Landhuis met een geheim | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Landhuis met een geheim

Stoa. Stoa.
La Falaise Rustieke huizen van CCD Architects Rustiek & Brocante
Loading admin actions …

We troffen deze woning op een magistrale klif met het uitzicht op de Petit Bot Vallei in Guernsey. De stenen gevel lijkt wel afkomstig uit een sprookje. Deze muren stralen een bijzondere geschiedenis uit! Precies hetgeen we zoeken in een excellente woning. Vandaag laten we je zien hoe een woning comfortabel kan zijn en ook zeer authentiek. Het rietendak en de openslaande deuren, omlijst met grijze stenen, zijn de relieken uit een vervlogen tijdperk en ademen een mysterieuze charme. Ze lijken een vraag te stellen: waar blijft de tijd? De schoorsteen is een beeld uit de oude wereld, toen hout en kolen nog een primaire brandstof waren. Hoewel, de eerste is weer in opmars! Het is eigenlijk onmogelijk om niet verliefd te worden op deze woning. In de buurt staat het grote huis bekend als eigenzinnig en is daarbij als een voorbeeld voor de ¨nieuwe¨ architectuur. Er is van alles te ontdekken in en rond de woning, dit willen we graag aan je laten zien. Kijk met ons mee naar de prachtige woning die ontworpen is door CCD Architecten.

Gevel

La Falaise Rustieke huizen van CCD Architects Rustiek & Brocante
CCD Architects

La Falaise

CCD Architects

Dit landhuis heeft een unieke look en wordt gekenmerkt door een natuurlijke stijl. Omdat het pand precies past in de natuur is de woonsfeer in en rond het huis erg idyllisch. Niet alleen de vorm van de woning is speciaal, ook de textuur van de gebruikte materialen oogt zeer mooi. Echt een woning die in deze omgeving past! De relatief kleine ingang zorgt voor een huiselijke ambiance; als bezoeker voel je je hier echt welkom. De vele sfeervolle ramen vallen op door hun historische karakter en geven de woning een uniek aura. 

Verborgen ruimte

La Falaise Rustieke huizen van CCD Architects Rustiek & Brocante
CCD Architects

La Falaise

CCD Architects

Dit gebouw lijkt wel afkomstig uit The Lord of the Rings. Je weet wel, het soort huis waarin de Hobbits wonen. Toch is dit bouwwerk van een geheel andere orde. Aan de buitenkant kun je niet aflezen wat er achter deze dikke stenen schuilgaat. Hieronder zullen we het geheim prijsgeven. 

Buitenruimte

La Falaise Moderne huizen van CCD Architects Modern
CCD Architects

La Falaise

CCD Architects

Een bijzonder sterk contrast vinden we aan deze zijde van het bouwwerk. Zojuist zagen we nog een rustieke gevel, nu is het beeld strak en modern. Wat is hier gaande? Natuurlijk is dit weer een van de verrassingen die we je graag bij homify voorschotelen! De buitenruimte is ruim en daarmee de ideale plek om te genieten. En wat te denken van de stijlvolle meubels? Echt prachtig! Maar we weten nog steeds niet wat er nu binnen gaande is, nou ja, eigenlijk weten we het wel… ..

Poolhouse

La Falaise Moderne zwembaden van CCD Architects Modern
CCD Architects

La Falaise

CCD Architects

We hadden niet kunnen denken dat achter het rustieke en landelijke bouwwerk een heus poolhouse schuil zou gaan. Dit pand heeft de strakke looks die helemaal passen bij onze tijd. Kijk naar het prachtige wateroppervlak, zou jij hier wel een paar baantjes willen trekken? Het dak heeft een prachtige raampartij en ook de wanden van dit bouwwerk zijn transparant. Zo is er binnen een mooie lichtval die past bij excellente zwembaden. We kunnen het niet bevatten dat dit werkelijk een privébad is. Het is werkelijk een van de mooiste baden die we in lange tijd tegen zijn gekomen. Laten we even binnen gaan kijken… .

Interieur

La Falaise Rustieke keukens van CCD Architects Rustiek & Brocante
CCD Architects

La Falaise

CCD Architects

Geheel in stijl met de landelijke voorgevel treffen we hier een authentiek aandoend interieur. Typisch een plek waarin je helemaal tot rust komt in een tijdloze sfeer. Natuurlijk is de woning wel inricht volgens de nieuwste inzichten op het terrein van woondesign. Zo is er een mooie lichtval, een duurzame houtvloer en een groot aantal comfortabele meubels in deze leefruimte aanwezig. Een open woonplan geeft je het gevoel van vrijheid dat past bij hedendaagse interieurs. Meer mooie ideeën voor je woonkamer kun je hier vinden!

Open haard

La Falaise Rustieke woonkamers van CCD Architects Rustiek & Brocante
CCD Architects

La Falaise

CCD Architects

Dit huis heeft een aantal historische kenmerken die het karakter bepalen. De bakstenen muur rond een grote open haard, met een traditionele houtkachel daarin, dit alles zorgt voor een prachtige sfeer in de kamer. Zeker op koude winteravonden. Let ook even op de uitsparing in de muur, daar kun je makkelijk een voorraadje hout in opslaan. Kortom, op en top sfeervol dus! Samen met een expert kleed je je huis op een authentieke wijze aan!

Houtkachel

La Falaise Rustieke woonkamers van CCD Architects Rustiek & Brocante
CCD Architects

La Falaise

CCD Architects

Ook in deze kachel worden we mee genomen naar een excellente wereld vol historische verhalen. Natuurlijk moet je die verhalen zelf ontdekken, maar de prachtige authentieke balken, de rustieke wanden en de originele stenenplaat onder de houtkachel (recente toevoeging, maar niet minder echt) spreken van de vervolgen dagen die dit huis ooit bevolkten. En wat te denken van de lichtkleur op de wand. Zo wordt er een kamer geschapen waarin je heerlijk kunt lezen en genieten van een goed glas wijn. 

Meer mooie ideeën voor je woning kun je hier vinden!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!