Droomvilla tussen de palmbomen!

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Droomvilla tussen de palmbomen!

Edwin Pesschier Edwin Pesschier
 Woonkamer door Artigas Arquitectos, Rustiek & Brocante
Loading admin actions …

Een grandioze woning met meerdere slaapkamers, grote gemeenschappelijke ruimtes, een royale tuin en prachtige uitzichten. Het komt niet vaak voor dat we zulke magnifieke projecten tegenkomen als deze. Het huis werd speciaal ontworpen voor een bijzondere leefervaring en kent tal van voorzieningen. Al deze voorziening werden zorgvuldig georganiseerd rondom een doordachte plattegrond. In de fotoserie hieronder laten we jullie daarvan getuige zijn. 

Een bijzondere entree

De entree geeft ons een voorproefje van wat we binnen kunnen verwachten. Een mix van traditionele Mexicaanse architectuur en meer eigentijdse, moderne ontwerpprincipes. Een groot deel van het materiaal is afkomstig van andere werelddelen, zo werden de dakpannen lokaal vervaardigd en werd de oude, houten deur geïmporteerd uit Spanje.

Voorzieningen

Bij binnenkomst treffen we een enorme hal die de externe ruimtes verbindt met de vertrekken binnen. De trap leidt ons naar de eerste verdieping waar de slaapkamers gesitueerd zijn. Hoge plafonds, marmeren vloeren en grote, houten balkon geven de woning een typische Mexicaanse uitstraling. 

Woonkamer

In de woonkamer gaat onze aandacht uit naar het bijzondere plafond, die vooral opvalt vanwege zijn convergerende balken. Het interieur bestaat uit een eclectische mix van contrasterende stijlen waarbij traditionele meubelstukken worden afgewisseld met eigentijdse varianten. 

Slaapkamer

Op deze foto zien we een van de slaapkamers die het huis rijk is. Niet een, maar twee bedden sieren deze ruimte. Net als in de overige vertrekken van de woning vinden we hier typische stijlelementen terug. Denk daarbij aan de zachte, neutrale kleuren, de balken die over het plafond lopen en de sierlijke houten vloer. Tezamen zorgen zij voor een heldere en rustige sfeer waarin het heerlijk tot rust komen is. 

Chic

De badkamer ligt en-suite aan de slaapkamer die we hiervoor zagen. Aan comfort en luxe geen gebrek in deze badkamer. Zo treffen we twee aparte wastafels aan. 

De binnenplaats

De binnenplaats vormt een van de hoogtepunten van de woning, centraal treffen we een prachtige fontein!

Verlicht

Vanuit de tuin hebben we zicht op de achtergevel van de woning. Als de avond valt schittert het huis in al zijn pracht en glorie. Hier valt ook de overvloed aan vensters en openingen op, binnen en buiten lopen subtiel in elkaar over. Vanuit vrijwel elk vertrek hebben de bewoners uitzicht op de prachtige omgeving. Voor meer informatie over dit project kunt u terecht op het homify-profiel van Artigas Arquitectos.

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten, Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!