Landhuis met een sprookjesachtige look. | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Landhuis met een sprookjesachtige look.

Stoa. Stoa.
Les Fontaines Rustieke huizen van CCD Architects Rustiek & Brocante
Loading admin actions …

Soms kom je woningen tegen die je alleen maar in je stoutste dromen verwacht te vinden. We kregen een tip over een landhuis dat zo immens groot is en charmant, dat we er echt eens een kijkje moesten gaan nemen. Vanzelfsprekend doen we verslag van deze reis, gewoon om je weer maximaal te inspireren. Het is een woning met een historische look, maar met een eigentijdse kwaliteit als het om het wooncomfort gaat. Rustieke stenen gaan een mooie dialoog aan met een landelijk design dat past in deze tijd. Kortom, een woning waaraan je veel leuke woonideeën kunt ontlenen. Dat laatste is nu precies de inzet van vandaag! Kijk gewoon even met ons mee en doe de nodige inspiratie op voor je eigen woonconcept. Be creative! 

Idyllisch

Les Fontaines Rustieke huizen van CCD Architects Rustiek & Brocante
CCD Architects

Les Fontaines

CCD Architects

We komen aan bij het huis en zijn direct betoverd door de uitstraling van het pand Het lijkt wel alsof we het hier over een immens kasteel hebben. In zekere zin is dat ook zo, want het landhuis stamt af van deze eerste bouwvorm. De gigantische buitenruimte rond de woning doet onze verbeelding op hol slaan; wat een mogelijkheden biedt deze buitenruimte aan zijn bewoners. En dan nog het huis an sich, dat prachtig in de omgeving opgaat. Echt een fabuleus gezicht. We willen je graag even mee naar binnen nemen om het interieur te bekijken! 

De hal

Les Fontaines Rustieke gangen, hallen & trappenhuizen van CCD Architects Rustiek & Brocante
CCD Architects

Les Fontaines

CCD Architects

We staan hier in de hal van de woning. Op zich een bescheiden ruimte voor zo´n grote woning zul je denken. Echter, dit is de kleine hal van de woning, deze leidt naar de tuin, het is een bescheiden ruimte die daarbij zeer functioneel is, en natuurlijk zeer sfeervol. De egale wanden hebben een heldere tint en bieden zo plek aan moderne kunstwerken. Let ook even op de eigentijdse trap (wit en houtkleur) en de rustieke stenen vloer, dit is een welhaast poëtische sfeer. Samen met een gedreven expert creëer je al snel een droominterieur. 

Open keuken

Les Fontaines Moderne keukens van CCD Architects Modern
CCD Architects

Les Fontaines

CCD Architects

De woonkamer en de keuken lopen in elkaar over en bevinden zich dus in dezelfde ruimte. Zo wordt er in deze leefruimte een enorme transparantie en licht gecreëerd. Natuurlijk zijn de immense raampartijen in de gevel verantwoordelijk voor het meeste licht in dit interieur, maar in de avond, als de zon achter de horizon verdwenen is, kun je gebruik maken van de spotjes in het plafond. Het keukeneiland biedt je alle vrijheid om te genieten van een ontspannen kooksessie. Wat een ruimte heb je hier om als kok aan de slag te gaan! Meer mooie ideeën voor je keuken vind je hier

Terrassen

Les Fontaines Rustieke balkons, veranda's en terrassen van CCD Architects Rustiek & Brocante
CCD Architects

Les Fontaines

CCD Architects

Meerdere terrassen in deze buitenruimte vormen prachtige plekken om te genieten met de hele familie. Kinderen en volwassenen kunnen hier goed toeven. Wie wil er nu niet genieten van de zomer in een tuin als deze. Natuurlijk mogen we het uitzicht niet vergeten! En wat dacht je van die schitterende bomen in de tuin? Dit is geen tuin meer, maar een moderne Hof van Eden. Deze buitenruimte maak de dromen van de bewoners van dit huis helemaal waar. 

Zwembad

Les Fontaines Moderne huizen van CCD Architects Modern
CCD Architects

Les Fontaines

CCD Architects

Als je denkt dat je alles wel gezien hebt, verrassen we je nog even met dit privézwembad! We kunnen het niet laten je er op te attenderen dat dit bad zowel in de zomer als in de winter te gebruiken is. Stel je eens voor: buiten vriest het, terwijl je toch (door het verwarmde water) kunt genieten van een heerlijk bad. Flesje champagne op de badrand- het kan hier allemaal! Het bad heeft een strakke vormgeving die zeer mooi past bij de gevel van de moderne uitbouw, die nauw aansluit op het oudste deel van de woning. Heden en verleden zorgen hier voor een onovertreffelijke sfeer die je raakt. We besluiten onze trip met een laatste blik in deze buitenruimte. Hopelijk ben je geïnspireerd en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en woonideeën!

Het wordt pas echt landelijk als je je eigen groenten kweekt! Klik hier voor de tips en tricks! 

Wat vind je van de sfeer van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!