Voor & Na: van paardenstal naar wellnessruimte

Stoa. Stoa.
Ontwerp wellnessruimte en aangrenzende tuin, Bob Romijnders Architectuur + Interieur Bob Romijnders Architectuur + Interieur Moderne zwembaden
Loading admin actions …

Iedereen droomt toch van een een wellnessruimte in de achtertuin, niet waar? Vandaag nemen we je mee naar een project waarin een oude paardenstal werd getransformeerd tot luxe wellnessruimte. Het paard eruit, de badhanddoeken erin! De wellnessruimte beschikt over een sauna met inloopdouche, een loungeruimte en een Turks stoombad. In de tuin van de woning krijgt het zwembad een prominente plek. Vanuit het bad kijk je naar de jacuzzi (ook heel fijn ding), de tennisbaan en verschillende kunstwerken. Een prachtige plek om van te genieten.

Zwembad

Wie wil er nu niet genieten van deze setting? Het is een zwembad met een grote omvang, daar kun je heerlijk genieten van het baantjes trekken. De parasol zorgt in de middag voor de nodige beschutting. We kijken uit op de oude paardenstal waarin nu een wellnessruimte voor de bewoners gerealiseerd is. Het is echt een paradijsje geworden. De strakke looks van dit buiten gebied maken het extra fijn om hier te relaxen met familie en vrienden. Verschillende kunstwerken, zoals een grote vaas hier rechts, maken deze tuin erg bijzonder. Een expert in zwembaden kijkt met je mee en werkt de mooiste woonideeēn uit!

Gezellige look

Vanaf buiten kijken we de woning in en zijn direct getroffen door de huiselijke sfeer die er binnen heerst. De rieten stoelen zijn een tijdje weggeweest maar zijn nu weer helemaal in. Je kunt daar binnen zo gezellig zitten! En de lichtval is er schitterend vanwege de grote raampartijen. Meer mooie, moderne huizen kun je hier vinden!

Lichtplan

Het lichtplan voor deze woning spreekt boekdelen! De bewoners wilden graag een woning die strak, maar ook romantisch is. Orde en romantiek gaan niet altijd samen, maar in dit huis lukt dat wel. Het zwembad is verlicht waardoor je kunt genieten van een sfeervolle avondduik.

Tekening

Tegenwoordig wordt er al veel gedaan met 3D-technieken. Toch is het erg mooi om te beschikken over een met de hand getekende weergave van het bouwproject. Want deze kun je heel mooi inlijsten. Het is een blik vooruit, maar als het project afgerond is wordt het een blik achteruit. 

Strakke wellness

Van de tekening springen we zo naar de resultaten die geboekt zijn. Deze wellness heeft alles in huis om je een heerlijke tijd te geven. Wie kan nu zeggen dat ze zo’n luxe wellness achter in de tuin hebben staan. Ja deze ruimtes zijn dun gezaaid. Nog wel, maar dromen en inspiratie brengen ze dichterbij dan je denkt.

Loungen

Zijn we hier lekker op vakantie? Wat is hier aan de hand? Deze lounge is geweldig en helemaal wat we nodig hebben om tot onszelf te komen. De meubels zijn perfect om lekker op te chillen. De salontafel is erg handig om drinken en eten op te zetten. Lekker theedrinken hoor helemaal bij de wellness-ervaring in deze voormalige paardenstal.

Oude look

Zo ziet de oude paardenstal er van buiten uit. Mooi dat de experts het exterieur zo gelaten hebben, zo behoud je de historiciteit van het gebouw.

Uitkijk

Vanuit de lounge kijk je uit over de tuin. Het zwembad ziet er uitnodigend uit. De grote ramen zijn een knipoog naar de oude paardenstal, toen het grote raam nog een ingang van de stal was.

Overdag

We eindigen waar we mee begonnen zijn: het uitzicht op de wellness vanaf de overkant van het zwembad. Nu zien we de grote vaas ook een stuk beter. Deze buitenruimte ademt luxe en sluit qua design op een schitterende wijze aan bij het interieur van de wellness. Wij zijn fan! Wil je meer mooi woondesign zien? Blijf ons dan volgen. We hopen dat dat geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. 

Deze mooie minimalistische woning mag je echt niet missen. Be inspirered!

Wat mag er niet ontbreken in jouw wellness? Deel het met ons! 

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine