moderne Woonkamer door Antonio Martins Interior Design Inc

Een smaakvol ingericht huis om van te houden..

Stoa. Stoa.
Google+
Loading admin actions …

Vandaag laten we je een huis zien met een klassieke stijl. Het heeft een verfijnd en voortreffelijk charme. Het project is ingericht door het gerenommeerde Antonio Martin Interieur Design. Met een klassieke stijl is het erg makkelijk om een luxe sfeer neer te zetten. Of het nu om de woon- of eetkamer gaat, een verfijnde eigentijdse look ligt in het verschiet. Zin om even samen inspiratie op te doen? Kijk dan snel met ons mee naar de mooie voorbeelden die we hieronder op een rij gezet hebben!

Elegant

Formeel, klassiek gestyled maar met moderne accenten, deze ruimte heeft elegantie en helderheid. Er is hier veel natuurlijk licht, dat komt omdat de kamer aan de lichte kant van het huis gelegen. Het uitzicht is hier fantastisch. Om een extra statige sfeer te creëren hebben de experts gekozen om boven de haard een portret van de voorouders van de bewoners neer te hangen. Zo krijgt de kamer een bijzondere look. Die open haard is een echte sfeermaker, door zijn zwarte tint past hij fantastisch bij de witte muur. Dat zwart-wit design is erg mooi en zorgt voor een mooie contrast met het statige portret. Vrij modern zijn ook de banken, de stoel en de tafel. We weten zeker dat de bewoners hier in de winter ontzettend zullen genieten. Samen met een woonkamer expert kijk je naar de mooiste ideeën voor je woonkamer. 

Andere hoek

Vanaf deze kant hebben we een schitterend zicht op de omgeving van de woning. Ook vallen ons nu leuke details op, zoals de licht houten kast naast de haard met daarop de fleurige bloemen. Het eenvoudige kleed past heel mooi bij de glanzende houten vloer. Dit is nu echt een woonkamer waarin klassiek en statig een totaal nieuwe stijl vormen. 

Ontspanning

Aan mogelijkheden om te ontspannen is er in deze kamer zeker geen gebrek. De bijzondere leesstoel is daar een goed voorbeeld van. Naast deze stoel staat een eclectisch bijzetboomstronkje, een leuke manier om een bijzettafeltje te maken. Je hoeft hem echt niet in de haard te gooien als je hout op gebrand is, want in de opening naast de haard zien we de houtopslag, dat op zichzelf als een designstatement is. 

Openheid

De woonkamer loop door in de eetkamer. Zo ontstaat er in huis een fijne openheid. Het daglicht stroomt als een golf door de kamer heen en laat het interieur stralen. 

Nieuwe vibe

Andere kamer, nieuwe vibe. In dit huis is er aan de details gedacht. Dan weet je zeker dat je met een designwoning te maken hebt! Deze eetkamer heeft een totaal andere ambiance dan de woonkamer die we net zagen. Deze rondeettafel is het centrum van de eetkamer. Rond de tafel staan comfortabele stoelen die lang tafelen erg prettig maken. Wat een bijzonder kleed. De kat vindt het fijn. We kijken naar buiten en het licht valt naar binnen. De sfeer is hier heerlijk. De gerechten die uit de keuken komen ook! 

Professionele look

Deze keuken is de droom van iedere kookfanaat! De professionele look verraadt een hoogwaardige kwaliteit. Je kunt hier uitstekend uit de voeten als je de heerlijkste gerechten maakt. De indeling is eenvoudig en praktisch: links het was- en snijgedeelte, rechts het kook- en bakgedeelte. Een geïntegreerde oven zorgt voor veel bakplezier hier! 

Orde

We sluiten af met een toonbeeld van orde. Natuurlijk wil je hier lekker koken, want alles hangt en staat klaar om professioneel aan de slag te gaan. En wat een opbergruimte heb je hier! Wij zijn fan! Ben je nu echt enthousiast geworden en wil je meer mooie keukens zien, laat je dan inspireren door meer moderne keukens!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!