minimalistische Eetkamer door Burnazzi  Feltrin  Architects

Minimalistisch huis met maximale allure

TILL BEHNE TILL BEHNE
Google+
Loading admin actions …

Sommige huizen hebben het allemaal. Prachtige minimalistische architectuur en tegelijkertijd een smaakvolle en eigentijdse inrichting. Vandaag kunnen we jullie een dergelijk exemplaar laten zien. Deze woning heeft alles wat minimalistisch wonen zo aantrekkelijk maakt. En tegelijkertijd is het toch sfeervol en voelt het echt als een thuis.

Woonkamer

De woonkamer is strak, met veel witte muren en een prachtige gietvloer van beton. De inrichting is uiterst smaakvol en door de knusse open haard kan het er op zijn tijd ook erg gezellig zijn. Let ook even op de het prachtige uitzicht dankzij de grote ramen.

​Eetkamer

Aan de woonkamer grenst de eetkamer. Ook hier geen overbodige poespas maar vooral stijl en luxe. De eetkamer is een prachtige verbinding tussen de woonkamer en de keuken.

​Plaatje

En zeker vanuit deze hoek is deze ruimte een absoluut plaatje.

Keuken

Minimalistischer dan dit worden keukens niet gemaakt. Geheel in het wit en toch nodigt deze keuken uit om hier eens flink uit te pakken en creatief aan de slag te gaan met potten en pannen.

Tuin

Even stijlvol als het interieur is ook de buitenruimte. Uiteraard helpt het prachtige groene uitzicht daarbij. Maar ook het groen van de tuin zelf, gecombineerd met het smaakvolle houten vlonder en de witte meubels maken het plaatje compleet.

Slaapkamer

En ook de slaapkamer is op en top minimalistisch. Witte muren en dezelfde betonnen gietvloer. Het enige dat je verder nodig hebt is een comfortabel bed en hier en daar wat leuke accessoires.

Luxe

Neem je een stap terug, zie je dat deze minimalistische slaapkamer ook over de nodige luxe beschikt. Zo is er een geïntegreerde televisie en uiteraard een ruime inloopkast.

Badkamer

Tot slot bekijken we nog even deze minimalistische badkamer. Prachtig in al zijn eenvoud, met voldoende spiegels, een grote wastafel en ook een heerlijke ligbad.

Meer geweldige minimalistische interieurs? Hebben we voor je. Heb je hulp nodig bij het inrichten van jouw interieur, raadpleeg dan een van deze professionals. En meer (gratis) tips voor jouw minimalistische interieur, lees je in dit artikel.

Zie jij jezelf hier wel wonen? Geef je mening in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!