Moderne woning met traditionele stijl | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Moderne woning met traditionele stijl

Stoa. Stoa.
Fig Tree Cottage Rustieke huizen van CCD Architects Rustiek & Brocante
Loading admin actions …

Aan de buitenkant ziet deze woning er uit zoals de vele huisjes en schuren die verstrooit liggen in het landschap. Maar een aantal eigenzinnigheden maken dat deze woning toch iets volkomen unieks heeft. Tijdens de bouw van deze woning zijn traditionele bouwmaterialen gebruikt, waaronder steen en hout. De stijlaspecten van deze woning zijn daarmee natuurlijk bijzonder te noemen. Een opvallend gegeven is de stenen fundering, deze zorgt er in de eerste plaats voor dat het huis stevig staat, maar geeft het pand ook een historische feel. De stenen fundering was voor 1915 in dit gebied een gangbare fundering die zijn waarde sindsdien bewezen heeft. Met de realisering van deze woning is de wens van de bewoners in vervulling gegaan om te kunnen wonen in een modern huis met een historisch karakter. Kijk met ons mee naar de prachtige resultaten en doe zelf ook de nodige inspiratie op!

Idyllisch

Fig Tree Cottage Rustieke huizen van CCD Architects Rustiek & Brocante
CCD Architects

Fig Tree Cottage

CCD Architects

De verschillende texturen en materialen zorgen voor een unieke look die het gebouw bijzonder aantrekkelijk maken. Juist de stenen en houten gevelbekleding heeft precies die twist die we zoeken in een modern woonhuis. Een landelijke droom is hier werkelijkheid geworden. En wat beschikken de bewoners hier over een grote buitenruimte- ideaal in de zomer te genieten van de verplichte tuinfeesten. De woning ligt erg mooi in het landschap, maar dat kan ook eigenlijk niet anders met zulke authentieke looks. Let ook op de bijzondere begroeiing, hier wordt een zeer bijzondere sfeer gecreëerd.

Andere kant

Fig Tree Cottage Rustieke huizen van CCD Architects Rustiek & Brocante
CCD Architects

Fig Tree Cottage

CCD Architects

We zien de woning nu van dichtbij, des te meer zien we nu hoe charmant de woning aandoet. Wit en hout spelen hier de hoofdrol, maar laten we vooral de blauwe voordeur niet vergeten! Deze neemt ons mee terug naar het verleden. Dit is nu precies zo´n woning die voor veel inspiratie zorgt! Een schattige look voor een familie die van het buitenleven houdt. Kijk hier voor meer mooie woonideeën voor je woning. Be inspired!

eet-/ woonkamer

Fig Tree Cottage Rustieke keukens van CCD Architects Rustiek & Brocante
CCD Architects

Fig Tree Cottage

CCD Architects

Het is een ruime woning met een open plan; lekker modern, maar toch historisch geladen. Let op de mooie afzuigkap en witte tafel, dat is toch een schitterende combinatie. De keukenmeubels hebben een robuuste look en passen goed bij de houtvloer die in het woongedeelte op de vloer ligt. In de eetkamer vinden we historische stenen die het goed doen in deze authentieke leefruimte. En wat hebben die kastjes een leuke landelijke vormgeving! We zien onszelf hier in de ochtend wel van een ontbijt genieten! Meer mooie ideeën voor je eetkamer kun je hier vinden!

Uitzicht

Fig Tree Cottage Rustieke keukens van CCD Architects Rustiek & Brocante
CCD Architects

Fig Tree Cottage

CCD Architects

Als er nu één ding is waar deze woning hoog op scoort dan is het dit fabuleuze uitzicht wel. Vanuit de eetkamer ervaar je de connectie met de omgeving. Het is niet voor niets een landelijk huis, de bewoners wilden graag een woning die volkomen in tune was met de omgeving. We kunnen wel zeggen dat dit zeker gelukt is. Na het ontbijt loop je zo de tuin in voor een frisse neus, maar je kunt het ontbijt ook naar de tuin verplaatsen. It´s up to you!

Trap

Fig Tree Cottage Rustieke gangen, hallen & trappenhuizen van CCD Architects Rustiek & Brocante
CCD Architects

Fig Tree Cottage

CCD Architects

Een voorbeeld van een geslaagde connectie tussen authentieke en moderne binnenhuis architectuur treffen we hier in de vorm van deze schitterende trap . Het lichthout doet modern aan terwijl het donkere hout een neoauthentieke sfeer ademt die goed past bij de landelijke sfeer. We zouden dit design nieuwerwets kunnen noemen; wel modern, maar maar met een ouderwets charmante look. Met dit beeld op ons netvlies nemen we afscheid van deze prachtige woning die ons betoverd heeft. Blijf ons volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste trends en woonideeën. 

Deze ideeën kun je goed gebruiken bij het kweken van eigen groenten. Dat is pas landelijk wonen!

Wat vind je van deze stijl? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!