Huis met verborgen potentie! | homify

Huis met verborgen potentie!

Stoa. Stoa.
Eclectische eetkamers van Sceny Domowe Eclectisch
Loading admin actions …

In dit artikel laten we je kennis maken met een mooi en smaakvol ingericht huis. Niet alleen het gebouw zelf, maar ook de omgeving waarin het staat is aantrekkelijk. Het gebied rond het huis heeft een goede infrastructuur en alle benodigde voorzieningen zijn in de buurt. Het is een fijne omgeving om in te leven en de bewoners van het huis zijn er dan ook erg aangehecht. De eigenaars hebben het gekocht nadat het volledig opgeknapt was. Ze hebben het goedkoop op de kop kunnen tikken, omdat de vorige eigenaar er vanaf moest, deze ging verhuizen naar een ander ander deel van Polen. Het is uiteindelijk omgetoverd van een groezelig pand tot een hedendaags woonhuis, waarin het nieuwe gezin kan genieten van de momenten die ze samen beleven. Het huis is een prima voorbeeld van hoe het interieur gestileerd kan worden om een snelle verkoop te garanderen. Ben je al benieuwd naar de tips? Kijk dan snel met ons mee!

Verkoop

De snelle verkoop van je huis is een kunst, maar deze is niet moeilijk onder de knie te krijgen. Zorg ervoor dat de woonkamer vrij is van foto´s van je gezin, maar maak de kamer wel gezellig. Als je wilt slagen bij de verkoop, kun je misschien een professionele stilist je huis onderhanden laten nemen. Natuurlijk is dit een investering, maar met een bijzonder groot rendement! Deze professional laat je huis op een schitterende wijze uitkomen, heeft oog voor de plus punten van je huis en vergroot deze. Vaak is slechts een kleine verandering in de opstelling en de decoratie nodig, denk dus niet direct aan grote projecten. Laten we eens binnen gaan kijken!

Oud

Is dit werkelijk het interieur dat we een ogenblik geleden zagen? Wat is dit voor stijl? Deze opstelling heeft geen sfeer en het interieur heeft geen ziel. De roomkleurige meubels lijken in dit licht erg onaantrekkelijk. Geen mens besluit op basis van dit interieur het huis te kopen. Zelfs een decoratief kussen helpt niet meer. Een ander probleem is de foto zelf, deze is genomen vanuit een positie die het imago van de kamer niet beter maakt. Dit is een typisch geval van een verkeerd geschoten foto. Hoe kan het beter? 

Nieuwe

We wrijven in onze ogen van verbazing, echt: we kunnen het haast niet geloven! Je denkt wellicht dat dit een andere ruimte is, maar het is werkelijk dezelfde. Ook de bank en de beige deken zijn hetzelfde. ´Maar wat is er dan veranderd ?´, hoor ik je vragen. De kussens zijn nieuw en de foto is nu vanuit een mooie positie in een goed licht genomen! De kussens geven een warme look aan het interieur. Een witte koffietafel is ook aan het interieur toegevoegd waardoor er meer een huiskameridee ontstaat. En het mooiste is dat het al met al nauwelijks iets heeft gekost. 

Oude kamer zoon

We zien hier de kamer van de oudste zoon, deze ruimte ziet er niet best uit. Het bed oogt onstabiel en is alles behalve comfortabel. Let ook even op het vuile tapijt! Het kleurenpalet is saai en weinig interessant, er is een poging gedaan om met een regenboogkussen een prettige sfeer op te roepen, maar dit kussen slaat de plank volledig mis. In deze kamer worden duidelijk niet alle mogelijkheden benut. Laten we een kijken wat de nieuwe kamer ons brengt!

Fris

De nieuwe kussens en het zwarte sprei hebben het uiterlijk van deze slaapkamer volkomen veranderd. Door deze nieuwe indeling lijkt de kamer  veel ruimer. De gele decoratieve elementen in combinatie met het zwart zorgen voor een spannend en visueel sterk interieur. We mogen natuurlijk het nieuw bed niet vergeten, dat ligt toch veel lekkerder dan zo´n veredelde stretcher. Kijk ook even naar de heerlijke poef, precies wat een voetbalfan nodig heeft.

Slaapkamer

Deze slaapkamer is fatsoenlijk maar niet echt spannend. Het is wel prima, maar we raken er niet echt door betoverd. Dit laatste is echter wel belangrijk als je je huis wilt verkopen. Ook is de kamer te donker, dit komt omdat de foto in de avond gemaakt is. Daarbij moet je er voor zorgen dat het bed strak opgemaakt is, de foto geeft dus zeker niet het juiste voorbeeld. Natuurlijk laten we op de volgende foto zien hoe het wel moet.

Mooi

De nieuwe kamer maakt direct een goede indruk. Let op de muren, deze hebben een nieuwe tint en het bed ziet er superstrak uit. Dit zijn kamers waarmee je in de openbaarheid kan treden, met dit soort kamers trek je kijkers. Het is een interieur dat de potentiële kopers de mogelijkheid biedt om zelf nog veel in te vullen. Een ideale kans voor een nieuwe eigenaar. Het is moeilijk te geloven hoe een goed sprei een heel andere indruk aan een kamer kan geven, waar dat dit waar is zien we nu met eigen ogen. Deze foto is genomen in de middag, natuurlijk een wereld van verschil!

Woonkamer

Deze foto is genomen in de avond. Het interieur is mooi ingericht en oogt gezellig, maar het mist net dat beetje extra, dat wil zeggen het verfrissende daglicht. We gaan kijken of de zon er wat extra spice in kan brengen!

Het interieur

Dit kunnen we nauwelijks geloven, wat een verschil! Ook hier scheelt het qua sfeer veel of je de foto tijdens de dag maakt. De mix van moderne meubels en het tapijt met een geometrisch patroon geven de nodige spice aan deze kamer. De tafel is het absolute middelpunt waar je met je gezin heerlijk kunt genieten.

Afscheid

We nemen afscheid van het huis. Nu kennen we een aantal tips die we kunnen toepassen als we ons huis snel willen verkopen. De hond zwaait ons nog even uit en wij krijgen de tijd om na te denken of dit het huis van onze dromen is. Wat denk jij? 

Tot zover het huis vol van verrassend potentieel. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

Zoek je fraaie ideeën voor je wijnkelder? Klik dan hier voor de nodige inspiratie!

Deze professionals helpen je om je droomhuis te realiseren!

Zit je verlegen om ideeën voor je badkamer? Klik hier en je vindt de inspiratie!

Waar staat je droomhuis? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!