Gang en hal door Nice Brew Interior Design

Na het zien van deze 15 trappen hou je nog meer van beton!

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
Loading admin actions …

De keuze voor de juiste trap is niet iets voor later zo wordt gezegd. Die kun je beter direct plaatsen wanneer je de woning intrekt. En echt de trap is zeer belangrijk en sfeerbepalend in huis. Want we maken deze dagen niet alleen van de woonkamer en andere leefruimtes prettige en warme sfeervolle ruimtes maar ook van de trap en gang. Dit is de eerste plek waar bezoekers binnen komen en die dus een belangrijke impressie achterlaat van de totale sfeer van je huis. En ook in de woonkamer is de trap een statement element. Beton is daarbij het nieuwe materiaal en vandaag laten we aan je zien waarom dit zo mooi is!

Eenvoudig, met scherpe lijnen, neutraal en trendy. Prachtig, zeker in combinatie met de warme sfeer van de open haard in de keuken op de achtergrond. Combineer beton dus met warmte!

Een plateau onderaan je trap is een nieuwe trend en ook de juiste warme sfeerverlichting is daarbij doorslaggevend. Dit brengt warmte in de koele betonnen trap.

Met losse treden bevestigd aan de muur toont je betonnen trap wat minder massief

Deze marmeren trap die van klein naar groot gaat, zorgt voor een sfeer van luxe en grootsheid in dit interieur. Gebruik de trap dus ook als onderdeel van het totale interieur design.

Ook een lichte kleur betonnen trap kan een zeer fraai sfeerelement vormen in je woonkamer. Ook een goed idee: een accentmuur in een kleur achter de trap.

Water past natuurlijk perfect bij beton en hier wordt duidelijk waarom. De verlichting voegt een industrieel tintje en de nodige warmte toe aan het geheel.

De keuze voor een trap die uit een geheel bestaat zonder leuningen zorgt voor een bepaalde rust en brengt de trap extra naar voren

Beton is een materiaal met verschillende kleurschakeringen die een fraai accent kunnen vormen in een strak neutraal interieur

Combineer je betonnen wenteltrap met een betonnen plafond voor een mooie harmonie en industrieel tintje

Wow, een zeer fraai design deze trap met ronde bogen en gestileerde leuningen met de primaire kleuren als accent. En hoe fraai is die felgele verlichting onder de trap als accent. Mondriaan zou jaloers zijn op deze trap!

En ook hier zien we een fraai voorbeeld van hoe je kleuraccenten kunt gebruiken in je betonnen trap.

En natuurlijk combineert de betonnen trap ook spectaculair met een betonnen gietvloer. Maar dan wel met wat warmte accenten in het plafond.

Glas en beton zijn ook een succesvolle combinatie en let ook op die fraaie speelse rechthoekige openingen in de muur. We love it!

Zo'n trap hoef je nooit meer te onderhouden of te vervangen!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Vraag uw gratis consult aan

Doe wooninspiratie op!