Stralend witte keukens waar je van droomt

Stoa. Stoa.
CASA L+L, Studio Associato Casiraghi Studio Associato Casiraghi Minimalistische keukens
Loading admin actions …

De keuken is een van de plaatsen waar we veel tijd doorbrengen gedurende de dag. In deze omgeving is wit altijd een geweldige designoplossing omdat het past bij elk soort materiaal, waardoor de helderheid en frisheid van de ruimte wordt benadrukt. In dit artikel hebben we stralend witte keukens voor je verzameld om te laten zien hoe mooi deze tint is. Je zou kunnen denken dat wit snel vies wordt en dat het daardoor niet handig is om voor een witte keuken te kiezen. Vandaag gaan we mensen die dat denken eens even op andere gedachten brengen. 

Minimalistisch

Deze minimalistische keuken is de droom van elke liefhebber van deze stijl. Mooi is de combinatie tussen de donkere tafel en de witte wanden in de ruimte. Ook de keukenkasten zijn uitgevoerd in deze heldere tint. Op deze manier krijg je die heldere lichtheid waar je met je hele gezin van kan genieten. Het grijze gebied achter het keukenblok biedt een mooie breking van de dominantie van het wit. Geeft de kamer net even een andere twist. Samen met een expert kijk je samen naar de mooiste minimalistische ideeën voor je eigentijdse keuken.  

Zwart-wit

Een klassiek design waar je altijd heel mooie resultaten mee kunt bereiken is zwart-wit design. In deze keuken zien we dit schema gecombineerd met eigentijds design (de lampen, de kasten, de bar). Het zwarte aanrechtblad steekt mooi af bij de rest van de keuken. Deze ruimte krijgt een temperamentvolle look door het diepe zwart. Maar de rust komt door het wit!

Landelijk genieten

Veel mensen houden van het landelijke leven. Wie wil er nu niet een huisje of boerderijtje op het platteland. Leven dicht bij de natuur met veel ruimte rond je huis, rust en vrijheid. De landelijke stijl in deze keuken spreekt van dit gevoel. De keukentafel is het centrum van deze keuken. Zo kun je altijd met vrienden en familie genieten van een heerlijk ontbijt of diner. De witte tinten zorgen voor een rustige sfeer. 

The future is now

Van de traditionele landelijke stijl schakelen we direct door naar een uiterst eigentijdse. Deze minimalistisch ingerichte keuken laat ons een glimp van de toekomst zien. Of eigenlijk is de toekomst al hier. Het grote keukeneiland zorgt voor een futuristische, minimalistische look. De vormgeving van deze keuken heeft een schitterende ingetogen vibe. Je wordt hier helemaal relaxt als je aan het koken bent. Wat een ideaal eiland om tijdens een feestje lekkere hapjes en drankjes op te zetten. Al dat wit zorgt voor de juiste ambiance. Helemaal top! 

Mediterraans

In deze keuken overheerst de mediterraanse stijl. En daar zijn wij erg blij mee, want wij zijn fan. De keukenkasten zijn mooi wit geschilderd en passen erg goed bij de grijze stenen wand. Let ook op de vloer, typisch zo'n mediterraans patroon. De keukentafel is in deze keuken het sociale centrum en past door de ingetogen vorm en tint precies bij het moderne karakter van deze mediterraanse keuken. 

Klassiek

In deze keuken treffen we een klassiek design aan. Het is net alsof we een keuken uit de jaren twintig binnen komen lopen, maar dan wel met een moderne twist. Het keukeneiland met een L-vorm is erg praktisch om gerechten en ingrediënten op neer te zetten tijdens het koken. Achter dit eiland vinden we de smaakvolle kast waarin je al je bestek kwijt kunt. Wat vind je eigenlijk van de afzuigkap, dat is toch echt een topper! Dat ding heeft echt een statige look! 

Basic

homify Scandinavische keukens

Deze inrichting met veel wit doet ons een beetje een New Yorkse loft denken. Een ventilator die een quasi nonchalant aan het plafond hangt, een witte kalkstenen muur, zwart-wit plavuizen op de vloer en een foto van Audrey Hepburn op de plank. En wat te denken van de planken boven het aanrecht, hun ongepolijste look geeft een artistieke twist aan deze keuken. Ook het witte plafond met de planken zorgt voor een basic look.  

Met dit laatste voorbeeld nemen we afscheid van de keukens met veel wit. Graag nemen we je mee naar meer mooie projecten om van te smullen. Zoals deze luxe eengezinswoning

Welke keuken vind je mooi? Zeg het met een comment! 

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine