Laat Je Inspireren Door Deze Ultramoderne en Stoere Woning!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Einfamilienhaus am Schießhaus, PlanKopf Architektur PlanKopf Architektur Eengezinswoning
Loading admin actions …

Een moderne woning kan vele verschillende verschijningsvormen aannemen. In het geval van het Duitse huis waar we nu een kijkje gaan nemen, zou je gerust mogen stellen dat Bauhaus en kubisme voor de experts van Plankopf Architektur een grote inspiratiebron zijn geweest. Maar het inspirerende en verrassende van dit huis zit toch ook zeker in het interieur. Genoeg om over te vertellen dus en laat het ook zeker een grote inspiratie zijn voor je eigen interieur! Ben je net zo benieuwd geworden als wij dat zijn? Het is dan de hoogste tijd om een kijkje bij onze oosterburen te gaan nemen!

Een stoer huis

Zo vanaf de straat zie je een stoer huis. De kubistische vormen geven een robuust karakter aan het geheel. Maar dat is natuurlijk niet het enige wat je te zien krijgt op deze plek. Je ziet namelijk ook een vrijstaand huis met een ruime tuin. En dat is voor een gezin met jonge kinderen natuurlijk de ideale plek om te wonen. De boomrijke omgeving doet lekker natuurlijk aan en het zou dus ook zo maar kunnen dat de kids hier heerlijk in het bos kunnen spelen terwijl de ouders van een heerlijke wandeling genieten. Klinkt niet verkeerd toch?

Bijzondere zijkant

De bijzondere zijkant van het huis mogen we ook zeker niet onderbelicht laten. Vooral de manier waarop de schuifdeuren in de zijgevel zijn verwerkt, is een prachtige weergave van de aandacht die de architecten aan het ontwerp hebben besteed. Ook kun je hier mooi zien dat er boven een dakterras te vinden is. Een leuke extra die ook niet voor iedereen is weggelegd. Van het interieur hebben we echter nog niet veel kunnen zien. Zullen we daar ook eens even gaan kijken?

Intieme sfeer

In de keuken en eetkamer krijg je een prachtige indruk van de intieme sfeer die in het huis heerst. Erg fraai is ook dat er gekozen is voor een halfopen woonkamer. Je kunt je zo even lekker terugtrekken in een van de beide ruimtes. Maar wat vooral toch opvalt in dit interieur is de stijl die is gehanteerd. De moderne architectuur heeft een fraai rustiek randje gekregen. En een piepklein klassiek tintje is aangebracht door die prachtige oude stoel. Dat geeft net even dat extra beetje warmte waar het huis zich duidelijk door onderscheidt.

Heerlijk slapen

Een kijkje in de slaapkamer laat ook altijd erg goed zien hoe de  sfeer in een huis is. Het lijkt ons toch zeker dat je hier heerlijk kunt slapen! Het uitzicht is vanuit je bed al iets om helemaal bij tot rust te komen. Erg leuk is trouwens ook die mooie lamp aan de muur en dat behang is ook iets wat je heel veel inspiratie kan geven. De rustieke laminaatvloer zorgt hier verder ook weer voor warmte en gezelligheid. Het moet wel erg lekker zijn om hier na een drukke en hectische dag als een roos te gaan slapen…

Lekker badderen

We sluiten af in de badkamer. Dit is ook een ruimte die er iets anders uit is komen te zien dan je misschien wel verwacht had. Dat komt ook mede omdat het geen betegelde ruimte is en dat het laminaat hier ook is gebruikt. En misschien denk je nou wel dat dit erg lastig kan zijn met water. Dat is echter niet het geval: sommige types laminaat zijn zelfs voor een badkamer geschikt! Reken in ieder geval maar dat je hier lekker kunt gaan badderen. Ook weer een heerlijke manier om te ontspannen. In zo’n fraai huis als dit moet dat dan ook geen enkel probleem zijn! 

Ben je benieuwd naar nog zo’n leuk huis? Neem dan ook bij dit project even een kijkje!

Wat vind jij van dit huis? We horen het graag!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine