woonkamer: moderne Woonkamer door KleurInKleur interieur & architectuur

Een vernieuwde moderne woning

Johan van Dijk Johan van Dijk
Loading admin actions …

Als  je de trotse bezitter van een moderne woning bent, dan heb je misschien wel het idee dat je helemaal gebakken zit. Toch kan het soms zo zijn dat die woning toch nog een beetje leuker kan worden. Met de juiste expert moet dat dan ook geen probleem zijn. Dat zullen de bewoners van dit huis ook ongetwijfeld gedacht hebben toen ze Kleurinkleur Interieur & Architectuur uit Eindhoven hebben ingeschakeld. En als je de veranderingen ziet die aan de hand van de plannen van deze professionals zijn aangebracht, dan snap je vast wel hoe een vernieuwde moderne woning nog meer woonplezier kan geven.

Het witte huis

Dit witte huis geeft een mooi voorbeeld van moderne architectuur. In de verte kun je wat inspiratie uit de Bauhausstijl ontwaren en de kubistische vormen maken deze woning echt een kind van zijn tijd. En als je nou even naar de kleine foto kijkt, dan zie je dat de ramen nu als een geheel uitgevoerd zijn en dat ook de kozijnen bij de voordeur zijn vervangen.

Weg met die muren!

Je ontkomt er niet aan om snel even naar de kleine foto te kijken voor je de nieuwe situatie echt goed in je opneemt. Wat zal de architect hier gedacht hebben, weg met die muren? Dat is een uitstekend idee geweest want het zorgt voor een veel ruimtelijker beeld. Bovendien is de standaardtrap die hier te vinden was plaatsgemaakt voor een witgeverfd betonnen exemplaar en is ook gelijk een prachtige moderne trapkast geplaatst.

Eenheid

Een blik in de woonkamer en eetkamer laat ons een prachtige eenheid zien. Fraai toch dat je van een zeer sfeervol modern interieur kunt genieten? De natuurstenen vloer voegt daar op zeer subtiele wijze nog een fraai rustiek randje aan toe. En die eenheid die er nu is, is ook een groot verschil met de oude situatie. De matglazen deur maakt het plaatje helemaal compleet. Maar goed dat ze daar flink mee aan het veranderen zijn geweest!

Meer openheid

Het is misschien een beetje turen om de oude situatie echt goed te kunnen zien, maar als je daar een klein beetje je best voor doet dan zie je dat er nu veel meer openheid is. De hangende afzuigkap is verdwenen en vooral het plaatsen van één groot raam in plaats van een venster met ruitverdeling heeft er voor gezorgd dat de beleving veel ruimtelijker geworden is. Wat mooi is het toch ook dat je met een paar kleine wijzigingen de sfeer in de keuken ontzettend veel kunt verbeteren.

De woonkamer

Ook de woonkamer is flink onder handen genomen. Een fraai industrieel geïnspireerd raam is in plaats van de oude kozijnen gekomen en ook het interieur is flink aangepakt. Bijzonder daarin is het ‘ziteiland’ dat is ontstaan. In een huis als dit past dat heel erg goed! Verder is het geheel ook erg gezellig en vooral stijlvol aangekleed. Het is eigenlijk nu huiselijk en chique tegelijk. En dat valt zeker niet altijd mee om daar een goede balans in te vinden. Hier is het in ieder geval prima gelukt.

Serene badkamer

We sluiten af in deze serene badkamer. Ook hier is het een en ander gedaan om de boel flink te verbeteren. Als je namelijk op de kleine foto kijkt zie je dat hier een douchecabine aanwezig was. De huidige inloopdouche (met zo’n heerlijke stortregen) is dan zeker qua ruimtelijke beleving een zeer grote verbetering. Voor de rest is gekozen voor een minimalistische inslag en een fraai modern kunstwerk maakt dan de sfeer helemaal compleet. Heerlijk om hier lekker te ontspannen en alles stress lekker van je schouders af te laten glijden. Met dat ontspannen komt het trouwens wel goed, in de rest van het huis kan dat zeer zeker ook!

Wat vind jij de grootste verbetering? We zijn benieuwd! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!