Donkere woning is nu prachtig licht! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Donkere woning is nu prachtig licht!

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van acertus Modern
Loading admin actions …

Soms is het niet makkelijk om een situatie te veranderen. In een woning kunnen er dingen zijn die je niet geheel kunnen bekoren. Dan is het eigenlijk zaak om ze zo snel mogelijk te verhelpen. Maar hoe doe je dat? Er zijn vele wegen die naar Rome leiden, maar de juiste is niet altijd direct te vinden. Het inschakelen van een expert kan dan een eerste stap zijn naar een ideaal interieur dat past bij je individuele situatie. Hieronder nemen we je mee naar een renovatieproject om je te inspireren. Vaak is het kijken naar een aantal foto´s al genoeg om je op weg te helpen. Kijk snel met ons mee en laat je inspireren!

Oude slaapkamer

Moderne huizen van acertus Modern

Het project is een bewijs dat geen ruimte verloren is. In deze kamer was het interieur donker en behoorlijk sleets. Geen wonder, want deze ruimte was al decennia niet veranderd. Interieurbureau Acertus wilde het er wel op wagen om hier weer een moderne ruimte van te maken. Of het ze gelukt is? Dat mag je hieronder zelf bepalen!

Nieuwe look

Moderne kinderkamers van acertus Modern

De verouderde slaapkamer die we hierboven zagen is nu totaal veranderd in een eigentijdse ruimte. Weg zijn de verouderde patronen en versleten gordijnen. Het is een slaap- en speelkamer voor de kinderen geworden. De pastelkleuren en het natuurlijke hout geven er een hippe, maar ook duurzame visualiteit aan. Echt een kamer voor onze tijd. Ook de kinderen zijn er superblij mee!

Oude keuken

Moderne keukens van acertus Modern

We werpen een blik in de woning die overigens gelegen is in Valencia, Spanje. Het huis was in een goede staat, maar de esthetiek in de woning was volledige uit de tijd geraakt. Zo gaat dat immers, gelukkig maar, want dat bevestigt alleen maar dat ideeën stromen en dat er leven is. Deze oude kamer heeft een gouden toekomst, deze gaan we hier onder zien. Meer mooie ideeën voor de renovatie van je keuken kun je hier vinden.

Nieuwe keuken

Moderne keukens van acertus Modern

Eigenlijk geloven we maar moeilijk dat we het hier hebben over dezelfde keuken hebben. Toch is het waar. De nieuwe look is zo helder en natuurlijk, dat het interieur werkelijk mijlen ver verwijderd is van de oude staat. Deze ruimte is geschikt om moderne gerechten in te bereiden, want je beschikt hier eenvoud over de beste keukenapparatuur die er op die moment beschikbaar is. Let ook even op de open look en de gezellig lay-out. Een prima plek om met wat vrienden te genieten van een glaasje!

Douche

Moderne badkamers van acertus Modern

Het design van deze badkamer is op z´n minst bedroevend. De oude ruimte functioneert nog wel, maar daar is ook alles mee gezegd. Het is de hoogste tijd om hier een nieuwe look te creëren, die weer een aantal decennia mee kan. Dit belooft aardige klus te worden, maar dat is Acertus wel toevertrouwd; ze zijn immers expert op dit gebied. Kijk even met ons mee naar de resultaten!

Prachtig

Moderne badkamers van acertus Modern

De ruimte is totaal vernieuwd en heeft nu een eigentijdse esthetiek. De relatief kleine badkamer heeft een slimme indeling gekregen waardoor het maximale aan woonruimte uit de ruimte gehaald wordt. Het is een dramatische verandering! Let op het ingetogen kleurenschema en de boeiende texturen. Frisheid en licht hebben de bedompte sfeer verdrongen. Een heerlijke ruimte om in te genieten! Een expert kan je helpen je droominterieur te creëren!

Trap

Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van acertus Modern

Een donkere blik in een schaduwrijke wereld. Geen vrolijk gezicht. Maar moeten we er treurig of gedeprimeerd van raken? Nee natuurlijk niet, want er is altijd ruimte voor een grootse metamorfose. Linksom of rechtsom; een ruimte als deze zal weer stralen. Voeg wat daglicht toe, met hier en daar een likje frisse verf. Het verschil is verbluffend… ..

Nieuw stijl

Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van acertus Modern

Het minimalistische design brengt de gehele ruimte tot leven. Door de lichte look lijkt de ruimte een stuk groter. Wit is hier een sleutelkleur. We genieten van deze resultaten; typisch zo´n bewijst dat een maximaal effect geen maximale inspanning inhoudt. Dit is een ruimte waarin je gasten direct ingepakt worden, gewoon door de eenvoud en de rust die deze hal uitstraalt. En let eens op de strakke treden, vergelijk dat maar eens met de vorige. Meer mooie ideeën voor je hal en trap kun je hier aantreffen.

Zwembad

Moderne huizen van acertus Modern

Hier werpen we een blik in de oude tuin met zwembad. Dit laatste is geen overbodige luxe in Spanje. Het is wel fijn dat de tuin er is, maar qua looks is deze niet meer om aan te zien. Onkruid en sleetsheid domineren deze buitenruimte. Maar ook hier is de redding nabij! Een aantal eenvoudige aanpassingen zullen deze tuin weer terugbrengen naar zijn oude glorie.

Toekomst

Moderne zwembaden van acertus Modern

Deze ruimte is behoorlijk opgeknapt: de ruimte oogt strakker, netter en heeft een duidelijke structuur gekregen. Rond het zwembad zien we een mat van kunstgras en de muur is ook schoongemaakt. Ook het zwembad heeft een update gekregen. Je ziet dat er niet veel aanpassingen nodig waren om deze tuin weer prachtig te maken. Nu is het echt weer een plek waar je graag met de familie of partner wat vrije uurtjes doorbrengt. Met dit mooie beeld sluiten we de tour door het Spaanse huis af. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en woonideeën!

De beste ideeën voor kamerplanten kun je in dit handige artikel vinden!

Wat vind jij van deze ruimte? 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!