minimalistische Woonkamer door 360arquitetura

12 warme en moderne kamers in beige

Stoa. Stoa.
Google+
Loading admin actions …

In de woonkamer is een verkeerd gekozen kleur ook echt snel heel erg verkeerd. In de slaapkamer kun je nog wel eens een klein schoonheidsfoutje begaan, daar komen doorgaans toch geen andere mensen. We willen je vandaag een aantal mooie voorbeelden laten zien waarmee je een bijzondere look aan je woonkamer kunt geven. Op deze manier kan het echt niet fout gaan. Zin om mee te kijken naar deze leuke voorbeelden? Laten we dan snel beginnen!

Tijdloos

Een voordeel van beige muren en tinten is dat deze een tijdloos karakter hebben. Het is een kwaliteit waar je heel lang wat aan hebt. In deze kamer is gekozen voor een witte basis en mooie aarde tinten. Dat zorgt voor een mooie charmante look!

Oker en hout

In deze kamer wordt het zekere voor het onzekere genomen: een mooie oker kleur voor deze woonkamer. Hout is daarnaast een belangrijk sfeerverhogend materiaal. Het komt hier uitstekend uit de verf. Samen met een expert kijk je naar de vele mogelijkheden voor jouw droomkamer.

Sfeervol

moderne Woonkamer door Студия интерьерного дизайна happy.design
Студия интерьерного дизайна happy.design

Дизайн гостиной в современном стиле в ЖК Новый город

Студия интерьерного дизайна happy.design

Kies je voor wit of beige dan heb je ook een lichtere kamer te pakken. In samenspel met een mooie natuurlijke verlichting roep je snel een unieke sfeer op die past bij je woonwensen. In deze kamer heerst een visuele harmonie. Beige of zangkleur op de muren is vaak een schitterende manier om extra ambiance te creëren. Kijk hier naar mooie woonkamers.

Smaakvolle tinten

Wanneer natuurlijke lichtbronnen voor handen zijn, is het geen bezwaar om donkere tinten te kiezen: beige buren, oker kleur voor de woonkamer, aarde tinten of zandkleur op de muren. Banken en planken aan de muur kunnen heel goed ook in deze tinten gehuld worden, dan krijg je een mooie eenheid in je woning.

Persoonlijke

Neutrale tinten in huis, in meubels en accessoires, zijn een groot succes en zorgen dat de monotonie in de kamer doorbroken wordt. In combinatie met deze fotolijsten komt de kamer echt cool naar voren. Zo zorgt je direct voor een persoonlijke look in je kamer. Dit zou overigens ook prima met een oker kleur of aarde tinten voor de woonkamer bereikt kunnen worden, in plaats van beige. 

Historisch

klasieke Woonkamer door Simetrika
Simetrika

Reforma integral de vivienda

Simetrika

In de decoratie van dit ontwerp smelten wit en bruin op een perfecte manier samen om de ruimte een vol visueel evenwicht te geven. Hier zien we een prachtige lichte beige wand met overal in de kamer sfeervolle meubels en uitgesproken kunstwerken met een historische lading. Het is net alsof we hier aan het hof van een koning of keizer zijn. Ziet er bijzonder uit. 

Gezellig

Deze tinten zien er fantastisch uit. Beige en wit maken een goede combi hier. De trap met de houttonen ziet er ook luxe uit. Je kunt wel zien dat dit een designhuis is. Oker kleur voor de woonkamer zou hier ook erg mooi staan. 

Modern

Deze stijl is vrij modern en strak afgewerkt. De beige tinten zorgen voor de woonsfeer die past bij dit eigentijdse interieur. We zijn ook onder de indruk van de mooie lichtval hier. Grappig om te zien hoe het jaren zestig design stiekem terugkeert in de vorm van de lage meubels. Dat was in die jaren ook heel populair. De donkere grijstinten maken deze woonkamer helemaal compleet. Dit is een kamer waar de bewoners van het huis graag samenkomen met familie en vrienden. Juist vanwege de excellente kleuren combinaties. Vanaf de bank kijk je mooi naar buiten. Ideaal. 

Mediterraans

Deze mediterraanse topper is precies wat we even nodig hadden. De aardetinten en warme houttonen zijn hier overal te vinden. Een even gezellige als nette kamer. De looks van deze inrichting zijn niet overal even stak, maar zeker niet rommelig. Een perfecte kamer voor een Turkse thee. Aardetinten voor woonkamers zijn dus zeker een goede aanrader. 

Lekker slapen

In deze slaapkamer kom je lekker tot rust. De ontwerpers hebben er alles aan gedaan om de bewoners te laten genieten van hun slaapkamer. Het design is luxe en de beige tonen zorgen voor een goede feel. Ook een fijne plek om de krant te lezen. Het raam zorgt voor voldoende lichtval en kan met de beige gordijnen verduisterd worden. 

Badkamer

moderne Badkamer door belliniderocco
belliniderocco

bagno beige

belliniderocco

Ook in de douche doet een beige design het goed. We vinden hier een schitterende inrichting. De eigenaren van deze woning houden ervan om lekker lang te douchen. Dat is natuurlijk extra fijn in een ruimte met een mooie inrichting. Beige tinten, okerkleurig en aarde tinten doen het ook uitstekend in de badkamer, zoals je hier kunt zien. We zijn erg gecharmeerd van de voorzieningen hier en hoe ze met behulp van een goed gekozen led-verlichting mooi naar voren worden gebracht. De donkere lijst die over de muur heen loopt, ten hoogte van de sanitaire voorzieningen, maakt dit plaatje compleet. Met dit laatste voorbeeld zijn we aan het einde van onze reeks gekomen. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen voor meer mooi design.

Welke tip ga je toepassen? Zeg het met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!