Dit Turkse huis is een parel uit het Oosten | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Dit Turkse huis is een parel uit het Oosten

Stoa. Stoa.
Moderne woonkamers van Mimkare İçmimarlık Ltd. Şti. Modern
Loading admin actions …

Vandaag laten we je een speciaal huis zien dat baadt in het gouden zonlicht, zoals je het alleen in Turkije kunt ervaren. We gaan kijken naar een huis, een mooie villa, die gekenmerkt wordt door een bijzondere horizontaal gerichte bouwstijl. Het is een type huis dat steeds populairder wordt in Turkije. In deze artikel laten we je deze villa tot in detail zien. Het was een ambitieus project om deze villa te realiseren. Het is daarom niet verwonderlijk dat het pand voor vele architecten in Turkije een voorbeeld is. Deze woning is vakkundig gemaakt door Mimkar architectuur, en biedt de huidige eigenaars een huis voor het leven. Ben je al nieuwsgierig geworden? Kom dan even snel met ons mee voor een wandeling door het huis!

Een prachtige gezicht

We zien steeds meer en meer huizen in Turkije waar luxe houten delen de gevel sieren. Soms worden deze houtdelen gecombineerd met een klassieke exterieur verf, waardoor een bijzonder resultaat ontstaat. De overkappingen die we op de foto kunnen zien dragen bij aan een luxe, ietwat elitaire look, waardoor het huis zijn charme krijgt. De rode kleur past bij het wit van de muur en het groen van de tuin, zo ontstaat er een mooi visueel geheel. De bomen in de tuin, die langs de villa groeien, vormen de sfeervolle overgang naar het enorme grasveld. Ze generen een natuurlijke omgeving waarin je volkomen kunt ontspannen. Ook de beplanting zorgt voor de nodige privacy en creëert een zekere geborgenheid in de tuin. Laten we eens binnen gaan kijken.

Interieur

Mimkar heeft gekozen voor een zeer modern interieurconcept. Alle details vormen een geheel, de kleine accessoires weerspiegelen de stijl en sluiten aan bij de hedendaagse trends zonder een tijdloze sfeer uit het oog te verliezen. In deze woonkamer is het wit dominant. De wandbekleding vormt een mooi contrast met de zwarte tinten, zo ontstaat er een mooie visuele eenheid. In het plafond is een sfeervolle verlichting verborgen die bestaat uit vier plafondspots. De villa is gebouwd om ten volle te profiteren van het heilzame daglicht. Want zeg nou zelf: wat is een donkere woning waard?

Trap

Boven de hal zien we de trapopgang, een glazen wand zorgt voor de nodige veiligheid. Het glas is mooi versierd met moderne patronen. Deze wand heeft een visuele connectie met de grote ramen bij de ingang van het huis en versterkt het gevoel van diepte. Het meubilair in deze woonkamer is over het algemeen dicht bij de grond en heeft frisse look die goed past bij de zuivere vorm en glans van de trap. Een ander bijzonder aspect aan deze kamer is de stijlvolle combinatie van zwarte en witte traptreden, waar zie je zoiets nog meer?

Eetkamer

De woonkamer, eetkamer en keuken zijn met elkaar verbonden, maar de verschillende zones worden wel op subtiele wijze benadruk door de binnenhuisarchitectuur, zoals de paarse balk en de lichte houten elementen, deze markeren de keukenzone. We raken betoverd door de elegante en moderne vormgeving in deze kamer, zoals de moderne stoelen rond de eettafel en de bar met de krukken. We noemen dit laatste een bar-split, deze designoplossing is zeer populair. Het zwart-wit kleurenschema wordt in deze keukengebruikt om de nodig rust te creren in dit kleurrijke interieur. Waarin zowel glas (kunstmatig) als hout (natuurlijk) elk hun plaats hebben.

Badkamer

De badkamers zijn de verborgen parels van het huis. Daarbij hebben ze ook een zeer belangrijke praktische functie in het huis. Qua esthetiek en kwaliteit is deze kamer een topper. Mimkar ontwierp deze badkamer natuurlijk geheel in lijn met de ambitieuze vormgeving en futuristische stijl van de villa. Let bijvoorbeeld eens op de kolom in het midden, hij strekt zich uit vanaf de vloer tot aan het plafond, daarbij draagt hij gootsteen en zorgt voor een ruimtelijke sfeer. Het houtfineer bekleedt de kolom en geeft de badkamer een luxe look. En wat dacht je van het eigentijdse behang! In deze badkamer is het telkens goed toeven, of je de dag nu eindigt of net begint!

Slaapkamer

Als de avond is gevallen trekken we ons terug om te gaan slapen. In deze slaapkamer is er over elke hoek nagedacht, we genieten van de vormgeving en het rustgevende daglicht dat naar binnen valt. Het ontwerp heeft een futuristische basis maar zonder een karikatuur te worden. De minimalistische aanpak is erg overtuigend.  Het bed neemt de centrale plaats in en vormt door zijn looks een mooie connectie met de ruimte. Let ook op de verlichting in het plafond, zo ontstaat er snel een romantische sfeer. De badkamer is van de slaapkamer gescheiden door middel van een glazen wand die toch de nodige privacy verschaft aan de gebruikers van deze wasgelegenheid. Het is een modern ingerichte kamer met een natuurlijke houten vloer waarop het kleed voor extra warmte zorgt. Een kamer om van de dromen! 

Tot zover de fraaie ontwerpen van Mimkar architectuur. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

Zoek je fraaie ideeën voor je serre? Klik dan hier voor de nodige inspiratie!

Deze professionals helpen je om je droomhuis te realiseren!

Badkamertrends zorgen voor veel leuke ideeën! Klik hier voor de nodige inspiratie!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!