Stolpboerderij is een prachtig modern thuis | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Stolpboerderij is een prachtig modern thuis

Stoa. Stoa.
Stolpboerderij in Noord - Holland Landelijke huizen van Decoussemaecker Interieurs Landelijk
Loading admin actions …

Dit type woning wordt ´stolpboerderij´ genoemd een bouwstijl die we in Noord-Holland veelal tegenkomen. De vorm is opvallend vierkant met een eigenzinnig piramidevormig dak. Dit laatste bood bescherming aan de ruimtes waarin de familie woonde en ook het vee zijn onderdak had. Dit type boerderij is verwant aan de Friese stelpboerderij. We treffen een prachtige woning aan die geheel in de stijl van de stolpboederij gerealiseerd is. Eenmaal bij de woning aangekomen kunnen we er niet omheen, dit is een van de mooiste woningen die we de laatste tijd tegengekomen zijn. We willen je graag deze Nederlandse prachtwoning graag laten zien. Kijk daarom met ons mee naar de boeiende kiekjes en doe gerust zelf de nodige inspiratie op! Be inspired!

Mystiek

Stolpboerderij in Noord - Holland Landelijke huizen van Decoussemaecker Interieurs Landelijk
Decoussemaecker Interieurs

Stolpboerderij in Noord – Holland

Decoussemaecker Interieurs

De woning heeft een mystieke look, in gedachten zien we een reflectie van de piramides in het oude Egypte. Er straalt een boeiend charisma uit de moderne gevel. Dit type woning is dus eigenlijk heel veelzijdig. Een prachtige ontvangst vinden we in de vorm van de bomen die aan weerszijden van het pad de wacht houden. Tegen de achtergrond van de vallende avond voelen we ons door de gezellige verlichting bijzonder welkom in deze bijzondere woning. Laten we binnen gaan kijken.

Licht

Stolpboerderij in Noord - Holland Eclectische gangen, hallen & trappenhuizen van Decoussemaecker Interieurs Eclectisch
Decoussemaecker Interieurs

Stolpboerderij in Noord – Holland

Decoussemaecker Interieurs

Als een slang krult de trap omhoog in de zuiverheid van de witte wanden. De eerste indruk telt, en wat telt déze indruk! Het is de kroonluchter van zuiver kristal die onze zinnen betovert. We hebben eigenlijk geen woorden voor de lichtsfeer die deze hal vult. Een mooiere begroeting in het interieur is niet mogelijk. We vinden de zwarte treden beeldig, hoe mooi lijken ze uit de witte sculpturale helling te komen. Deze hal is één en al licht en dynamiek!

Eetkamer

Stolpboerderij in Noord - Holland Minimalistische eetkamers van Decoussemaecker Interieurs Minimalistisch
Decoussemaecker Interieurs

Stolpboerderij in Noord – Holland

Decoussemaecker Interieurs

Dineren als een koning doe je in deze grote eetkamer. Het is de favoriete plek van de bewoners. Ook hun familie vindt dit een uiterst prettige kamer, natuurlijk vanwege de uitzonderlijk grote eettafel, waaraan iedereen vorstelijk kan eten. Als je nog twijfels had over de luxe look van deze woning dan zijn die nu toch wel weggenomen. Let even op de minimalistische afwerking van de meubels en hoe mooi deze afsteekt bij de rustieke wanden op de achtergrond. Een royale ruimte! Meer mooie ideeën vind je hier!

Woonkamer

Stolpboerderij in Noord - Holland Moderne woonkamers van Decoussemaecker Interieurs Modern
Decoussemaecker Interieurs

Stolpboerderij in Noord – Holland

Decoussemaecker Interieurs

De mix tussen rustiek en modern vinden we ook in deze beeldige woonkamer. Plof lekker neer op de ruime sofa´s om tv te kijken of een boek te lezen. We vinden het hier helemaal geweldig! Wat kun je hier fijn relaxen! Niet alleen qua comfort, maar ook qua stijl is deze ruimte het schoolvoorbeeld van de eigentijdse stijl. Ook hier is de lichtsfeer optimaal! Meer mooie ideeën voor je woonkamer kun je hier vinden!

Keuken

Stolpboerderij in Noord - Holland Minimalistische keukens van Decoussemaecker Interieurs Minimalistisch
Decoussemaecker Interieurs

Stolpboerderij in Noord – Holland

Decoussemaecker Interieurs

In deze keuken heerst het moderne design als in geen andere kamer. Wit tegenover zwart staat altijd garant voor een krachtige visualiteit die voor de nodige pit in de ruimte zorgt. Met het keukeneiland zijn de bewoners erg blij, want als fervente hobbykoks genieten ze ervan om samen te komen. Zo´n eiland maakt de samenwerking net een beetje praktischer. Daarbij is het eiland een gezellige plek om met een stel vrienden een aantal gerechten te nuttigen. Samen met een expert ontwerp jezelf je droomkeuken!

Badkamer

Stolpboerderij in Noord - Holland Moderne badkamers van Decoussemaecker Interieurs Modern
Decoussemaecker Interieurs

Stolpboerderij in Noord – Holland

Decoussemaecker Interieurs

Ter afsluiting van deze tour door de woning treffen we hier de ruime badkamer van de woning. Deze heeft de looks van een professionele spa. Het bad staat als een bijzonder grote unit in de ruimte en ademt daardoor een solide sfeer uit. Typisch zo´n bad waarin je je beschut voelt, waardoor je helemaal tot jezelf kunt komen. Daarbij is het bad handig te bereiken. Natuurlijk is de ruimte rond het bad mooi ontworpen, zodat je ontspannende ervaring echt te vergelijken is met die van een wellness. Een mooier afscheid van deze mooie woning hadden we niet kunnen dromen!

Boeiende gootsteen ideeën voor je keuken kun je hier opdoen!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!