Keuken door Lidera domÉstica

Gave houten balken die je woning mooier maken!

Stoa. Stoa.
Google+

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Loading admin actions …

Houten balken zijn een perfecte aanvulling op de versiering van je kamer. Ze geven een bepaalde warmte die niet te filmen is. Fotograferen evenmin. Desalniettemin is het vandaag tijd om je een aantal schitterende voorbeelden te laten zien van kamers met een authentieke look die wordt opgeroepen door sfeervolle houten balken. Plafonds met houten balken zijn echt een ideale toevoeging aan je interieur. Plafonds met houten balken hoeven trouwens echt niet naturel en donker te zijn. Je kunt houten balken ook heel gemakkelijk verven. Plafondbalken verven kan soms een lastig klusje zijn, dan is het goed om een expert te raadplegen. Of deze zelf in te schakelen. Oude balken verven is een uitdagend project dat mooie resultaten kan opleveren. Vandaag laten we er een aantal aan je zien.

Coole mix

 Keuken door Lidera domÉstica
Lidera domÉstica

Cocina Estado definitivo

Lidera domÉstica

Hier kun je zien hoe mooi het is wanneer modern, industrieel design en authentieke hout gemixt worden. Dan ontstaat er een sfeer die uniek is. De plafondbalken hoe je niet altijd te verven. Vaak zijn deze oude houten balken al mooi van zichzelf. Toch kan het soms net een beetje extra feel geven aan je woning wanneer je plafonds met houten balken toch een tint geeft. Het hangt natuurlijk voor een groot deel van je smaak af. Meer mooie kamers vind je hier

Landelijk

Deze foto laat ons zien hoe sfeer vol het is als je er voor kiest om de houten balken van je woning een sfeervolle kleur te geven. In deze mediterraanse keuken passen de balken erg goed. Ze gaan door de tint mooi op in het geheel. 

Grijze tinten

Grijs is een tint die tegenwoordig heel populair is. Plafonds met grijze houten balken zijn ook in trek. Deze tint komt op verschillende plekken in de kamer terug. Zo ontstaat er een eenheid. 

Mediterraanse look

 Huizen door Lidera domÉstica
Lidera domÉstica

Lucernario cubierta Estado definitivo

Lidera domÉstica

We herkennen de mediterraanse stijl vaak aan plafondbalken met een oude, authentieke look. Zo is het ook in deze kamer gesteld. Lekker puur en zonder verf komen deze houten balken mooi naar voren naast de stenen muur. 

Strak

 Wijnkelder door Weber Arquitectos
Weber Arquitectos

Sala de juegos – Librería y acceso a Sala de Cine

Weber Arquitectos

Dit is nu weer zo'n wonderlijke combinatie: modern design, de trap en stellingkast, naast een industriële houten wand. Let ook op de houten balken die je niet hoeft te verven, omdat ze van zichzelf al een temperamentvolle tint hebben.  

Ingebed

Soms zijn oude balken ingebed in het plafond. Dat zorgt dan weer voor een volkomen andere kijk. Dit is een beetje hetzelfde effect wat je kunt zien in middeleeuwse vakhuisjes. Plafonds met houten balken kunnen heel basic en ruw zijn. Dat bewijst dit schitterende interieur. 

Moderne balken

Balken aan het plafond hoeven echt niet een ruw of mediterraanse look te hebben om sfeervol te kunnen zijn. In deze kamer vol wit en grijstinten zien we dit keer smalle balken met een heldere tint. Lekker modern en subtiel! Als je de plafondbalken gaat verven kun je dus heel goed gaan voor een witte tint, die past bij heel veel andere kleuren. 

Planten en balken

 Terras door Luiza Soares - Paisagismo
Luiza Soares – Paisagismo

MÃO NA TERRA, Belo Horizonte, 2015

Luiza Soares - Paisagismo

Deze balken passen goed bij de planten en andersom. Een expert kijkt graag met je naar alle leuke combinaties om oude houten balken te verven en dit laatste te combineren met creatieve decoraties. Helemaal fan zijn we hiervan! 

Minimalistisch

Een interieur kan zoveel rust uitstralen. De minimalistische stijl heeft de looks die dit laatste in je interieur te weeg brengen. Plafonds met houten balken zien er steeds weer anders uit. Dat hebben we ontdekt tijdens de trip langs diverse interieurs met houten balken. 

Open look

We sluiten af met dit open interieur. Dit is een look waar je direct verliefd op wordt. In deze ruimte wordt: wonen, koken, eten en slapen gecombineerd. Door de verschillende ramen en lichte wanden is het een heerlijke ruimte om in te wonen. Daar passen de moderne balken met hun basic look goed bij. Je hoeft ze niet te verven, even beetje aflakken en je bent klaar. 

We hopen dat je veel nieuwe ideeën opgedaan hebt. Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën. 

Wat vind je van deze gave woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!