Het moderne sprookjeshuis | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Het moderne sprookjeshuis

Johan van Dijk Johan van Dijk
van Home Staging Sylt GmbH Landelijk
Loading admin actions …

Als kind droomde je misschien van leven als in een sprookje. En misschien verlang je daar soms nog wel naar! Soms komen sprookjes tot leven. Neem nou dit huis: deze twee-onder-een-kapwoning op het Noord-Duitse Waddeneiland Sylt is een modern sprookjeshuis geworden. Vanbuiten straalt het ouderwetse charme uit, zeker door het rieten dak, en vanbinnen biedt het heel veel luxe en comfort op een schitterende eclectische manier. Kijk snel mee naar deze unieke eilandwoning, een project van de experts van Home Staging Sylt.

Charmante uitstraling

Een rieten dak geeft eigenlijk al direct een charmante uitstraling aan een huis. Dat is hier ook zeker het geval! De omgeving laat direct zien dat het huis zich op een eiland bevindt. Het strand is amper 250 meter van dit huis verwijderd! En ondanks dat het een geschakelde woning is, zal je daar zo meteen binnen helemaal niets van merken. Sterker nog, je zult je verbazen over de grote hoeveelheid ruimte in het huis.

Stijlvolle entree

Zodra je via de voordeur dit huis binnen bent gestapt, valt je direct op dat er is gekozen voor een heerlijke mix van klassieke, moderne en landelijke elementen. De voordeur zelf is trouwens ook leuk om even iets over te zeggen: zie je hoeveel extra sfeer een dubbele voordeur geeft?

Licht en ruimte

De open woonkamer valt op door veel licht en vooral ook veel ruimte! Vooral dat laatste verwacht je niet zo snel als je het huis van buiten bekijkt. Keuken, eetkamer en woonkamer bevinden zich allemaal in een open ruimte. En al deze verschillende functies hebben één gemeenschappelijke deler: ze hebben een hele charmante eclectische uitstraling. Een heerlijke mix van klassiek, landelijk en modern, de hal gaf ons net dus een voorproefje.

Gezellige en comfortabele woonkamer

De woonkamer geeft een heerlijk landelijk gevoel dat perfect past bij een eiland. Dit huis kan zowel een permanent woonverblijf zijn, alsook een heerlijke vakantiewoning. Ontspannen kun je in de comfortabele en gezellige stoelen op en top! En zie je die prachtige landelijke houten vloer?

Ruimte

Overal in het huis valt de ruimte op. Het is niet in de laatste plaats te danken aan de vele witte kleuren. De trappen passen daar perfect bij. Leuk is dat door een houtmotiefje de trap wat extra uitstraling aan de gang geeft.

Ontspannen slapen

De slaapkamer straalt dezelfde rust uit die overal in het huis te vinden is. En ook hier zien we weer die prachtige houten vloer. Na een nachtrust in deze ruimte kun je niet anders dan fris en fruitig weer wakker worden.

Inspirerende studeerkamer

Een extra luxe van dit huis is de studeerkamer. Uiteraard zou deze ruimte ook als extra slaapkamer te gebruiken zijn, maar in dit geval kun je in een inspirerende ruimte rustig studeren of werken. Ideaal voor freelancers om in met de zee binnen handbereik te kunnen werken en wonen.

Moderne badkamer

De badkamer is wat moderner geworden dan de andere ruimtes in het huis. Natuursteen zorgt echter voor rust en ook weer voor een landelijk gevoel. En je ziet hoeveel effect enkele kleine blauwe elementjes op de sfeer kunnen hebben!

Ruime slaapkamer

Nog een ruime slaapkamer! Je begint je bijna af te vragen of deze woning verborgen ruimtes heeft. Het past er allemaal in! Het eilandgevoel komt hier door de mand met duingras nog eens extra naar voren.

De grote badkamer

En ook de badkamer die je net zag was slechts een voorproefje, dit is namelijk de grote badkamer. Nog weer zoiets wat je eigenlijk niet verwacht. Wat een heerlijke woning en wat een heerlijke sfeer. Met recht een moderne sprookjeswoning!

Ben jij gek op eilandhuizen? Bekijk dan dit schitterende project ook.

Helemaal jouw smaak of had je het toch liever wat moderner gezien? Smaak is zeer persoonlijk, laat ons daarom weten wat je van dit project vindt!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!