8 schitterende kubistische woningen die je gezien moet hebben.. | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

8 schitterende kubistische woningen die je gezien moet hebben..

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van sanahuja&partners Modern
Loading admin actions …

De meningen over een kubistisch huis zijn verdeeld. Er bestaan heel wat vooroordelen over dit type huis, zo zou het alleen bereikbaar zijn voor mensen met veel geld. Woorden als: onpersoonlijk, koud en ongezellig, vallen vaak in reviews. Vandaag laten we je zien dat veel reviews over een kubistisch huis toch een beetje genuanceerd moeten worden. Ze zijn erg modieus en gewild en daarom is het wel zo leuk om dit huis van de zonnige zijde te laten zien. De modulaire of het kubushuis nodigt volgens ons uit om positieve reviews te geven, hieronder hebben we een aantal voorbeelden onder elkaar gezet die duidelijk maken waarom dat zo is. De kubistische huizen hieronder zijn allemaal prefab, dat wil zeggen dat de onderdelen van de woning al in de fabriek gemaakt zijn waardoor de woning op locatie als een puzzel in elkaar gezet kan worden. De meningen over een kubistisch huis worden steeds positiever omdat deze woningen bekend staan om hun positieve ecologische eigenschappen: ze verbruiken minder energie en wekken vaak zelfs energie op. Echt typisch huizen voor de toekomst dus. De productie van zo’n kubistisch huis, maar ook de kosten die daarmee gepaard gaan, zijn zo voordelig, dat veel reviews van mensen over een kubistisch huis zullen veranderen van negatief naar uiterst positief. Geen wonder dat dit type woning zo populair is tegenwoordig! We zien in het kubushuis een veelzijdige en fascinerende trend waar we erg enthousiast van worden. Kijk met ons mee naar de mooie voorbeelden hieronder en laat je inspireren!

1. Openheid

De openheid van deze woning is schitterend, typisch een eigenschap van een kubushuis. Mensen baseren hun reviews te vaak op verhalen van anderen zonder zelf naar een woning te kijken. Wij bij homify willen graag een beetje meer bekendheid voor het kubistische huis zodat de meningen positiever gekleurd worden, dit omdat wij echt geloven dat het kubistische huis een huis van de toekomst is. Deze open gevel is in ecologisch op zicht heel belangrijk omdat op deze manier veel zonnewarmte naar binnen kan stromen. Dat scheelt aanzienlijk in de stookkosten. Een expert kijkt graag met je mee naar de mooiste ideeën voor je kubistische huis.

2. Warmte en huiselijkheid

Rustieke huizen van homify Rustiek & Brocante

We worden helemaal van onze sokken geblazen door deze woning. Je kunt wel zeggen dat dit kubistische huis de reviews van de fans nog positiever maakt! Het begint al wanneer je als bezoeker / gast de tuin in stapt, dan pak het huis je al helemaal in. Moet je dat dak terras zien, dat is een lust voor het oog! Het interieur toont zich als een warme en vooral ook huiselijke setting. Echt een woning waarin je een familiesfeer vindt. Dus als je weer eens in reviews over een kubushuis leest dat de stijl koud en kil is, kun je altijd weer even terug denken, of zelfs refereren in je kritiek op zo’n review, aan dit schitterende kubistische huis! Meer mooie huizen vind je hier.

3. Hout als bouwmateriaal, prefab, lokale ondernemers

Veel mensen denken er niet snel aan, maar hout is toch echt een bouwmateriaal voor een kubushuis dat eigenlijk nooit genoemd wordt in reviews over dit type woning. Steen en staal worden wel vaak in reviews genoemd, maar dat zijn nu juist weer de materialen met vaak een koude look. Dit hout hoort helemaal bij het prefab karakter van dit type huis. De houten onderdelen worden in de fabriek gemaakt zodat ze als een puzzel op locatie in elkaar gezet kunnen worden. Dat is interessant omdat de ecologische voetafdruk op deze locaties veel minder groot is, de grijze industrie rondom beton heeft er niets te zoeken en hout is lichter om te vervoeren dus minder uitstoot door de transportketen. Daarbij komt dat lokale ondernemers tijdens de bouw in de arm genomen zijn waardoor de transportvervuiling vele malen minder is in vergelijking tot ondernemers die van ver moeten komen.

4. Vorm, Vlakte, Rustiek

Vrijheid en woongenot, dat zijn de woorden die horen bij deze mooie woning. Het rechthoekige karakter van het woonvolume is een echte eyecatcher. Erg smaakvol hoe de woning rust op een rustieke muur. Op de achtergrond zien we de berg die de omgeving domineert. Deze woning op de vlakte wist ons te betoveren.

5. Futuristisch

Moderne huizen van NOEM Modern

Grappig hoe een futuristisch design gecombineerd kan worden met een natuurlijk materiaal: hout. De looks van de woning nemen ons mee naar sciencefiction verhalen, we zien in dit pand toch een beetje de vorm van een luxe ufo of iets dergelijk, met een beetje fantasie natuurlijk. Erg relaxt ook dat er een zwembad gerealiseerd is. Nu kunnen de bewoners van dit prachtige huis genieten van de verkoeling in de zomer. We zijn er van overtuigd dat de meningen over een kubistisch huis positief zullen veranderen als meer mensen dit huis zouden kunnen zien voor wat het is: ruimtelijk, persoonlijk en vooral heel gastvrij.

6. Kleine kubuswoning

Altijd al een huisje buitenaf willen hebben, gewoon een plek waar je even kunt schuilen voor het hectische leven van alledag? Dit huisje heeft een eenvoudig design, maar biedt de bewoners elk mogelijk luxe om te genieten. Reviews over het kubushuis hebben vaak van alles te melden, waaronder dat zo’n type huis veel geld zou moeten kosten. Wij zijn er zeker van dat je zelf in de hand hebt hoeveel zo’n huis nu werkelijk moet kosten. Een kleine woning als deze is realistisch geprijsd en is daardoor voor veel mensen bereikbaar.

7. Schitterend interieur

Benieuwd naar het interieur van een kubushuis? Dit moet de reviews toch dik in de plus kunnen krijgen, niet waar? Het is ruim, licht en je krijgt spontaan zin in vakantie

8. Avondsfeer

Een woning is in de avond het meest verleidelijk. Dat geldt ook voor het kubistische huis. Deze kubuswoning wil de mensen met zijn sfeervolle looks verleiden, want die reviews mogen echt wel wat positiever. Wij wijten dit laatste aan de relatieve onbekendheid van het kubushuis. Een kubistisch huis kan echt een plaatje zijn, huiselijk en gezellig. Dat bewijst deze woning zeker. 

Deel dit artikel en inspireer meer mensen met de looks van het schitterende kubushuis! We zijn aan het einde van deze reeks gekomen. Blijf ons volgen voor meer voorbeelden van prachtige architectuur!

Wat vind je van deze woningen? Zeg het met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!