Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

15 walk-in closets om van te dromen..

Tekstbureau 't Kofschip Tekstbureau 't Kofschip
 Kleedkamer door Penintdesign İç Mimarlık
Loading admin actions …

Als je een plek nodig hebt om je spullen op te bergen of als je kast te klein is, kun je je laten inspireren door deze ideeën. De kasten die we je in dit ideeënboek laten zien, zijn eenvoudig en erg praktisch. Deze ideeën kan een timmerman voor je uitvoeren. 

​1. Open

Dit is een andere zeer eenvoudige kast waar veel ruimte in zit. Je kunt hem laten uitvoeren met laden, planken en hangers. Open kasten zijn handig en overzichtelijk, en daarom geliefd bij veel mensen. 

2. Kastmeubilair

Dit is een van de meest voorkomende ideeën, maar daarom niet minder praktisch. Met dit type meubelstuk heb je alles netjes geordend. 

3. Minimalistisch

 Kleedkamer door Regalraum UK
Regalraum UK

CLOS-IT – Dressing Room Shelving System

Regalraum UK

Voor degenen die op een minimalistische manier volledig gebruik willen maken van de muren, is deze praktische kast geweldig.We zien verschillende compartimenten, met hangers en laden, die open en gesloten ruimtes combineren.

​4. Hout

 Kleedkamer door Art-i-Chok
Art-i-Chok

WHITE TREE wardrobe

Art-i-Chok

Als je van een rustieke stijl houdt, is dit de kast die je nodig hebt. Hij is eenvoudig te bouwen, dus doe het zelf of roep de hulp van een timmerman in. Hout is een nobel, ecologisch en veelzijdig materiaal, en geeft een gezellige sfeer.

​5. Met grote ruimtes

Heb je een kast nodig om alles netjes in op te bergen? Deze open, grote vakkenkast kan de oplossing zijn. Er is veel bergruimte van vloer tot plafond.

​6. Donker hout

 Kleedkamer door Centimetre.com
Centimetre.com

Dressing – centimetre.com

Centimetre.com

Traditioneel, rustiek en klassiek. Deze kast is ideaal voor wie op zoek is naar een stijlvolle, functionele kast.

​7. Alles in het zicht

Wil je niet hoeven te zoeken naar je kleding? Dan is een grote open kast in de slaapkamer het beste wat je kunt hebben. Hang in de buurt van de kast een grote wandspiegel op. Je kunt jezelf erin bekijken, maar hij weerspiegelt ook de ruimte en laat die groter lijken. 

​8. Met glazen deuren

Glazen wanden kunnen je slaapkamer een speciale sfeer geven en de inloopkast er van scheiden terwijl toch alles in beeld blijft. In dit geval is gekozen voor witte kastdelen, die een schoon en helder uiterlijk hebben.

​9. Met kast(delen)

 Kleedkamer door deinSchrank.de GmbH
deinSchrank.de GmbH

Begehbares Ankleidezimmer

deinSchrank.de GmbH

Om voldoende ruimte te hebben om kleding en accessoires op te bergen, kan een kast als deze helpen. Soms kun je ook een deel van een kast dat je niet gebruikt, inbouwen in de walk-in closet. Dan is het maatwerk rondom een bestaand element dat je op die manier slim inzet. 

10. Eenvoudig

 Kleedkamer door Espacio al Cuadrado
Espacio al Cuadrado

Vestier / Closet

Espacio al Cuadrado

Deze eenvoudig en zeer aantrekkelijke houten kast is praktisch en zeer budget-vriendelijk. Alles heeft een vaste plek en het geheel is keurig op orde en alles behalve saai.

​11. Met laden

Het is fijn als een kast verschillende compartimenten heeft. Vakken, planken zijn prettig, maar laden geven het grootste opruimgenot: wat er in zit is uit het zicht. 

​12. Met planken en laden

 Kleedkamer door Penintdesign İç Mimarlık
Penintdesign İç Mimarlık

Erbek Nif 3+1 Villa için Tasarımlar – Üst Kat

Penintdesign İç Mimarlık

Er is niet altijd voldoende ruimte, dus een kast als deze kan een goed alternatief zijn. Hij is eenvoudig te bouwen en je kunt 'm precies zo vormgeven en indelen als jij zelf wilt.

​13. Met hangers

 Kleedkamer door Regalraum GmbH
Regalraum GmbH

Regalsystem Kleiderschrank WALK-IN

Regalraum GmbH

Een open kledingkast heeft verschillende voordelen, vooral als je veel kleding hebt, alles heel netjes moet zijn en je het ook nog eens allemaal bij de hand wilt hebben. In het midden is een kledingroede bevestigd waar hangende kleding kan worden opgeborgen. De ruimte eromheen kan worden voorzien van schappen en laden.

​14. Gesloten

 Kleedkamer door Tiago do Vale Arquitectos
Tiago do Vale Arquitectos

The Three Cusps Chalet

Tiago do Vale Arquitectos

Wil je alles op orde hebben, maar ook voorkomen dat je slaapkamer er rommelig uitziet, dan kun je kiezen voor een kast met deuren. Zijn de deuren op de foto dicht, dan lijkt het alsof er helemaal geen kast is!  

​15. Naast het bed

Als je van comfort houdt, dan is een kledingkast naast het bed wat je nodig hebt. De glazen deuren geven zicht op de inhoud en zorgen tegelijkertijd voor een moderne uitstraling geven. 

Meer kledingkast-inspiratie vind je hier: 42 budget-kledingkasten die je niet mag missen.

Zijn ze niet fraai?! Welke kies jij?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!