Zelfvoorzienende woning met een sexy look | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Zelfvoorzienende woning met een sexy look

Stoa. Stoa.
modern  door Bau-Fritz GmbH & Co. KG, Modern
Loading admin actions …

Deze woning is supermodern en heeft een sexy look, maar dan wel een Scandinavische sexyness. De strakke looks van de woning laten ons echt zien wat de hedendaagse bouwstijl voor ons in petto heeft. We nemen je mee naar Beieren, waar we een woning met een open look treffen die zeker goed past in de omgeving. Stel je voor dat je in een huis als dit thuiskomt naar een dag hard werken. Dit is nu typisch zo´n modern droompaleis dat we graag aan je laten zien. Kijk met ons mee naar deze moderne parel en laat je gewoon inspireren!

Eerste indruk

Wat maakt deze woning in de Alpen nu zo chique? Dat zijn natuurlijk de prachtige materialen waaruit deze woning opgebouwd is. De metalen look hoort helemaal bij onze tijd, maar toch vinden we er geen harde sfeer. Er is een balans tussen hard en zacht, strak en organisch. Dit is eigentijds design voor mensen die van verandering en vitaliteit houden. Wat een ontvangst!

Interieur

We werpen een blik in de fonkelnieuwe woning en zien een reflectie van de toekomst. Vooral het essenhout spreekt tot de verbeelding. Let ook op het plafond dat bedekt is met noestvrij grenen. Deze focus op het hout is niet verwonderlijk, want sinds eeuwen is dit een belangrijk bouwmateriaal in de streek. We zien een spel van contrasten dat de basis in de comfortabele, moderne inrichting vindt. Vanuit je luie stoel heb je een prachtig uitzicht op de omgeving!

Badkamer

In deze badkamer vinden we eveneens een prachtig contrast, let op de donkere natuursteen en het warme hout; wie zegt daar nu nee tegen? Het materiaal is natuurlijk waterafstotend en robuust, daarom is het zeer geschikt voor de inrichting van de badkamer. Genieten wordt hier een lifestyle! Let even op de spiegel en de strakke afwerking. Een moderne look bestaat er niet. En wat te denken van het ingetogen wastafeltje? De ontwerper van deze ruimte heeft duidelijk het oog van een schilder, wat een details! Zoek je meer mooie ideeën voor je badkamer of douche? Je bent slechts één klik verwijderd van de leukste ideeën!

Eetkamer

De eetkamer grenst nauw aan de keuken waardoor je een schitterende eenheid in de ruimte ervaart. En wat te denken van het uitzicht. Alles in deze ruimte ademt een lichte, open sfeer. Echt een plek waarin je helemaal tot jezelf komt. De grote sfeermaker is de open haard, steek hem lekker aan als het buiten vriest. Je weet niet wat je meemaakt! Het is de vide die zorgt voor een bijzondere openheid. Ook de grote raampartijen dragen daar hun steentje aan bij! In deze kamer zien wij ons wel genieten! Meer mooie ideeën voor je excellente woonkamer werk je samen uit met een expert!

Slaapkamer

Deze woning draait op innovatieve technologie met het doel energie te besparen. Slechts 20 % van de totale energie die wordt opgewekt komt van aardgas, de rest wordt door de zonne-panelen geleverd. Het concept van een ´energie overschot´ kennen ze in dit huis niet, want ook dat wordt opgeslagen en gebruikt, bijvoorbeeld voor het opladen van een eclectische auto! Zo is het mogelijk dat deze slaapkamer op ecologische wijze wordt verwarmd. Er is nog iets dat je moet weten. Wist je dat deze woning de eerste in Duitsland is waarin energie met waterstof wordt opgewerkt! De toekomst is dichterbij dan je denkt! Dit is een bijzonder innovatief huis! We sluiten onze tour door deze bijzondere woning af. Hopelijk ben je geïnspireerd en net zo enthousiast als wij!

Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en woonideeën!

Deze woning is excellent en biedt veel inspiratie!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!