Slaapkamer door HPONCE ARQUITECTOS
HPONCE ARQUITECTOS

Recámara – B+H45

HPONCE ARQUITECTOS

We zien hier een echte koninklijke kamer, want je voelt je hierin de koning te rijk. De schuifdeur opent makkelijk en je stapt zo naar buiten. Op het terras geniet je van de vrijheid en het mooie weer. Het grote bed ligt ruim en je kunt hier samen heerlijk ontspannen. De wand aan het hoofdeinde draagt een schitterende grote vogel. Dat zorgt voor een imponerende look die past bij de luxe ambiance van deze kamer.

Van alles wat

We eindigen deze reeks met een huiselijk voorbeeld waarbij er veel aandacht besteed is aan comfort en stijl. Grijs, wit en bruin spelen een grote rol in dit interieur. Ook zwart is belangrijk in deze slaapkamer. De twee nachtlampen zorgen voor een mooie symmetrische look. In deze slaapkamer zien we veel verschillende tinten (geel, zwart en bruin). Je moet veel verstand van kleuren hebben om al deze zaken in een harmonisch geheel te kunnen veranderen. Dat is hier zeker gelukt. We sluiten dit ideabook, maar nemen je graag mee naar een nieuw project.

Wat vind je een toffe kamer? Zeg het met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!