Slaapkamer door Bloomint design

20 inspirerende slaapkamers

Tekstbureau 't Kofschip Tekstbureau 't Kofschip

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Loading admin actions …

De echtelijke slaapkamer is meestal de grootste slaapkamer in het huis. Hij moet met zorg worden ingericht en ontworpen. Dat kan op allerlei manieren: sober, kleurrijk, met oude details of juist modern of origineel. Het hangt af van de smaak van het echtpaar dat in deze master bedroom gaat slapen. Een interieurontwerper kan je zeker op weg helpen, maar misschien heb je ook iets aan onze tips. In dit boek met ideeën presenteren wij je verschillende echtelijke slaapkamers. Er is voor elk wat wils! 

​1. De frisheid van wit

 Slaapkamer door Bloomint design
Bloomint design

HOTEL CAL REIET – THE MAIN HOUSE

Bloomint design

Prachtig deze echtelijke slaapkamer. Het meubilair is neutraal van kleur, en er is veel wit te zien. Dat maakt de kamer licht. De plant in de hoek is een fijn detail.

2. Kleurrijk

Deze tweepersoons-slaapkamer is knus met zijn sterke kleuren. Paars en blauw kleuren  goed bij elkaar en de hoge plafonds zijn mooi wit gesausd.

3. Landelijk en rustiek

​4. Klassiek ontwerp

 Slaapkamer door homify

De stijl van het bed met zijn witte kanten 'rok' en het klassieke ontwerp van de witte lade, verlenen deze kamer stijl. De grijstinten op de muur en van het dekbed zijn mooi neutraal.

5. Stijlvol hout

​6. Blauw en geometrisch ontwerp

 Slaapkamer door WN Interiors of Poole in Dorset
WN Interiors of Poole in Dorset

Waterside Apartment by WN Interiors

WN Interiors of Poole in Dorset

In deze echtelijke slaapkamer zijn neutrale kleuren afgewisseld met de accentkleur blauw.  De lampenkappen, het beddentextiel en de kussens met de geometrische ontwerpen zijn allemaal blauw, evenals de bank in de kamer. 

7. Als groen je favoriet is

De groene kleur definieert de ruimte van het bed op het plafond, de achterwand, zijwand en de vloer. Dit is een zeer originele manier om kleur in een kamer te gebruiken De rest van de kamer is heel neutraal, zodat de kleur groen de hoofdrol kan spelen.

​8. Hout en warme eenvoud

Hout is een uitstekende als rugleuning voor het bed. In deze slaapkamer is een groot paneel van dit materiaal geplaatst, met een visgraat ontwerp in verschillende tinten. De tonen van het hout combineren goed met de andere meubels en kleuren van het beddengoed. Er ontstaat daardoor een sober en elegant geheel.

​9. Houten plafond

 Slaapkamer door Laura Sardano
Laura Sardano

CAMERA DA LETTO

Laura Sardano

Deze slaapkamer lijkt groter door de zeer lichte tinten en de witte kleur die wordt gebruikt in meubels en textiel. De houten structuur van het plafond is zeer decoratief.

​10. Zeer origineel

Een rond bed is zeer origineel en staat in een bijzondere ruimte die is gedecoreerd oosterse tapijten.

​11. Slaapkamer in Scandinavische stijl

Hier is een rustieke maar comfortabele tweepersoonsslaapkamer gecreëerd met een bed van onbewerkt hout en ruige planken die als bijzettafels dienen.

12. Industriële stijl en originele verlichting

Een echtelijke slaapkamer met een origineel lichtontwerp dat als een lint door de ruimte gaat. 

​13. Een zeer harmonische kleur

 Slaapkamer door homify

Het onderste gedeelte van de muur is blauw-groen en past perfect bij de kleur van het bed. Moderne hanglampen aan beide kanten van het bed en de tafeltjes maken het geheel compleet. 

​14. Heel romantisch

De romantische stijl van dit bed en het bijbehorende gaas dat van het plafond naar beneden loopt, komt overal in terug. Zachte kleuren, beddegoed en en stoel in stijl, en natuurlijk de gordijnen.

​15. Modern en levendig

 Slaapkamer door Perfect Stays

Twee eenpersoonsbedden geven een andere dynamiek aan een kamer dan een tweepersoonsbed. De levendige rode kleur steekt af tegen de witte kleur en de lichte vloerbedekking.  

16. Wit en een vleugje kleur, heel Mexicaans!

​17. Losse bedden

 Slaapkamer door Perfect Stays

Nog een keer losse bedden, nu met meerdere vrolijke kleuren erbij.

​18. Een slaapkamer met divan en prachtig uitzicht

Bij deze echtelijke slaapkamer valt natuurlijk allereerst het fantastische uitzicht op. De slaapkamer komt uit op een balkon waar het zonder twijfel heerlijk zitten is. In de kamer zelf staat een divan, ook een fijne zitplek.  

19. Verfijnd tot het maximum

20. Verbonden met de natuur

Wil je je slaapkamer nog wat mooier maken? Kijk dan voor inspiratie hier: 9 decoratietips voor de slaapkamer.

Waar zou jij graag een nachtje slapen?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!