Leven als een vorst op een eiland | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Leven als een vorst op een eiland

Johan van Dijk Johan van Dijk
Landelijke eetkamers van Home Staging Sylt GmbH Landelijk
Loading admin actions …

Leven als een vorst of als een koning: wie wil dat nou niet? En dan ook nog op een eiland, het vakantiegevoel kan dan helemaal niet meer op! In dit huis op het Noord-Duitse Waddeneiland Sylt, waar we vandaag binnenkijken, is dat mogelijk. Je zult je verbazen over alle ruimte en luxe die je daar aantreft. Verwacht geen grote balzalen, maar wel hele gezellige ruimtes en vooral heel veel comfort. Een zeer geslaagd project dat wordt aangeboden door de makelaars van Home Staging Sylt.

Gezellig geheel

Openslaande deuren, zachte kleuren en aangename meubels: je kijkt hier naar een zeer gezellig geheel! In een redelijk compacte ruimte zie je hier een eetkamer en keuken met veel allure. Koninklijk genieten in een landelijke entourage. Die landelijke elementen zijn ook gelijk klassiek van aard. Een interessante en vooral heel erg charmante combinatie. Maar het meest leuke en originele blijven toch die openslaande deuren, een idee dat wat vaker toegepast zou moeten worden.

Andere kant

Nogmaals een kijkje in de woonruimte, maar in plaats van ons vizier op de keuken te richten, kijken we nu naar de knusse woonkamer. Zie je die moderne open haard? Juist die zorgt voor een kleine trendbreuk in het verder zo gezellige interieur. En door die aantrekkelijke eclectische mengeling van stijlen ontstaat het eigen karakter van dit huis.

Meer moderne elementen

Wederom hebben we de woonkamer in beeld, maar nu kunnen we de ruimte pas echt goed overzien en komen we nog een verrassing tegen. Achter de moderne open haard ligt namelijk een moderne kastenwand verscholen. En door de kleurstelling sluit die naadloos bij de rest van het klassiek-landelijke interieur aan. Het geeft bovendien een heel ruim gevoel in een woonkamer die van zichzelf niet zo heel erg groot is.

Royaal dineren

Er zijn zoveel hoekjes in deze kamer te bedenken waar je foto’s kunt nemen, je zou er een heel fotoalbum mee kunnen vullen! Want ook hier verbaas je je weer over het mooie beeld dat hier ontstaan is. In deze eetkamer kan echt royaal gedineerd worden! De ‘koning’ en ‘koningin’ kunnen allebei op hun eigen fauteuil aan de eettafel plaatsnemen. De tuindeuren zorgen bij mooi weer voor een heerlijke verbinding met de tuin, maar als je dit huis ziet wil je bijna niet meer naar buiten.

Koffieliefhebbers

Er wonen hier zo te zien ware koffieliefhebbers! Wil jij ook een kopje mee komen drinken in dit huis? Na de koffie kan een heerlijk glaasje wijn rechtstreeks uit de wijnkoelkast worden ingeschonken. De stijl van de keuken is ook weer een aangename mengeling van de klassieke en moderne stijl.

Warme slaapkamer

Deze grote slaapkamer heeft een zeer warme uitstraling. Het redelijk strakke bed is eigenlijk het enige moderne element, voor de rest heerst hier een zeer warme, landelijke en romantische sfeer. En stel je dan de geluiden van de zee op de achtergrond voor, je zou er bijna van in slaap vallen…

​Tweede slaapkamer

Maar er is nog een grote slaapkamer te vinden! Iets bonter ingericht dan de eerste, maar dezelfde rust en warmte is ook hier te vinden.

Logeerkamer

We hebben ook nog een logeerkamer voor je in de aanbieding, ideaal voor gasten die op vakantie komen.

Kers op de taart

De kers op de taart in dit huis is toch zonder enige twijfel de sauna. De sauna zorgt voor extra luxe en heerlijke ontspanning. Letterlijk een royale spa! En ook groot genoeg voor meerdere personen. Reken maar dat de bewoners van dit huis met grote regelmaat mensen te logeren krijgen!

Ben je gevallen voor de charme van dit huis en heb je meer interesse in het eiland Sylt gekregen? Dit huis is daar ook te vinden!

Altijd al willen wonen op een eiland? Laat ons al je dromen op het gebied van wonen aan zee weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!