Een frisse look voor een gezellige gezinswoning

Stoa. Stoa.
Home Staging en casa de Mercedes en Oleiros, Galicia, CCVO Design and Staging CCVO Design and Staging Koloniale balkons, veranda's en terrassen
Loading admin actions …

Het kan wel eens gebeuren dat je uitgekeken raakt op je oude woning. Sommige mensen zijn dan niet te houden, ze willen dan echt verhuizen: het avontuur achterna, de wereld van een nieuw huis verkennen. Toch is er ook nog een andere mogelijkheid, namelijk het aanpassen van je bestaande woning om deze weer helemaal up-to-date te maken als het gaat om je woonwensen. Natuurlijk zijn er verschillende manieren om dit te doen. Een daarvan is een drastische verbouwing en herindeling van de bestaande woning. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een meer bescheiden verandering van het interieur, door bijvoorbeeld de stijl van je meubels te veranderen. Een kleine uitbouw samen met een restyling van je interieur is ook een dankbare methode om je woonplezier te vergroten. Vandaag nemen we je graag mee naar een woning waar de bewoners heel blij mee zijn. De aanpassingen die er in gedaan zijn hebben de bewoners weer het woonplezier teruggegeven dat ze al jaren kwijt waren. Verschillende aanpassingen, zoals het openen van de gevel en deze saneren, waren belangrijke stappen in de goede richting, zodat uiteindelijk deze nieuwe woning kon ontstaan. Kijk met ons mee en laat je inspireren!

Gevel

De open gevel is een van de belangrijkste manieren om je woning een excellente woonsfeer te geven. Het heeft alles te maken met een juiste lichtval, zodat je kunt genieten van een licht interieur. Vroeger waren de eisen voor wat betreft een licht interieur kennelijk een stuk lager, getuigen daarvan zijn bijvoorbeeld de huizen uit vroegere perioden die een vrij donker interieur hebben. Met de komst van de moderne architectuur, veel glas, staal en beton, is er geleidelijk aan veel meer aandacht voor en behoefte aan lichte interieurs gekomen. De minimalistische interieurs van nu, met de ramen van vloer tot plafond en met open interieurs waarin verschillende functies gecombineerd worden, zullen de toon voor de toekomst gaan zetten. Samen met een architect vol woonideeën en met veel connecties kijk je naar de mooiste ideeën voor je nieuwe woning.

Vrolijk

Buiten is het herfstig en het interieur lijkt er op aan te sluiten qua sfeer. Het geheim van een goed interieur is dat het in elk seizoen precies past bij jouw smaak. Dus zou je kunnen gaan voor een stijl die een tijdloos karakter heeft. We zien het hier heel mooi uitgewerkt in de woonkamer. Je zit hier voor het raam te werken en kijkt af en toe naar buiten. Gewoon genieten hier van je gezellige woning!

Eetkamer

Vanuit de woonkamer loop je zonder moeite de eetkamer in. Het is een beetje een deftige bedoening hier. De stijl is echt iets voor de liefhebber. Het taptij staat qua kleur goed bij de tafel alleen maakt deze de ruimte wel een beetje druk. De gele wand en het licht sluiten mooi aan op het bruin en het rood! Vanaf de tafel kijk je naar buiten. Zet de schuifdeuren open en een frisse wind gaat door je eetkamer, erg fijn nadat je samen heb gesteengrild of iets dergelijks. Meer mooie trends voor de eetkamer kun je hier vinden!

Keuken

Home Staging en casa de Mercedes en Oleiros, Galicia, CCVO Design and Staging CCVO Design and Staging Koloniale keukens

Deze keuken is vrij licht en de aanrechtbladen en tafel zijn gemaakt van marmer. De stijl van deze keuken is erg populair in Oost-Europa, maar in het Noorden is deze nog niet helemaal doorgedrongen. Als we de stijl onder de loep nemen doet het ons denken aan de interieurs die hier in de jaren tachtig populair waren. Maar zoals iedereen weet, stijlen en stijlkenmerken komen om de zoveel tijd weer terug in nieuwe vormen.

Ingetogen

Home Staging en casa de Mercedes en Oleiros, Galicia, CCVO Design and Staging CCVO Design and Staging Koloniale badkamers

Wat voor de keuken geldt, gaat ook voor de badkamer op: deze ingetogen stijl doe een beetje ouwbollig aan. Maar natuurlijk zijn ook voor deze stijl liefhebbers, want het is wel erg rustgevend al het wit. Ook de spiegel heeft een positieve invloed op deze ruimte: lekker licht en ruim zo met dat ding aan de muur!

Woonkamer

In de woonkamer zijn we weer helemaal fan van de woning. Hier heerst een vrolijke sfeer. Precies waar je op hoopt in een familiewoning. De kleden over de bank doen een beetje studentikoos aan, een kleed over een oude bank om het shabby karakter te maskeren. Wel erg leuk om dit weer in een moderne woonkamer te zien. Blijf ons volgen voor meer interessante woonideeën en trends in de designwereld!

Wat vind je van deze woning? Zeg het met een comment!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine