moderne Woonkamer door Estibaliz Martín Interiorismo

Een romantisch appartement waar we allemaal van dromen..

Johan van Dijk Johan van Dijk
Loading admin actions …

Heb je altijd al gedroomd van een fraai appartementje ergens in Spanje met zo’n heel pittoresk en prachtig uitzicht? Dan hebben we de droomplek voor jou gevonden! Maar dat is uiteraard niet de reden dat we af zijn gereisd naar dit schitterende onderkomen, want daar heeft voornamelijk het romantische interieur wat mee van doen. De interieurontwerpers van Estibaliz Martín Interiorismo hebben het huis namelijk erg sfeervol ingericht en dat alleen is een kijkje al meer dan waard. Laat je dus lekker verrassen door een fraai interieur en geniet bovendien mee met het prachtige uitzicht.

De gang

 Gang en hal door Estibaliz Martín Interiorismo
Estibaliz Martín Interiorismo

Recibidor y pasillo, distribuidor.

Estibaliz Martín Interiorismo

Zodra je in de gang van het appartement staat, krijg je gelijk al een heel goed voorproefje van de stijl die in het interieur is gebruikt. Modern en rustiek zijn in een hele fraaie eclectische balans gebracht. Omdat er hier weinig natuurlijk daglicht is, wordt dit op mooie wijze door kunstlicht ondervangen. Een uitsparing met een verlicht stilleventje in de kast mag daarbij zeker de spreekwoordelijke kers op de taart genoemd worden. En voor ons smaakt dat dan ook gelijk naar meer!

Leven en eten

moderne Woonkamer door Estibaliz Martín Interiorismo
Estibaliz Martín Interiorismo

Salón-Comedor muy luminoso con terraza y vistas al jardín

Estibaliz Martín Interiorismo

De gecombineerde woonkamer en eetkamer laat ons de plek zien waar geleefd en gegeten kan worden. De fraaie interactie tussen rustiek en modern mag hier ook gelijk weer duidelijk zijn. Aardse kleuren, zoals die van het warme laminaat, doen het ontzettend goed met helder wit. Een erg fraaie balans die de sfeer prachtig in evenwicht houdt. En je kunt ondertussen ook al een glimp van de omgeving opvangen, word jij ook steeds meer benieuwd naar dat uitzicht?

Lekker op de bank

Na een dag hard werken lekker op de bank ontspannen, dat wil iedereen toch wel? In dit huis moet dat in ieder geval geen enkel probleem zijn! Bovendien krijgen we vanuit dit perspectief ook gelijk een goede indruk van de rest van het interieur. Wat een leuke tafeltjes vrolijken de boel hier op! En die schilderijen aan de muur zijn ook wel een erg fraaie manier van kunst. Inspiratie kun je hier genoeg vinden!

Naar buiten!

moderne Woonkamer door Estibaliz Martín Interiorismo
Estibaliz Martín Interiorismo

Detalle del mueble TV y mobiliario de exterior en la terraza

Estibaliz Martín Interiorismo

Bijna kunnen we vanaf het balkon gaan genieten van het fraaie uitzicht, maar niet voor we je nog even laten zwijmelen bij deze prachtige detailopname. Zouden ze hier trouwens Nederlanders verwachten?  De tulpen staan in ieder geval al op het televisiemeubel te wachten! En dat geldt ook voor de stoelen op het balkon, die vragen om gebruikt te worden. Laten wij dat dan ook maar eens gaan doen.

Uitzicht op de kerk

Eenmaal op het balkon kun je genieten van een heerlijk uitzicht op onder andere de kerk. En zoals je op eerdere foto’s al hebt kunnen zien, kun je ook het schitterende landschap vanaf deze plek goed in je opnemen. Wat heerlijk als je hier ’s ochtends in alle rust van je ontbijt kunt genieten of juist ’s avonds onder de sterrenhemel met een glas wijn je dag af gaat sluiten… Dat is toch zeker een ultieme vorm van Mediterraan leven! Je krijgt gelijk zin in vakantie.

Lekker slapen

moderne Slaapkamer door Estibaliz Martín Interiorismo
Estibaliz Martín Interiorismo

Habitación principal con baño

Estibaliz Martín Interiorismo

Het appartement is niet een van de grootste exemplaren die jij je kunt bedenken, maar zoals je hebt gezien is het wel heel erg sfeervol. Voor de grootte hoef je dan ook niet in de slaapkamer te zijn, maar hier is het ook weer de sfeer die er voor kan zorgen dat de bewoners lekker kunnen slapen. Zodra je wakker bent kun je hier trouwens direct de badkamer instappen voor een verkwikkende douche. Ook wel erg aangenaam! En nog fijner is het misschien wel dat je ’s avonds na je douche zo je bed in kunt duiken!

Heb je de smaak te pakken gekregen en wil je nog zo’n ander leuk appartement bekijken? Sla dan dit project ook zeker niet over!

Wat vind jij van dit plekje? We horen het graag! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!