10 spectaculaire keukens in Amerikaanse stijl | homify

10 spectaculaire keukens in Amerikaanse stijl

Carla Wilhelm Carla Wilhelm
Grange México Inbouwkeukens Hout Wit
Loading admin actions …

Koken in een keuken in Amerikaanse stijl  is zeker gedurfd maar dat kan ook veel geven voldoening voor inrichting van uw huis. De keukens die we je in dit artikel laten zien hebben alle een persoonlijkheid en unieke stijl. Het aanrecht, het kookeiland en de stoelen hoog zijn de basiselementen die dit soort keukens uniek en bijzonder maken.

Wil je je huis een internationale uitstraling geven dan is een keuken in Amerikaanse stijl een goede keuze! Om je te helpen hebben we 10 keukens voor je verzameld om te kopiëren voor je keuken. Laat je inspireren en vind een goed idee voor jou!

1. Helemaal wit

In deze keuken is alles wit met hier en daar een zwart detail en een element van staal. Het maakt deze keuken bijzonder en origineel. Om te worden gekopieerd. Absoluut.

​2. Multifunctioneel

The SW12 Kitchen by deVOL deVOL Kitchens KeukenKasten & planken Hout Grijs
deVOL Kitchens

The SW12 Kitchen by deVOL

deVOL Kitchens

De stijl van deze keuken is klassiek maar eenvoudig. Let op het grote centrale eiland, heel functioneel. Je kunt het eiland niet alleen gebruiken om op te werken maar ook om spullen in op te slaan of aan te eten.

​3. Modern met een vleugje groen

Deze keuken heeft een minimalistisch design, bijna jaren '60. Maar van de prachtige 'kleurcombinatie, het meubilair en  het marmer van de tafel worden wij helemaal vrolijk. De planten geven deze ruimte een vleugje kleur en natuurlijkheid.

​4. Wit met zwart

MR & MRS O'SULLIVAN'S KITCHEN Diane Berry Kitchens Moderne keukens
Diane Berry Kitchens

MR & MRS O'SULLIVAN'S KITCHEN

Diane Berry Kitchens

Wit is altijd goed, vooral als het wordt gecombineerd met zwarte details. In deze keuken hebben de ontwerpers niets aan het toeval overgelaten. Ook de verlichting in deze keuken is perfect. De verlichting is een belangrijk element in je keuken! 

​5. Industriële stijl

De industriële stijl is een van de meest interessante van deze tijd. Je ziet hier een keuken met een sterkte persoonlijkheid. Met rechte eenvoudige lijnen. De witte muur met bakstenen en het uitzicht op de stad geven creëren een bijzondere atmosfeer.

6. Houten natuurlijk

In dit voorbeeld zie je hoe de ontwerpers hout hebben gecombineerd met de grijstinten in de vloer en het leisteen van het werkblad. Het resultaat is een keuken waar koken een waar feest is. Het gebruik van wit in het meubilair en de keukenkasten geven de keuken een lichte en frisse uitstraling.

​7. Handig en plezierig

Shaker kitchen by Harvey Jones Harvey Jones Kitchens Klassieke keukens
Harvey Jones Kitchens

Shaker kitchen by Harvey Jones

Harvey Jones Kitchens

aansluiting de winst voor plezier : een uitdrukking van taal gemeenschappelijk die vertaald in het jargon meubilair en inrichting is gelijk aan perfect combinatie van esthetiek en functionaliteit . deze Keuken is het bewijs, met grote centrale eiland dat, in aanvulling op de wastafel, de thuishaven van de comfortabele planken voor opslag boeken en één kleine kelder waar het behoud van uw wijnen favorieten .

8. Met rondingen

Houd je van een Amerikaanse stijl? Dan spreekt deze keuken je vast aan! Het is een model echt bijzonder door de golvende vorm van het meubilair en de glazen planchet boven het centrale eiland.

​9. Een bijzonder eiland

Flairlight Project 1 Oxshott, Tudor House Flairlight Designs Ltd Moderne keukens
Flairlight Designs Ltd

Flairlight Project 1 Oxshott, Tudor House

Flairlight Designs Ltd

In de keuken fungeert het centrale eiland als de centrale plek voor maaltijden met familie en vrienden. Een goed alternatief voor een aparte eetkamer!

10. Opvallend

We sluiten dit artikel af met een kleurig ontwerp: met uitzondering van de koelkast en de stalen afzuigkast is alles in deze keuken rood. Zelfs de krukken zijn rood !

Stijlvol appartement met eigentijdse feel
Arrow navigation 3b3136b1
Welke keuken zou jij wel willen hebben? Laat het ons hieronder weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!