door Pietre di Rapolano

Welke badkamer past bij jouw sterrenbeeld?

TILL BEHNE TILL BEHNE
Google+
Loading admin actions …

Een nieuwe badkamer kiezen is niet niks. Vaak hebben we wel ongeveer een idee wat we mooi vinden en wat bij ons past. Maar de absolute voltreffer maken, is soms lastiger dan het lijkt. Welke stijl badkamer bij je past, hangt ook af van je sterrenbeeld. Zo menen de astrologen. Kun je dus niet kiezen, laat dan je sterrenbeeld voor je beslissen.

Ram

scandinavische Badkamer door Nova Cucina
Nova Cucina

Ambiente Bagno (B) – panoramica

Nova Cucina

De ideale badkamer voor de Ram is een minimalistische. Een minimalistische inrichting met sterke contrasten, zorgvuldig gekozen meubels en veel bewegingsruimte.

Stier

moderne Badkamer door Pietre di Rapolano
Pietre di Rapolano

villa di Michael Bay a Los Angeles – bagno padronale

Pietre di Rapolano

De Stier voelt zich thuis in de natuur. Natuurlijke materialen als steen en hout zijn dus ideaal. Maar ook enige luxe en een modern tintje mogen niet ontbreken.

Schorpioen

moderne Badkamer door Tailored Living Interiors
Tailored Living Interiors

Modern contemporary bathroom

Tailored Living Interiors

Een moderne badkamer met elegante details is perfect voor de Schorpioen. Luxe, bijzondere structuren en heldere lijnen kenmerken dan ook de badkamer van een schorpioen.

Tweeling

Tweelingen zijn extravert en vrolijk. Creativiteit en een persoonlijke touch zijn dus absoluut aanwezig in deze badkamer. Het is zeker nooit saai of eentonig.

Kreeft

De ideale badkamer voor een Kreeft is uitnodigend en moet een gevoel van welbehagen uitstralen. De badkamer bestaat uit een mix van natuurlijke materialen, warme aardse kleuren en een weloverwogen belichting.

Leeuw

Energieke kleuren gecombineerd met neutrale tonen en natuurlijke materialen. Het is precies wat een Leeuw wil. Een harmonisch geheel waar wel een frisse een levendige sfeer van afstraalt.

Maagd

Een Maagd houdt van duidelijkheid en elegantie, hetgeen we in deze badkamer heel absoluut terug zien. Er is alleen gewerkt met de beste materialen en alle functies in de badkamer zijn duidelijk van elkaar gescheiden, maar vormen toch een mooi geheel.

Weegschaal

Weegschalen staan bekend om hun drang naar harmonie en evenwicht. De badkamer van een Weegschaal is dan ook een perfecte mix tussen traditionele elementen en een vleugje modern.

Boogschutter

Een Boogschutter is optimistisch en schuwt het avontuur niet. We zien dan ook bijzondere elementen in deze badkamer terugkomen, maar wel zonder dat deze functionaliteit uit het oog verliezen.

Steenbok

De Steenbok barst van de ambitie, wilskracht en vastberadenheid. Dat komt in de badkamer tot uiting in traditionele en degelijke keuzes, maar de elegantie is nooit ver weg.

Waterman

moderne Badkamer door Pixers
Pixers

Waves

Pixers

Vrijheid, daar draait bij de Waterman om. Een ruimtelijke badkamer is dus wat gewenst is, zodat de creativiteit de vrije loop heeft. Een moderne en functionele badkamer is het gevolg, die door kleine accenten iets heel bijzonders wordt.

Vissen

klasieke Badkamer door Tucommit
Tucommit

Ristrutturazione Bagno

Tucommit

Vissen staan bekend om hun empathie, tolerantie en drang naar harmonie. De inrichting van de badkamer zorgt dan ook voor de nodige geborgenheid. Natuurlijke materialen als hout en natuursteen zorgen voor fijne huiselijke sfeer.

Meer prachtige, minimalistische, moderne en traditionele badkamers kun je hier bekijken. Had je sterrenbeeld het toch niet helemaal bij het juiste eind, kun je ook altijd nog een professionele badkamerspecialist inschakelen. En wil je juist meer van je sterrenbeeld leren, kun je ook aan de slag met je woonkamer, de slaapkamer en de keuken.

En klopt het een beetje of geloof je niet in de kracht van astrologie?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!