industriële Keuken door Archventil - Architecture and Design Studio

Appartement van 62m2 vol met industrieel chic!

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
Loading admin actions …

Puur genieten! Beter kunnen we het interieur van deze woning niet omschrijven. Slechts 62 m2 groot, maar wat een oase van schoonheid. De architecten van deze woning zijn er wonderwel in geslaagd om dit kleine appartement zeer veel persoonlijkheid en een industrieel klassieke chique sfeer te geven. Een zeer fraaie combinatie van de industriële stijl in een zeer geslaagde fusie met de luxueuze klassieke stijl. Liefhebbers van klassiek en industrieel opgelet!

Sfeer, luxe en ruwe accenten

De keuken met duidelijk industrieel accent is betoverend mooi met het klassieke visgraatparket dat met industriële keukenmeubels werd gecombineerd. De combinatie van chroom en hout zorgt voor een moderne, stijlvolle en comfortabele sfeer. De schoolbordmuur vormt een fraaie blikvanger die we direct zien bij binnenkomst. En de verlichting in de spiegelkast langs de wand zorgt hier voor de warme, knusse sfeer. Ook de sfeer aan de linkerkant is totaal anders dan aan de rechterkant met de hangende betonnen afzuigkap en heldere verlichting. Een zeer creatief en zeer geslaagd design. Spannend en vol contrasten.

Industriële lampen

Vooral bij woningen die minder ruimte ter beschikking hebben is het belangrijk om met de juiste kleuren en verlichting te werken. Zo kun je met de juiste verlichting en lichte tinten de ruimtes groter laten lijken. Daarnaast kun je lampen gebruiken als opvallend item in de ruimtes en ze zo meer persoonlijkheid geven. De verlichting in dit moderne industriele appartement voldoet aan deze beide eisen. Zo werd dit in de keuken gedaan met deze fraaie industriële lampen. 

Verlichting in de hoofdrol

Ook in de slaapkamer werd gekozen voor industriële lampen die het licht optimaal verdelen in de ruimte en bovendien een zeer fraai modern en tijdloos accent vormen. Een zeer slimme keuze is de spiegel over de gehele wand die de ruimte twee keer zo groot laat lijken. En er is zelfs nog plaats voor wat fraaie decoratie-elementen die perfect in de sfeer passen.

Kleine accenten, grote effecten

Wanneer je een kleine badkamer hebt dan komt het aan op zeer doordachte keuzes voor de badmeubels en accessoires. En dat is precies wat hier werd gedaan. Deze badkamer heeft ook zeker een industrieel klassiek tintje met de fraaie ronde wastafel, de industriële ijzeren kraan en leidingen en de fraaie houten vloer. Een ook hier zien we weer een muurvullende spiegel die de ruimte optisch vergroot.

Individuele decoratie

De fraaie tegelvloer in visgraatpatroon lijkt op een houten vloer en past zeer goed in de sfeer door de verschillende bruinschakeringen in de vloer. Het appartement wordt verfraaid door zeer unieke decoratie-elementen die zorgen voor veel persoonlijkheid zoals deze glanzende zwarte laarzen gevuld met gedroogd gras.

Die keuken is echt magnifiek!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!