Strandwoning met magistraal uitzicht | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Strandwoning met magistraal uitzicht

Stoa. Stoa.
Moderne woonkamers van José Tiago Rosa Modern
Loading admin actions …

Veel mensen hebben een droom; ze horen in hun gedachten de golven ruisen en voelen het zand al tussen hun tenen. Aan de horizon zien ze de zon ondergaan en voelen de kalme bries langs hun huid glijden. Een droomhuis aan het strand is voor hen een grote wens. Vandaag laten we je zien hoe je zo woning vorm kunt geven en welke woonideeën hierin verwerkt kunnen worden. Dit project is werkelijk een woonpaleis! Het is niet voor niets dat we je dit magistrale pand willen laten zien, we doen dit omdat we geloven dat dergelijk voorbeelden je kunnen inspireren bij het ontwerpen van je eigen interieur. Kijk snel met ons mee naar de schitterende foto reportage en doe wat inspiratie op. Be creative!

Luxe

In deze luxe woonkamer staat alles wat je hartje begeert. Een gigantische sofa zorgt voor het nodige comfort, terwijl de woonsfeer open en zeer ruimtelijk is. En wat te denken van de moderne pilaar in de kamer, deze fungeert als dragende structuur, maar is tevens een esthetische toevoeging aan het interieur. De meubels in deze kamer hebben die minimalistische ontwerptrant die voor een kalme visualiteit zorgt, deze is zowel functioneel als sfeervol. En wat een uitzicht heb je hier over de omgeving! 

Ander hoek

Deze comfortabele woning is precies wat de moderne mens nodig heeft: licht, efficiënt ingedeeld en van alle kanten open voor het heilzame daglicht. We voelen ons immers erg goed in een interieur dat overspoeld wordt door natuurlijk licht. Het interieur vindt zijn basis in de mooie, duurzame houtvloer, daarop liggen zachte kleden. Dat is wel zo prettig in de ochtend! 

Zithoek

We werpen hier een blik op de andere zijde van de grote leefruimte en treffen de tweede zithoek aan. Hoewel deze zithoek wel opgaat in het totale woonconcept, geeft de moderne kunst aan de muur er een geheel eigen sfeer aan. Het zwart-wit schema wordt op een prettige manier onderbroken door het expressieve geel en het ietwat koele blauw daarnaast. En wat dacht je van de bijzondere spotlight hier links op de kast. Dit is een interieur dat bol staat van het eigentijdse topdesign! Samen met een expert ontwerp je gegarandeerd een droominterieur. 

Werkkamer

In een hedendaagse woning moet natuurlijk ook op een optimale wijze gewerkt kunnen worden. Thuiswerken wordt steeds meer een normaal verschijnsel; waar dit twintig jaar geleden nog een unicum was telt ons land vandaag de dag veel ZZP´ers die hun kantoor aan huis hebben. Ze zien dat deze werkkamer een slimme inrichting heeft, waardoor er veel woonruimte aanwezig is. De donkere wandkast is een prima oplossing om je boeken te kunnen stallen. Tegen de wand staat een lage kast die tevens een dragende functie voor het bureau heeft, zo maak je slim gebruik van de bestaande meubels. Meer mooie ideeën voor je slaapkamer kun je hier vinden! 

Slaapkamer

Na een dag hard werken is het tijd om te gaan slapen. In een moderne kamer als deze is het niet moeilijk om in de juiste stemming te raken. Let eens op het mooie kleed, daardoor ben je direct in een goed humeur. Ook hier is het uitzicht schitterend. Het grote bed ligt lekker comfortabel en het is dan ook moeilijk om in de ochtend op te staan. Maar dit duurt maar even, want als je de gordijnen heb open gedaan ben zo fris als een hoentje. Ook als je even bij wilt bijkomen met een goed boek is deze slaapkamer een uitkomst. De fijne, leren stoel in de linkerbovenhoek is de ideale plek om te genieten van een goed verhaal. Met deze mooie kamer besluiten we onze trip door de woning. Blijf ons vooral volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de laatste trends en woonideeën. 

Deze villa uit de jaren tachtig is fonkelend nieuw en biedt veel inspiratie!

Wat vind je van deze stijl? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!