Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

7 trendkleuren voor jouw huis in 2018

Tekstbureau 't Kofschip Tekstbureau 't Kofschip
  door Design for Love
Loading admin actions …

Het jaar 2017 is bijna voorbij. Tijd om vooruit te kijken naar de trends voor het komende jaar. Kleur in je interieur doet heel veel. Veel mensen gaan voor neutraal, maar waarom zou je het niet eens anders aanpakken? Een uitgesproken kleur kan je woonkamer, maar ook andere ruimtes in je huis, een flinke boost geven. Interieurontwerpers zijn altijd precies op de hoogte van trends. Wij gaan ze hier met je delen zodat je weet welke kleuren hot zijn en welke not. 

Grijs

Smaken verschillen, maar in 2018 mag grijs nog steeds. Grijs staat voor elegant en modern. In dit interieur is grijs ver doorgevoerd: de meubels, de muren, de vloer zijn allemaal grijs. De grote staande lamp met zijn glimmende kap van chroom weerkaatst de kleur ook nog eens. Deze woonkamer is daarmee hedendaags en verfijnd.

Meer weten over kleur in je interieur? Kijk dan eens hier: 10 mooie manieren om kleur in je huis te verwerken.

Blauw

​Een hemelbed in het  paradijs:  Badkamer door Studio RUIM
Studio RUIM

​Een hemelbed in het paradijs

Studio RUIM

Blauw is een van die kleuren die een trend is en blijft. Er zijn veel tinten blauw, van kobalt tot indigo tot marine. Het past goed bij lichte houtsoorten, metalen of gouden elementen en bij groene planten. Blauw is overal goed: van woonkamer tot keuken, van slaapkamer tot badkamer.

Groen

Groen is de kleur van hoop, harmonie, frisheid en stabiliteit. Naast muren en meubels kan groen ook mooi zijn in de details, decoratieve accessoires. Groen gaat goed samen met  witte of neutrale tinten.

Lichtbruin en terracotta

De warme en aardse kleuren zijn absoluut een trend in 2018. Elke kamer in het huis kan worden aangekleed met deze tinten die elkaar onderling versterken. Op de foto is de mooie bruine keukenkast tegen de bakstenen wand bepalend, de rest past er mooi bij.

Paars, lila, roze

Het dekbedovertrek heeft een warme kleur en zorgt voor een persoonlijke en gezellige slaapkamer

Geel

 Woonkamer door Loaf
Loaf

Dimple Footstool

Loaf

Geel doet het altijd goed in huis. De zonnige kleur zorgt op sombere dagen toch voor een vrolijk gevoel. Geel matcht goed met verschillende kleuren.

Accentkleuren

 Winkelruimten door minimum einrichten GmbH
minimum einrichten GmbH

minimum einrichten im stilwerk

minimum einrichten GmbH

Ook een trend voor 2018 is het gebruik van accentkleuren in het interieur. De blauwe bank heeft geen medestanders in deze woonkamer die verder neutraal van kleur is. Toch mooi, de bank valt extra op en de woonkamer lift daarop mee.

Heb jij al kleur in je huis? Doen! Het staat geweldig!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!