12 terrassen: voor elk sterrenbeeld een | homify

12 terrassen: voor elk sterrenbeeld een

Carla Wilhelm Carla Wilhelm
Gabriele Sotgiu Photographer Moderne balkons, veranda's en terrassen
Loading admin actions …

Heb je liever ultramoderne buitenkamer die ideaal is om te socialiseren of zoek je liever de stilte op? Geef je de voorkeur aan heldere of sterke kleuren? Vind je rustiek mooi of juist modern? Er zijn duizenden manieren om je persoonlijkheid in je terras uit te drukken. Vandaag zoeken we inspiratie in de sterrenbeelden en hebben de juiste stijl bij elk teken gezocht.

1. De Stier

Bedroom 3 Terrace TG Studio Mediterrane balkons, veranda's en terrassen
TG Studio

Bedroom 3 Terrace

TG Studio

Voor de Stier hebben we een terras gevonden dat is omgeven door natuursteen en is ontworpen in mediterrane stijl. Dit ontspannen paradijs past perfect bij de persoonlijkheid van de Stier.

2. De Ram

Voor Ram zijn minimalisme en elegantie de juiste tekens van de dierenriem. Ze zien het terras graag als een verlengstuk van de leefruimte en vallen graag terug op finesse en duidelijke lijnen. Voor decoratieve elementen zijn hier alle chroomsoorten geschikt.

​3. De Tweeling

Dit spel van vormen, materialen en kleuren weerspiegelt perfect de eigenschappen van de creatieve en dynamische Tweeling. De eclectische stijl van dit terras speelt met bochten en lijnen, met hout en vuur, met wit en met groen en rood.

​4. De Kreeft

Veel lampen , romige kleuren, licht hout en landelijk chic. Dit is het ideale terras voor romantische Kreeft die houdt van gezelligheid.

​5. De Leeuw

Levendig en vol energie, zo ziet een geschikt terras voor de Leeuw eruit. Dit terras combineert kleur en ruimte en creëert een omgeving die perfect is voor de wilde Leeuw.

​6. Maagd

Summer residence - Interior design for the apartments on Cote d'Azur NG-STUDIO Interior Design Moderne balkons, veranda's en terrassen
NG-STUDIO Interior Design

Summer residence – Interior design for the apartments on Cote d'Azur

NG-STUDIO Interior Design

Modern en rechtlijnig. Zo kan ziet het terras eruit van iemand die geboren is in het teken van Maagd. De Maagd houdt van orde en duidelijkheid. Neutrale en witte kleuren benadrukken deze moderne, gestructureerde stijl.

​7. De Weegschaal

Terrace view studioarte Minimalistische balkons, veranda's en terrassen
studioarte

Terrace view

studioarte

Wat is er mooier voor de balans dan een chique panoramisch terras met gepolijste betonnen vloeren, witte muren en een doorzichtige balustrade? Vanaf hier kun je genieten van de zonsondergang en het uitzicht over de daken van de stad. En dat allemaal vanaf de comfortabele sofa, omgeven door een magische verlichting.

​8. Schorpioen

Een terras voor de Schorpioen met een moderne en eigentijdse inrichting. Dit voorbeeld combineert comfort met stijl en weerspiegelt perfect de karaktertrekken van de Schorpioen.

​9. Boogschutter

Een omgeving die natuurlijke charme en passie voor avontuur uitstraalt, is ideaal voor een Boogschutter. Ruwe, natuurlijke houten balken vormen het dak van het terras dat omringt is met weelderig groen. Het meubilair op het terras nodigt uit om te ontspannen, maar ook om samen te eten. Een waar buitenparadijs.

​10. Steenbok

Een ware oase van ontspanning is wat we voorstellen voor Steenbok. Vanaf het terras kijk je uit over een charmant landschap en tegelijkertijd wordt je beschermd tegen het felle zonlicht op warme dagen. De prachtige fauteuils bieden comfort en de grote palmbomen zorgen voor een mediterrane flair.

​11. De Waterman

Ultramodern, niet alleen met koele meubels, maar ook met een zwembad. Dit is het terras dat we ons kunnen voorstellen voor de Waterman. Een tikkeltje extravagants met een vleugje luxe.

​12. De Vis

Dromerig en fantasierijk. Zo ziet het terras voor de Viseruit. Dit terras is ontworpen in heldere kleuren en heeft het thema van de natuur. Dit zie je niet alleen terug in de omgeving, maar ook in het ontwerp met bloempatronen en natuurlijke materialen

Vind je het moeilijk om je terras in te richten? Laat je inspireren door een van onze professionals

6 manieren om een inbouwkast een make-over te geven
Arrow navigation 3b3136b1
Past het voorbeeld bij jou teken? Laat het ons hieronder weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!