minimalistische Woonkamer door StudioG

Het huis waar wit de hoofdrol speelt

Johan van Dijk Johan van Dijk
Loading admin actions …

Wit blijft een van de meest rustige kleuren om in je huis toe te passen. Daarnaast is het uiteraard een hele neutrale kleur en mogen we het in de strikte zin van het woord niet eens een kleur noemen. Maar als je denkt dat je zo ongeveer alles op het gebied van wit al hebt gezien, dan ben je nog niet in het huis geweest waar de Italiaanse interieurarchitecten van Studiog aan de slag zijn geweest. Wit speelt hier onmiskenbaar de hoofdrol en dan ook nog eens in een huis waar je een fantastische eclectische samensmelting van stijlen kunt zien. Laten we snel een kijkje gaan nemen!

In de gang

 Ramen door StudioG

We beginnen hier in de gang met onze blik op de voordeur gericht. En uiteraard zie je dan dat vrijwel alles wit is. Het meest in het oog springen de twee gigantische vazen. Wat een fantastisch idee om zoiets als blikvanger in de entree van je huis te gebruiken! En als je in een grote open ruimte een wat intiemere sfeer wilt creëren, dan zit je met potten als deze ook zeker goed!

Trappenhuis

 Gang en hal door StudioG

Wat je net niet kon zien, maar wat nog veel meer de aandacht trekt dan die grote vazen, is dit geweldige trappenhuis. Een prachtige uitvoering van een wenteltrap waar qua ontwerp en stijl ontzettend veel is gedaan om het er zo mooi mogelijk uit te laten zien. Let daarbij zeker op de geïntegreerde verlichting en de glazen reling. Wat een fantastisch geheel!

De woonkamer

minimalistische Woonkamer door StudioG

De woonkamer is een ruimte die je op het gebied van inspiratie ook meer dan genoeg kan brengen. Laten we trouwens eerst naar de vloer kijken die hier is geplaatst. Een prachtig marmeren exemplaar kun je hier aantreffen! Dat geeft uiteraard gelijk al een hele chique sfeer. Om het geheel iets intiemer te maken is er voor gekozen om enkele grijze tapijten op de grond neer te leggen. Dat zorgt in de verder zo witte ruimte voor een mooi contrast. De woonkamer zelf wordt door een fraaie open haard met bijbehorend tafeltje van de hal gescheiden. In de ruimte zelf zie je een haast minimalistische inrichting. Maar kijk je dan meer naar links, dan lijken subtiele klassieke tinten toch ook zeker op te duiken.

Eetkamer en keuken

minimalistische Eetkamer door StudioG

De eetkamer laat door middel van een kroonluchter en uiteraard de marmeren vloer, een fraai klassiek randje zien. De tafel en stoelen daarentegen zorgen voor een flinke portie moderne stijl. De moderne en suite deuren naar de keuken dragen (zeker door het donkere grijs) ook bij aan een bijzondere sfeer. En daarachter kunnen we de keuken zien liggen. Erg grappig in dit verband is dat juist daar een klassieke ontbijttafel in een verder zo moderne ruimte is geplaatst. Een leuke balans toch?

Unieke badkamer

minimalistische Badkamer door StudioG

In de badkamer mag wit natuurlijk ook niet ontbreken. Maar er is op zeer fraaie wijze wat aangevuld door middel van de rode tinten in het prachtige mozaïek. En voor de rest is dit natuurlijk ook een ruimte waar de liefhebber van bijzondere vormgeving om zijn of haar hart op te halen. De dubbele wastafels en niet te vergeten de fraaie vormen van het toilet met bidet.

Overloop

 Gang en hal door StudioG

De overloop op de bovenste verdieping is ook een ruimte waar je het water van in de mond loopt… Erg fraai is dat hier een bijzonder contrast met al het wit wordt aangebracht door de houten vloer. Stel je toch eens voor dat je hier de trap omhoog loopt en rechtstreeks in de sterrenhemel kijkt. Wat zal het een kwestie van genieten zijn hier in dit huis. Wij zijn absoluut fan!

Wat vind jij van dit huis? We horen het graag! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!