Inbouwkeukens door Costa Zanibelli associati

Een sfeervolle woning met een super gezellige inrichting

Johan van Dijk Johan van Dijk
Loading admin actions …

Stel je voor: je bezit een oud appartement ergens in een Europese stad. Hoe ga je het dan inrichten? Die vraag kun je over het algemeen natuurlijk aan een expert overlaten. En zeker als je dan de architecten van Costa Zanibelli Associati uit de bruisende Italiaanse stad Milaan in gaat schakelen, dan krijg je een resultaat om je vingers bij af te likken. We hebben heel wat plaatjes om te bekijken en we willen jou daar vooral van laten genieten. Tijd voor een rondleiding!

Industrieel tintje

Soms kom je als je vanuit een ander perspectief ineens hele opvallende dingen tegen. Het industriële tintje dat is aangebracht door de prachtige dubbele deuren die je hier kunt zien bijvoorbeeld. En het beeld naar de romantische keuken op de achtergrond zorgt er voor ons voor dat we daar zo snel mogelijk willen gaan kijken.

De woonkamer

We beginnen in de woonkamer en zien dan gelijk de stijl waarin het huis is ingericht. Het betreft een voorbeeld van een heel mooi 19e -eeuws stadsappartement dat voorzien is van een fraai eclectisch interieur. De authentieke elementen in het huis zijn duidelijk zichtbaar maar er is zeker niet geschroomd om daar meubels uit verschillende stijlen aan toe te voegen. Het zorgt voor een dynamisch beeld dat de interesse zeker weet te wekken!

De open haard

Een van de authentieke elementen die onmiskenbaar aanwezig is en een flinke stempel op de sfeer drukt is de open haard met prachtige schouw. Als je zoiets in je huis hebt, dan komt de sfeer er eigenlijk al direct goed in. Een oude spiegel boven op deze schoorsteenmantel samen met een modern kunstwerk zorgt voor een heerlijke eclectische balans. En uiteraard zorgt die spiegel er voor dat het ruimtelijke effect ook wordt vergroot.

Eethoek

De eethoek had je op de eerste foto vast al wel gezien, maar we willen er toch nog even apart de focus op gaan leggen. De moderne tafel en dito stoelen doen het erg goed in deze ruimte. Erg leuk om hier een hele gezellige avond te beleven met een aangenaam gezelschap. Lekker eten en drinken en heerlijk lang natafelen. Maar met al dat licht is het ook fijn om er voor te kiezen om een dagje thuis te werken: dit kan een prima thuiskantoor zijn!

Schitterende keuken

Hoe oud en nieuw op een perfecte wijze te combineren vallen wordt wel bewezen door deze schitterende keuken. Wat een fraai geheel is dat geworden! En zo’n prachtige houten ontbijttafel met antieke stoelen maakt het plaatje helemaal compleet. Dat hier kookliefhebbers wonen mag trouwens ook wel duidelijk zijn. Op dit grote fornuis kun je heel wat culinaire kunsten gaan vertonen!

Heerlijk slapen

Wat kun je in deze slaapkamer heerlijk gaan slapen! Dat komt natuurlijk vooral door de sfeer en stijl van de ruimte zelf, maar heb je het uitzicht al even gezien? Dat is toch fantastisch als je dat kunt zien als je ’s ochtends de gordijnen opent! ‘Stadser’ kan het bijna niet! En zo’n prachtige foto boven je bed zorgt ook zeker voor zo’n heerlijk citylife gevoel.

Ontspannen in de badkamer

De laatste ruimte die we je laten zien betreft de badkamer. En het moet geen probleem zijn om daar heerlijk te gaan ontspannen. Alle zorgen glijden van je af zodra je hier lekker onder de douche stapt! En verder is het ook zeker zo dat de sfeer daar flink aan bijdraagt. De balans tussen klassiek en modern is hier ook weer op erg fraaie wijze vormgegeven. Wij zijn er behoorlijk van onder de indruk en dat geldt ook voor het gehele huis natuurlijk. Een heerlijke plek om eclectisch te genieten!

Wat vind jij het leukste van dit huis? We zijn benieuwd! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!