Van oubollig en ouderwets naar fris en modern!

Edwin Pesschier Edwin Pesschier
Google+
Loading admin actions …

De beste verbouwingen zijn diegene waarbij met zo min mogelijk middelen de beste resultaten behaald worden. Een verbouwing hoeft immers niet rigoureus te zijn. Met de juiste ingrepen en de juiste keuzes kan men al een heel eind komen. In de fotoserie hieronder gaan we jullie zo'n verbouwing laten zien. Deze donkere woning, met zijn oubollige en gedateerde interieur, werd onder handen genomen door de experts van Better Home

Voor: Woonkamer

  door Better Home
Better Home

SALON PRZED METAMORFOZĄ

Better Home

De inrichting van het huis voor aanvang van de verbouwing liet zich omschrijven als donker en krap. In de woonkamer ontbrak het aan voldoende opbergruimte. 

Na: Woonkamer

scandinavische Woonkamer door Better Home
Better Home

SALON PO METAMORFOZIE

Better Home

Kleine, cosmetische ingrepen zorgden ervoor dat de woonkamer een totaal andere uitstraling kreeg. De woonkamer ademt nu een Scandinavische sfeer uit, zonder dat er extreem veel veranderd werd. Een aantal witte meubelstukken en accessoires werden toegevoegd, zie bijvoorbeeld het tv-meubel en de salontafel.  

Voor: Eetkamer

  door Better Home
Better Home

JADALNIA PRZED METAMORFOZĄ

Better Home

De oorspronkelijke eetkamer was ingericht op een manier die niet erg praktisch was. Gevuld met massieve, houten meubels, die niet alleen onaantrekkelijk oogden maar ook ouderwets en niet-functioneel waren. De tafel links in de hoek lijkt niet de ideale plek om aan te dineren. 

Fris interieur

scandinavische Eetkamer door Better Home
Better Home

JADALNIA PO METAMORFOZIE

Better Home

De oude meubels werden verwijderd en vervangen voor nieuwe, frisse varianten. De muren werden opnieuw geschilderd en geven de ruimte een heldere uitstraling. De nieuwe inrichting zorgt ervoor dat de eetkamer een stuk makkelijker te gebruiken is. Helder, open en fris zijn de sleutelwoorden. 

Oude keuken

  door Better Home
Better Home

KUCHNIA PRZED METAMORFOZĄ

Better Home

De oude keuken oogt niet erg uitnodigend. Ouderwetse en oubollige tegels sieren de achterwand. Bruintinten zetten de toon. Ook hier geldt dat deze ruimte een rommelige uitstraling heeft, waarbij de verschillende elementen elkaar eerder in de weg lijken te zitten dan dat ze elkaar completeren. 

Nieuwe keuken

scandinavische Keuken door Better Home
Better Home

KUCHNIA PO METAMORFOZIE

Better Home

De wanden werden voorzien van twee kleuren. Het grootste gedeelte wit en een strook lichtblauw bovenin. Het werkblad en de keukenkastjes werden voorzien van varianten die beter op elkaar aansluiten en een goed geheel vormen. De gebruikte meubels en de nieuwe inrichting geven de keuken een moderne en elegante uitstraling met een subtiele, Scandinavische sfeer.

Slaapkamer

  door Better Home
Better Home

SYPIALNIA PRZED METAMORFOZĄ

Better Home

De slaapkamer behoort een oase van rust te zijn, een plek waar je de dag kan verwerken. In de slaapkamer op deze foto wordt dat een lastig verhaal. De beelden spreken hier voor zich. Deze kamer lijkt gehaast ingericht, men heeft niet eens de moeite genomen om de lampenkap links in de hoek recht te hangen.

Na: De slaapkamer

scandinavische Slaapkamer door Better Home
Better Home

SYPIALNIA PO METAMORFOZIE

Better Home

De slaapkamer van de foto hierboven herkennen we bijna niet meer terug. Geheel opnieuw georganiseerd en voorzien van nieuw meubilair. Heldere, ingetogen kleuren zetten de toon, afgewisseld met subtiele donkere tinten. Op onze website vindt u overigens nog veel meer inspiratie voor het inrichten van de slaapkamer. 

Oude badkamer

  door Better Home
Better Home

ŁAZIENKA PRZED METAMORFOZĄ

Better Home

Dit beeld van de oude badkamer ligt in de lijn der verwachtingen. De ruimte, met beperkte afmetingen, oogt krap en benauwd. Dat komt niet alleen door het oppervlakte maar ook door de gemaakte interieurkeuzes. 

Nieuwe badkamer

scandinavische Badkamer door Better Home
Better Home

ŁAZIENKA PO METAMORFOZIE

Better Home

De nieuwe kamer schittert in helderheid. De apparatuur werd vervangen en nieuwe meubelstukken zetten nu de toon. De kleine ruimte oogt door deze ingrepen optisch groter. Voor meer informatie over dit project kunt u terecht op het homify-profiel van Better Home

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!