Traditionele woning krijgt een nieuw leven | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Traditionele woning krijgt een nieuw leven

Stoa. Stoa.
Cluny Drive, Edinburgh van Chris Humphreys Photography Ltd
Loading admin actions …

We nemen je mee naar een huis dat dat tot de verbeelding spreekt. In dit artikel gaan we naar Schotland om je een woning aan Cluny Drive te laten zien. Deze streek staat bekend om zijn bijzondere architectuur en historiciteit. Het is maar een korte trip, maar toch is de sfeer hier buitenwerelds. Oude architectuur wordt dikwijls gekenmerkt door een bijzonder nostalgische charme. Vandaag kunnen we ons laven aan de geschiedenis van deze woning, terwijl we geïnspireerd kunnen raken door de nieuwe stijl die er mee verbonden is. Laten we snel gaan kijken naar deze schitterende woning in Schotland. Be inspired!

Gevel

Voor de update van deze woning is er gekozen voor een hedendaagse methode, namelijk de mix van oude en eigentijdse architectuur. Deze vorm van bouwen heeft als voordeel dat je eigenlijk het beste van beide werelden samen hebt, namelijk zowel de charme van de oude stenen als de eigentijdse openheid van de moderne bouwkunst. Vroeger was de transparantie van een woonhuis geen punt van overweging. Tegenwoordig is dit duidelijk anders. Deze woning sluit nu geheel aan bij de moderne wooneisen! 

Interieur

We bevinden ons hier in de mooie woonkamer en zijn direct zwaar onder de indruk van de stijl die in de woning gehanteerd is. Deze vide zorgt voor een prachtige transparantie in de woning, waardoor je je als bezoeker volkomen relaxt voelt. Het daglicht krijgt alle ruimte en brengt het interieur tot leven. Let op de zuiver witte wanden, deze matchen mooi met de zwarte kozijnen. Wat een sfeermakers zijn dit toch! Een andere eye-catcher is natuurlijk de paarse wand, hierin is de open haard gerealiseerd. Dit is een echte familiekamer geworden. En dat uitzicht! Gewoon prachtig!

Andere hoek

Nogmaals, deze kamer is echt schitterend! Wat een licht en ruimtelijkheid! En wat zorgen de witte wanden voor een schitterende weerkaatsing van het daglicht. Als je omhoog kijkt kun je in de avond de sterrenhemel zien. Vanuit deze hoek hebben we ook mooi zich op de compacte keuken. Vergis je niet, deze heeft alle technische snufjes die je maar kunt wensen. Ook hierin laat de woning een excellente kwaliteit zien. Samen met een expert ontwerp je je eigen droomhuis!

Details

Let op de prachtige kozijnen, de verlichting op de wand, het uitzicht en de vlammen van de aard. Wat een contrast tussen licht en donker! En wat een comfortabele plek om te genieten! De meubels zijn perfect toegesneden op de kleurstelling van de ruimte. In de lente zet je eenvoudig de deuren open, zodat je kunt genieten van het fijne weer. Genieten lijkt hier werkelijk een vanzelfsprekendheid. Het paars steekt mooi af bij de banken en de wanden. Deze kamer heeft een buitengewoon kleurenpalet waaruit een sterk temperament spreekt! Meer mooie ideeën voor je woonkamer kun je hier vinden!

Afscheid

We werpen nog eenmaal een blik op de woning in de laatste uurtjes van de middag. Natuurlijk mag
een kijkje in de tuin niet ontbreken, zodra je een blik op de gevel werpt ben je verkocht. Dat komt natuurlijk door de historische charme van de woning. Let ook op de prachtige dialoog tussen de grijze moderne delen en de authentieke stenen. Deze passen perfect bij elkaar, alsof het nooit anders is geweest. Het is wat je noemt een heldere overgang tussen binnen en buiten, deze wordt mooi in de architectuur vormgegeven. De woning is bedoeld om in te genieten, zowel van het interieur als van de buitenruimte. Schotland is met deze woning een kroonjuweel rijker. We sluiten in deze mooie tuin onze tour door de woning af. Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en woonideeën.

Meer supermooie woonideeën voor je keuken vind je hier!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!