Helemaal tot jezelf komen in deze fantastische villa! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Helemaal tot jezelf komen in deze fantastische villa!

Stoa. Stoa.
Laurelhurst Carriage House Moderne eetkamers van PATH Architecture Modern
Loading admin actions …

Deze dagen ligt de woonruimte niet voor het oprapen. Vooral voor mensen met een kleine of compacte woning is het wezenlijk van belang dat de beschikbare vierkante meters zo efficiënt en praktisch mogelijk worden ingezet. Voor de eigenaren van het Laurelhurst Carriage House, kortweg het Koetshuis, was het noodzakelijk om een aantal aanpassingen aan hun bestaande woning te laten doen, zodat het ideaal van een efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte gehaald zou kunnen worden. Een belangrijk aspect aan de herindeling was het realiseren van goede multifunctionele out- en indoor faciliteiten, waarbij onder andere de garage aangepakt werd. Het uiteindelijke resultaat is een gebouw met een garage waarboven zich een studio-appartement bevindt. Dit is een woonruimte met een moderne en ruime opzet, deze kan worden gebruikt als pension, studio, fitnessruimte of als zelfstandige woning. Door de vele ramen van het gebouw valt het essentiële daglicht, waardoor de sfeer binnen licht en ruimtelijk is. Vooral in de zomermaanden is de tuin wat je noemt een uitbreiding van de woonkamer, want dit is de buitenruimte waar familie en vrienden samenkomen. Ben je al nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel met ons naar dit schitterende huis dat gerealiseerd is door Path Architecture!

Tuin

Laurelhurst Carriage House Moderne huizen van PATH Architecture Modern
PATH Architecture

Laurelhurst Carriage House

PATH Architecture

Voor dat we in het huis gaan kijken laten we je nog even de tuin zien, want dit is eigenlijk gelijkt het pronkstuk van het huis. Of het hier nu winter, zomer of herfst is, je voelt je hier altijd goed. Wel moet gezegd dat het hier in de zomer het gerieflijkst is. En wat dacht je van die luxe buitenkeuken met grill, natuurlijk de ideale plek om een stukje vlees of vis te bakken. Tofoe mag natuurlijk ook. Dit is echt een inspirerende plek!

Keuken

Laurelhurst Carriage House Moderne eetkamers van PATH Architecture Modern
PATH Architecture

Laurelhurst Carriage House

PATH Architecture

We staan nu binnen in het moderne huis. Het heeft een opmerkelijke bouw en afwerking, je hebt als bewoner een scala aan moderne gemakken tot je beschikking. In het centrum van deze kamer staat de grote gezinstafel waaraan het ontbijt en het diner genuttigd kunnen worden. Het interieur staat duidelijk in contact met de buitenruimte door de grote ramen die je open kunt klappen, zo komt er niet alleen licht, maar ook de nodige frisse lucht binnen. In de hoek zien we een aanrecht en een oven, hier kun je eenvoudig je beste gerechten maken. Het meubilair is uitgevoerd in een Scandinavische stijl, die is qua vorm vrij eenvoudig en draag door zijn minimalistische esthetiek bij aan een gevoel van ruimtelijkheid. Meubels en wanden vormen een akkoord via de warme tonen van het hout.

Spa

Laurelhurst Carriage House Moderne huizen van PATH Architecture Modern
PATH Architecture

Laurelhurst Carriage House

PATH Architecture

We nemen nog even een kijkje buiten en zien deze mooie buitendouche. Dit is echt het toppunt van luxe, want let eens op de rijke houten afwerking en de stijlvolle, strakke muren. Het is werkelijk zeer heilzaam om veel gebruik te maken van een spa als deze. Daarna even douchen en je voelt je zo kiek als een hoentje.

Studio

Laurelhurst Carriage House Moderne woonkamers van PATH Architecture Modern
PATH Architecture

Laurelhurst Carriage House

PATH Architecture

We bevinden ons nu in de compacte studio. Om de ruimte maximaal te benutten hebben de architecten en ontwerpers de benodigde meubels ingebouwd. Dit zit er niet alleen mooi uit, maar maken de ruimte ook multifunctioneel. De bank kan veranderd worden in een bed, zo heb je én een zithoek én een tweepersoons bed. Er is veel opbergruimte voor beddengoed, handdoeken en andere benodigdheden. Als er niet veel ruimte is moet je die maar indirect creëren! Ook in deze ruimte vormen de wanden, plafond, vloer en meubels een eenheid op basis van kleur. Zo creëer je een veilige gevoel en een sfeer van geborgenheid!

Badkamer

Laurelhurst Carriage House Moderne badkamers van PATH Architecture Modern
PATH Architecture

Laurelhurst Carriage House

PATH Architecture

De studio mag dan wel niet supergroot zijn, hij beschikt toch over een excellente badkamer. Want als we even vanaf de ingang verder door naar achteren lopen, dan zien we dat de badkamer netjes verborgen is achter een wandje. Het kleurenpalet van deze badkamer is volkomen in overeenstemming met dat van de woning. De eenvoudige spiegel is bevestigd aan de muur en weerkaatst het licht dat dit vertrek ruimtelijker maak. Dit is gewoon een hele fijne ruimte om te douchen, te ontspannen en jezelf voor te bereiden op de komende dag. 

Tot zover de tour door het mooie koetshuis van Path Architecture. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends.

Zoek je stijlvolle ideeën voor je eetkamer? Klik dan hier voor de nodige inspiratie!

Deze professionals helpen je om je droomhuis te realiseren!

Een huis wint aan sfeer met unieke tapijten op de vloer! Klik hier voor inspirerende voorbeelden!

Welke bouwstijl vind jij het mooist? Laat een reactie achter bij de comments?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!