Moderne woning met minimalistische ambiance | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Moderne woning met minimalistische ambiance

Stoa. Stoa.
van Marty Häuser AG Modern
Loading admin actions …

Vandaag willen we je laten kennismaken met een prachtig huis met een abstracte vorm. Deze stijl is een absolute trend en straalt veel vertrouwen uit door zijn ongecompliceerde vorm. Architectenbureau Marty Häuser AG wist dit prachtige gebouw te realiseren in een omgeving die al even mooi is. Het heeft een duidelijk structuur en inspireert eenieder die het binnentreedt. Het interieur is een mix van stedelijkheid en adellijke allure. De moderne en strakke vormgeving zijn een handelsmerk van het architectenbureau, dat op deze manier laat zien helemaal in tune te zijn met de heersende architectonische ideeën en inzichten. Natuurlijk willen we je graag meenemen op een tour door het huis. Dus trek je stoute schoenen aan en kom mee voor een leuke rondleiding!

Voorgevel

Het huis bestaat uit een grote kubus waarin stijlvolle uitsnijdingen zijn gemaakt die een mooi spel tussen de open en gesloten vlakken laten zien. Het is een huis dat veel spannende kamers herbergt en natuurlijk beschikt over een ruim dakterras. De witte wanden sterken mooi af bij het warme hout, waardoor er een schitterend evenwicht ontstaat. Het zijn de stijlvolle openingen die de verschillende verdiepingen van het huis aan de buitenwereld laten zien. Deze zorgen ook op strategische plekken voor een natuurlijke lichtinval.

Minimalistische look

Het huis neemt je mee in een minimalistische ambiance mede opgewekt door de betonnen oppervlakken die zich vanaf de vloer tot aan het plafond uitstrekken. Naast het sfeervolle beton is er ook gebruik gemaakt van natuurlijk ogend hout. De trapleuning is bij deze minimalistische trap weggelaten, waardoor de eenvoud in het ontwerp gegarandeerd is. In deze ruimte telt alleen de essentie. Een spel van licht en donker zorgt voor een fijne sfeer in de woning waarin je als bezoeker volledig opgaat. Wat een ontvangst! We gaan snel verder. 

Badkamer

In de badkamer van het huis wacht ons een kleine wellness-oase. In het centrum zien we een ronde badkuip, waarin we heerlijk kunnen genieten van het heilzame warme water: het lijkt wel een oversize kom! Direct naast het bad zien we een prachtige inloopdouche, van het type dat je tegenkomt in vijfsterrenhotels. De glazen wand zorgt ervoor dat het water in de juiste ruimte blijft. Qua kleur is de kamer ook interessant, want het oranje contrasteert mooi met de betonnen wand. In een mum van tijd ben je verliefd op de intieme sfeer die er heerst.
De zwarte randen rond het glas tekenen de transparante wand op beeldende wijze uit in de ruimte.

Binnen en buiten

De eetkamer staat volkomen in verbinding met de buitenruimte. Het grote raam laat veel licht in het interieur toe en doet welhaast dienst als een levend schilderij. Elke seizoen wordt in deze kamer ten volle beleefd, zonder de bittere kou natuurlijk. De eetkamer is ruim en biedt dus veel plek aan familie en vrienden waarmee je de mooie momenten in het leven beleeft. 

Woonkamer

Ondanks het beton en de hoogte van de woonkamer is deze toch erg gezellig. Dit komt door de meubels met hun natuurlijke kleur, zie de banken en de voetenbank. Het licht hier is zo fijn en opwekkend dat het enige nadeel van deze kamer is dat je er niet meer uit weg wilt! Op de voorgrond is een houten origami lamp te zien die volledig in tune is met de minimalistische interieurstijlen. Deze woonkamer oogt zowel licht en zacht als hard en robuust, het eerste door de kleuren en het tweede vanwege de betonnen wand.

Het trappenhuis

We zijn op de bovenste verdieping aanbeland waar de look van de hal wordt voortgezet. Een glazen balustrade zorgt hier voor de nodige veiligheid. Op deze verdieping bevinden zich de privé-kamers, waar de bewoners genieten van de rust en de privacy. Het hele huis is een monument voor de minimalistische stijl, maar toch vinden we een Scandinavische gezelligheid en warmte die deze woning tot een thuis maken. Zowel beneden als boven is er veel ruimte en licht, waardoor er een fijne woonsfeer hang waarin recreëren en werken samenvloeien; waar wonen volkomen leven wordt.

Tot zover het inspirerende minimalistische huis. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

Zoek je fraaie ideeën voor je spa? Klik dan hier voor de nodige inspiratie!

Deze professionals helpen je om je droomhuis te realiseren!

Ecologische woningen zijn goed voor het milieu en voor de knip! Klik hier voor een tour door het huis!

Welke bouwstijl vind jij het mooist? Vertel erover bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!